• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

töbe kııııız!!! naptınız melisaya?
bi baktım, bi daha baktım.. anlayana kadar inme iniyordu bana:37:

Allah kolaylık versin, çalışan annenin işi çok zor :42:
uzun zaman göremeyince hasta mı oldu diye düşündüm.
iyiymişsiniz, hamdolsun.:31:

kurban Vereneeeee:16:
bizimki de kısa süre öncesine kadar sürekli pırrr yapıp tükürük saçıyordu..
konuşma çabası sanıyordum, ama diş belirtisiymiş :1:
inş kolaylıkla gelir incileriniz:34:

:53:bi dur kıız, nefes alak:9:

:1: şekerler varya onlardan almıştık bir resim çekek bu kızın diş çıkaracağı yok büyüyünce deriz kızım aslında senin dişlerin vardı bak ama döküldüler deriz:1:
sağolasın canım düşünmüşsünüz bizi :54:
oda mı bir diş belirtisi bütün belirtileri yaşıyoruz ama yalancı belirtiler bunlar herhal:31:
şaka dedim kızzzzzz uzun ca bir süre bir tanecik yeter bize :34:

:1: şekerler varya onlardan almıştık bir resim çekek bu kızın diş çıkaracağı yok büyüyünce deriz kızım aslında senin dişlerin vardı bak ama döküldüler deriz:1:
sağolasın canım düşünmüşsünüz bizi :54:
oda mı bir diş belirtisi bütün belirtileri yaşıyoruz ama yalancı belirtiler bunlar herhal:31:
şaka dedim kızzzzzz uzun ca bir süre bir tanecik yeter bize :34:

Allah iyiliğini versin bu ne diye kaç sefer resme baktim bende çok tatlı çıkmış kizin bu arada

sorma canım ben dogumdan hemen sonra hamile kaldım 5 aylikfaylik falanim simdi

maşallah ne güzel işte valla bende istemiyor değilim sonuçta bir tanesi ile evde kapalıyken tam rahata erip bir tane daha doğurmayı gözüm yemez o yüzden yapsam mı diye düşünmüyor değilim ama anneme acıyorum

maşallah ne güzel işte valla bende istemiyor değilim sonuçta bir tanesi ile evde kapalıyken tam rahata erip bir tane daha doğurmayı gözüm yemez o yüzden yapsam mı diye düşünmüyor değilim ama anneme acıyorum

bende elif tek kalmasın istiyorum kardeşi olsun istiyorum. eğer arayı çok açarsam rahatlamışken sil baştan başlamak zor olur gibi geliyor ama bi yandan elifin de ayrı bi ilgi bakıma ihtiyacı var şimdi çok küçük bi bebek daha ikisine birden yetemezsem vicdan azabı çekerim öyle karışık düşünceler içerisindeyim. hayırlısı artık.

çıldırcam vallahi dolap kapaklarını açıyor elini kıstırcak nasıl çekmeceleri bağlasammmı :5:

yemin ediyorum en az 2 saattir kesintisiz ağlıyor çıldırcaktım az kalsın sonunda uyudu ağrı kesicide fayda etmiyor :5::5::5:

ecrin nisa sürekli ağlayınca eşim aynen şunu dedi bilseydim çift koruma kullanırdım :9:

eşime diyorum oğlum olursa adını ya fatih mehmet yada oğuz kaan koyalım yok istemiyorum asla katiyen diyor :9:

içini çeke çeke uyudu yavru hala içi ni çekiyor :5:

çıldırcam vallahi dolap kapaklarını açıyor elini kıstırcak nasıl çekmeceleri bağlasammmı :5:

yemin ediyorum en az 2 saattir kesintisiz ağlıyor çıldırcaktım az kalsın sonunda uyudu ağrı kesicide fayda etmiyor :5::5::5:

ecrin nisa sürekli ağlayınca eşim aynen şunu dedi bilseydim çift koruma kullanırdım :9:

eşime diyorum oğlum olursa adını ya fatih mehmet yada oğuz kaan koyalım yok istemiyorum asla katiyen diyor :9:

kıyamam yavrum ne derdi varki tatlı kızın diş mi kulak mı karnı mı ağrıyor ? eşinde alem miş siz korunurken mi hamile kaldın sen cnm ?

kıyamam yavrum ne derdi varki tatlı kızın diş mi kulak mı karnı mı ağrıyor ? eşinde alem miş siz korunurken mi hamile kaldın sen cnm ?

vallahi ağrı kesici verdiğim halde susmuy annemi aradım dedi çocuk ağlar aha uyandı şimdi baddaniyeyle oynuyor . evet korunuyorduk

vallahi ağrı kesici verdiğim halde susmuy annemi aradım dedi çocuk ağlar aha uyandı şimdi baddaniyeyle oynuyor . evet korunuyorduk

bak sen şuna gelirimde karaböcüğü ısırıveririm totosundan eğer çok devam ederse ağlamaya bi doktora götür canım bi yeri ağrıyordur belki bilmediğin.

yani bende çok beklenmesi taraftarı değilim ama en azından 2 yil ideal benim kiz 5 yaşında açıkçası biraz sıkıntı yaşıyoruz ister istemez kıskançlık oluyor

Benim kız iyi çok şükür uyuyor şu anda.. :16:Yok canım yaa nerde daha diş miş yok..:100: sizin ki çıkmışmıydı... ?

