Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Karakız ve minita hediyelerini almış:) benim koca özel günlerden pek haz etmez öyle kafasına estiğinde hoş süprizler yapar. Bende öyle. Ama bugünde onu mutlu edecek birşey yapayım istedim. Aklıma birşey gelmiyor. Öyle kalacak sanırım. Başbaşa da olmayınca çok kısıtlı oluyor zaten. Emeeeennn boşverdim gitti:))

aryaaaaa kuzu,
bu avatar resminde çok mahsun bakıyor.. valla kötü oluyorum bakınca..

ortapediye gittim oturamıyorum diyeee

maaşallah ayşeciğeeeeeeeeeeeeee nice yaşlara inşallah

bizim onun üst dişi gibi olan tomurcuklar daha yeni şişti

evde babababab diye geziyor saniyede bababab diyor deli oluyorum

geçmiş olsun canım,valla bi doğum yaptım heryanım yamuldu benim de :)))

aynenn benim kızım da babababaaba diyip duruyor,halbuki ben ona doğdugundan beri annnn-nneeee diyip duruyorum kulağı alışsın diyee.
demekki başarılı olamamışım:)

aryaaaaa kuzu,
bu avatar resminde çok mahsun bakıyor.. valla kötü oluyorum bakınca..

Dur kız akşam eve geçince değiştireyim bari:)) küçük emrah gb bakıyor açken ve uykusu gelince. Bu arada Ayşeciğin dişlere maşallahhh

Merhaba hanımlar,

Bugün hiç keyfim yok Galiba buraya kadarmış, emzirme yolcuğumun sonuna çok yaklaştım sanırım. Öğle arası eve gittiğimde 1tatlı kaşığı süt anca çıktı yarım saatte, bi haftadır, durum böyle Oğlum akşam eve gittiğimde emmek istemiyor, bi sabah uyandığında emiyo, bide gece yatarken ve gece uyanmalarında. Baştan beri süt sorunumuz vardı zaten, hiç sert hissetmezdim, bu aralar iyice sondu. Ama oğlum geceleri ve sabah yinede az da olsa emiyo, akışını oldum olası hissetmedim ama yutkunuyo oğlum.
Makinem eskisi göbi göğüs ucumu çekmiyo, bugün makineden şüphelendim ama yok elimde denedim yine bişi gelmedi.

Biliyorum dünyanın sonu değil, aranızda bebeği çoktan sütten kesilmiş arkadaşlar var ve maşallah herşey yolunda gidiyor. Şimdiye kadar dayandık buna da çok şükür. ama yine de bi ümit içimdeki işte, 1 yaşına kadar emzirmeyi çok istedim.

Aranızda benim gibi sütü sağınca hiçe yakın gelen ve sonradan çabalayarak arttırmış arkadaşlar var mı?
Makine değiştirmek işe yarar mı bu saatten sonra, aslında benimki medela ilk başlarda çok memnundum, ama şimdi göğüs iyice çekildiğinden midir ne, nerdeyse tamamı içine giriyo ve ucunu eskisi gibi çok çekip vakumlamıyo :26:

Ah canım benim ya. İçin rahat etmiyorsa başka bi makine de dene tabi. Ama bizimkide emmeyi bırakıp sağmaya başladıktan bir süre sonra dediğîn süreçten de geçtinten sonra bitti ne yazıkki. En iyi ben anlarım heralde seni. Zorla bol bol emzirmeye çalış bence. Çünkü sağmak çok etkilemiyor. Seni kendini suçlu hissetmeni gerektirecek bir durum yok. Çünkü bebeğin seçiyor bunu.inşallah aşarsın durumu.

hızıınıza yetişilmiyor valla bi girmiyorum konular almış başını gitmiş elif de geçmişi okumama fırsat vermiyor sağolsun şimdi ona reklam açtım da yemeğimi yedim. ayşeciğin dişleri maşallh çok tatlı bizde yok daha minita diş buğdayınız çok güzel olmuş bayıldım pastanıza. karakız gelmiş hoşgelmiş:))))

