Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

şuan tv de tarkan şarkı soyluyor,benım kız nasıl hayran hayran bakıyor guluyor:)ağzının tadını bılıyor cımcıme:)

Benimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yine((
Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....
bende onun derdindeyim ne yapsam acaba
tavuk var evde böyle makarna da canım istiyo
var mı böyle tavuklu makarnalı tarif bilen:44::44:
bu arada arya sizin ilde başladı mı il içi başvuruları?
Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.
Sizde var mı canım eş durumunu gerektirecek bi durum? Erzurumda açıklandı mı?

Benimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yine((
Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....
bende onun derdindeyim ne yapsam acaba
tavuk var evde böyle makarna da canım istiyo
var mı böyle tavuklu makarnalı tarif bilen:44::44:
bu arada arya sizin ilde başladı mı il içi başvuruları?
Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.
Sizde var mı canım eş durumunu gerektirecek bi durum? Erzurumda açıklandı mı?

Bu arada yusuf defne diş buğdayınız harika görünüyor hayırlı olsun. Özellikle oğlusun tam ısıtmalık maşallah.

Karakız ecoşun dişi mi geliyor acep? Durduk yere yıkmaz ortalığı. Durmazsa dr git bi istersen. Senin durumun nasıl şimdi? Ağrı yapıyor mu kuyruk sokumun?

Eve geldiğimde kadın temixliği yapıp gitmişti. Bu sefer beğendim temizliği. Oturma odasının ve salonun koltuklarını sildi, evi komple eşyaları falan çekerek sildi süpürdü, mutfak dolaplarımı sildi, balkonu temizledi. Tozları alamamış zsman yetmemiş. Yarın da ben bi toparlayacağım. Ohhh mis! İyiymiş valla, ne rahatlık... İşte şimdi kendimle ilgilenebilirim:)))

ben de aynı fikirdeyim. henüz erken.
3-4 sene sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabi..

eşime sorsan, bir tane yeter. kardeşe de gerek yok.
ömrünü hamilelik, lohusalık ve çocuk bakmakla mı geçireceksin diyo

canım bana kalırsa bi doktora götür ecoşu.. var bi şeyler..
yoksa böyle huysuz ağlayan bi bebek değil yani...:44:

ohh canım iyi günlerde kirletin

evt canım bizde de var eşim ispir ilçesinde görevli
arada 200 km var
iki yıldır görevlendirme yapmaya uğraşıyoruz
eş durumu atamasında erzurumda da kontenjan yoktu(eşim sınıfçı)
sonra alan değişikliğinden gitti bi kaç kişi yerleri boş kaldı
biz de oralara görevlendirme yaptık
şimdi kesin gelir inşallah
burda kontenjan yok daha cnım ama küçük bi ilçedeyiz iki üç okulda boşluk var biliyoruz yani
18 inde başvurular başlayacakmış
bakalım hayırlısı

cenaaa yemeği kocacımm çokk beğendi
sağol tatlımm

ya kızlar bu arada burda 2 tane özel
hastane var sünnet için aradık bugün diyolar ki genel anestezi
ile olur
çok canım sıkıldı yaa genel hiç istemiyroum ben
ilk 1 ay lokal yapılıypmuş
ama sanki ben burda okumuştum lokal olan vardı yakın zaman da öyle değilmiydi yaa
çok kararsız kaldım
yaptırmasak mı acaba
o zamanda 6 yaşına kadar beklemek lazım
uff nasıl olacak ki
keşke lokal yapsalardı

pilavi islatmadan da pisirebilirsin hem de besin degeri daha fazla olur..evini gule gule kirlet

Son düzenleme:

ben de istiyorum inşallah en az bi tane daha
ama bütün gençliğim hamilelik lohusalıkla geçecek diye daha bugun ben de düşündüm

seni mi dusunuyor kendini mi
ne planlari var esinin senin icin?

kocana katılıyorum cenacım,şahsen ben dusunmuyorum bı kaza falan olmazsa

havalar güzel ya, gezmeler başladı. açıkçası ben ondan sormuyorum..
sonra bakıyorum, akşam geç saatlerde yazmışsın..

selim topikteki tüm bebelerin dişleri çıkarıyor bence
Evet cnm valla yakında 32ye tamamlıycaz, emzirdiğimi düşünemiyorum kesin koparırdı göğsümü heraldeee
Hoşgeldiiiin.. yaz bacım yazzz burda herkes çok sıcakkanlı:))
kızlar devam sütü olarak ne marka mama kullanıyorsunuz
Benimde sütüm çok azaldı milupa aptamil 2 kullanıyoruz cnm

yok canım ben cekmekoydeyim ama gidip geleceğiz artık uzak olsada sen hangi çocuk dr götürüyorsun

biz erdem hastanesinde yaptırdık, lokal ile yaptırdık, 4 aylıktı oglum.

başka durum yok canım ard arda hamile kaldığım için

çok yoruldum uykusuz gecelerden 2 aydan fazla oldu yaaa gece uykusu uyumayalı kafamı koyuyorum yastığa bir çığlık sanki biri çimdikliyor bir yerini sakinleştirip geri yatırıyorum yine aynısı... uzayıp gidiyor sabaha kadar... bu gece uyumak dilğiyle... iyi geceler.

ben de istiyorum inşallah en az bi tane daha
ama bütün gençliğim hamilelik lohusalıkla geçecek diye daha bugun ben de düşündüm

bi çocukta pesmi ettiniz hemen.

ben 3.yü bile düşünüyorum.kızımla arası 6 yaş

oğlum doğunca ne kadar bebek özlediğimi farkettim.keşke bu kadar ara vermeseydik

dedik.ne demek hamilelik lohusalıksayılı gün çabuk geçer:))

kalabalık aile olmak ve boy boy çocuklrım olsun istiyorum...

oğlumda abi olsun bu arada yakışıır

Ooo sizin mesafe baya varmış canım inşallah olur sizinkide. Bizim il cimri davranmış var olan açıkları göstermemiş. İnşallah sizdede böyle olmaz.
pilavi islatmadan da pisirebilirsin hem de besin degeri daha fazla olur..evini gule gule kirlet
Sağol tatlım:) bu arada ben kuru fasülyeyi ıslamayı kastetmiştim:)
Kızlar iyi akşamlar süt iznindeyken ekders kesiliomu bi bilginiz varmı cok ogretmeniz burda merak ettim

Ben kesiliyor diye biliyorum. Ama öğretmenlikte zaten süt izni yok. Zihinsel engelliler öğr mevzuatını pek bilmiyorum ama branş öğretmenlerinin ders saatlerinin emzirmeye göre düzenlenmesi söz konusu. Sınıfçılar ve anasınıfı öğr ise ders saati düzenlenemeyeceği için zaten yok izin. Yönetmelikte zaten süt izninin eğitim öğretim saatleri dışında kullanılması isteniyor. O da zaten saçma oluyor yani:) ama okul müdürün anlayışlıysa biraz idare edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…