Hayırlı olsun o zamann.. Resim yok mu resim..?:9::9: Bende iyiyim çok şükür.. Nasıl geçti diş buğdayınız.. :16:
bi tanesi cıktı canım,acele etme ne kadar gec cıkarsa o kadar dıy dıyolar,gerçi ne kadar dogru bılmıyorum ama

canım arkadaşlarım benim :16:
beni merak edenler hatırlayanlar olmuş çok çok teşekkür ederim:54:
inanın hep aklım buralarda sizleri geriden de olsa takip etmeye çalışıyorum şu ara
işyerinde işlerim yoğun ondan sizlere aktif olarak katılamıyorum ama bilinki pasif olarak
da olsa sizlerleyim hepinizi çok çok seviyorum:34:
sankim hepinizi çok yakinen tanıyorumda görmediğim zaman özlüyorum burası alışkanlık
yapıyor vallahi :17:
inşallah işlerimi yoluna koyar koymaz bende aranıza katılarak hep aktif olmak istiyorum
kısmet tabiki de
en güzelide baharın gelmesi olsun tabi buluşmalar başlar inşallah o zaman daha da bir bağlanırız
birbirimize en azından bebişlerimizde bizim gibi arkadaş olurlar inşallah:55:

dediğim gibi sizleri geriden takip etmeye çalışıyorum
cenacım canım benim ayşeciğin dişlerine bayıldım yerim ben onun incilerini maşallah:nazar:
bizim kızın dişleri çıkmadı ama bizde çıkmış farzediyoruz şekil resimde görüldüğü gibi:1:
Eki Görüntüle 633849

minitacım cenanın dediği gibi senin oğlan bizimkilerin dişlerini de çıkarıyor galiba
kız söyle bir tanecik bile olsun bize versin:52:
ayrıca diş buğdayınız da çok güzel olmuş :46:

cinconcum canm sende hatırlamışsın beni teşekkürler:54: senin sıkıntınında bir daha gündeme gelmeden
çözülmesine çok sevindim allahın sevgili kulusun demekki:34:
hasta olmuşsun geçmiş olsun canım ama sen bunuu fırsata dönüştürmüssün izin almışsın oğlunla bol bol zmaan geçir bakalım:40:

libyanacım valla ellerine sağlık döktürüyorsun helal olsun sana valla akşam yemeğimi zor yapıyorum:31:

hapsucum senin kızınıda görmüştüm resmini koyduğunda sonra bir daha giremedim maşallah güzel gözlü kızına allah nazarlardan saklasın:nazar:
ne güzel saçlarıda var bizimkininde yavaş yavaş uzamaya başladı ama bakalım hayırlısı toka zamanımızı bekliyoruz hala saç bandına el mahkumuz şu an:15:

karakız sende gelmişssin hoşgeldin canım seninde doğumdan kalma bir problemin olmuş aman yarrabbim allah acil şifalar
versin aman ihmal etme tedavini güzelim :34:

barbino
canım sende çalışmaya başladın nasıl bir düzen oturturabildin mi bari evde ilk başlar zor oluyor ama sonraları
alışıyor insan demi

destiny
sanırım eşinle ilgili bir problem yaşamıştım neyseki tatlıya bağlanmış canım gözünaydın:34:

busmaicim canım benimde sütüm azalmaya başladı sanırım bende işyerinde sağıyorumya azaldığını gözle görebiliyorum bende hep 2 yaş derdim ama
bu gidişle o 2 yaşı görmek hayal olacak sanırım neyse bugüne kadar içtiler diyip kendimizi avutacağız maalesef:26:,

feyzabilalsende işe başlamışsın sanırım allah kolaylıklar versin birde bebişin için geçmiş olsun kulak iltihabı varmış en kısa zamanda iyileşşin inşallah

unuttuklarım varsa affola böyle arada yazıp yazıp kaydettim bunları yoksa sürekli maalesef açık bulunduramıyroum ekranı hepinizi ve miniklerinizi tek tek :54:
sevgiyle kalın:3:
canım evet zor oluyor calısırken bı ara ben de koptuydum ama döndüm tekara.ara ara da olsa bakmaya calısıyorum.
kızlar devam sütü olarak ne marka mama kullanıyorsunuz
ben dogdugundan berı aptamil kullanıyorum canım.sutum az oldugu ıcın.sımdı aptamıl 2 ye geçtık
estağfurullah canım basak hnm gittim iyi çok kibar bi dr ama beni yuksek gebelik riski var diye başka bi bölüme yönlendirdi kardeşimin dr falan sorduk uğraşmak istememistir dedi gerek yok dedi.. bende emsey hastanesinde gulseren hnm var ona randevu aldım haftaya gideceğim bakalım o ne diyecek
sen de mı pendıktesın canım.ben de emseye goturuyırum kızımı
canım, elifnazın ikinci bebişi bizimkilerle.
üçüncüsü de bu temmuz doğacak:49:
doğumdan hemen sonra yine hamile kaldı yanii:1:
maşallah,valla heykeli dikilecek kadın bunlar:)

Canım Emsey hastanesi yeni açıldı Kurtköy tarafında... Belki ondan duymamışsındır.. :34:
Benim yan komşumun gelini de orda doğum yaptı..
evet uydukentte canım.

nıye ağlıyorkı o kadar canım.bi de dolap kapaklarını nasıl acmaya basladı maşallah dıyeyım.yuruteçlemı gıdıyor dolap kapaklarına yoksa emeklemeye mı basladı

Back
X