Saol cnm, inan ailem eşim vs sizin kadar anlamıyor beni, afedersiniz ama aynı eşşekten düşüyoruz misali birbirimizi anlıyoruz bende kendimi suçlu hissetmeyim ne var bunda diyorum ama olmuyo bu aralar bi moral düşüklüğüdür gidiyo, 2 ay oldu işe başlayalı ama gitgide alışacağıma gitgide zoruma gidiyo ondan ayrılmak, tuhaf bi ruh hali içindeyim yani, eşim anlamıyo, durmadan takışıyos, bide süt olayı gelince üstüne iyice çöktüm

cnm manuel tarafı yok benimkinin, olsa iyi olurdu aslında iştede sağardım, benimki inanılmaz ses çıkarıyo, ofiste klavye tıkırtısından başka ses yok, sağamıyorum burda 11 kişilik ofiste 2 bayan olunca zor oluyo öyle işler

hele ben o emme duygusunu hiç yaşayamadım canım benimde öyle tüm gün sağmıyorum akşam sağınca da 20 cc zor çıkıyor

hele ben o emme duygusunu hiç yaşayamadım canım benimde öyle tüm gün sağmıyorum akşam sağınca da 20 cc zor çıkıyor

ah cnm yaaaaa, insan oğlu işte doymuyo hep fazlasını istiyorum diye kızıyorum bende kendime, ama söz konusu bebek olunca daha fazlasını istemekten geri alamıyo insan kendini. Bundan 4 ay önce bu kadar bile dayanabileceğimize inanmazdım, şimdi daha fazlasını istiyorum :26: Allah hepsine sağlık uzun ömür versin, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin ötesi yok tabi

amin canım inşalalh

uvv geçmiş olsun canım ya nerde antin kuntin hastalık var buluveriyorsun valla

canım ölümden döndüm derken ölüm riski atlatmadım gözünü korkutmıyım sonuçta önünde doğum var seninde yani sonrasında çok acı çektim anlamında diyorum her sezeryanlı gibi bide ameliyatta fazla kalmışım 2,5 saat sanırım kanı durduramamışlar bende eskiden beri devam eden bir kan hastalığı var kanım fazla sulu hatta 2 yıl evvel bir kanser şüphesiyle silkelendik 3 doktor kan kanseri dedi ama değerlerim normaldi ben ikna olmadım en son medical parkın hemotoloji uzmanını buldum adam işinin ehli bir sürü alerji testleri araştırmalar vs derken teşhisi koydu ilaç firmasındayken çalıştığım bir ilacın etken maddesi kanımdaki alyuvarları çöktürüyormuş hemen rapor alıp işten ayrıldım bir süre hastanede tedavi gördüm şükür o süreci atlattık sağlığıma kavuştum ancak hala kanımdaki akışkanlık oranı yüksek herhangi bir yerimde kanama başladığında durdurmak zor oluyor o yüzden zor geçti ameliyatım sen örnek alma benimki ekstrem bir durumdu :) allahtan doktorum çok iyiydi birde ameliyatta hemotoloji uzmanı vardı ne olur ne olmaz diye baya meşakkatli geçti ama şükür sağsalim bitti gitti
kapıcımız çok yeni canım ya ben binada 10 yıllık geçmişe sahibim adam 3 ay evvel başladı bilmez yani neyse artık annem araştırıyor buluruz inşallah birini

bilmemmi be benim düşün müziklerimden biriydi biri o biride cat stevens lady darbanville ne gündü beeee anılarımı depreştirdin kız valla

canım aynısını bende yaşadım geçen hafta bence pompadan değil azalıyor çocuklarda ek gıdaya başladı ya bende aynı çöküntüyü yaşadım çoook iyi anlıyorum ama ben telafi eder gibiyim çok çok artmasada gözle görülür bir artış var nasılmı oldu boza içtim son 1 haftadır sabah akşam 1 su bardağı boza içiyorum birde bol bol su içiyorum günde 3 litre kadar günde iki kezde sağıyorum zaten boza arttırmaya başlayınca moralim düzeldi morallede çok alakalı gelmiyor dedikçe iyice gidiyor süt şimdi kafama fazla takmıyorum kendiliğinden artmaya başladı bence hemen boza al boza işe yaramadı diyeni hiç duymadım ben inşallah işe yarar

kızlar sanırım hasta oldum birkaç günüdür öksürük vardı bugün burun akıntısıda başladı offf oğluma geçerse naparım bu akşam iş çıkışı bir acile gideyim en iyisi ilaç tedavisi olmadan geçmez birde gribe çevirirse yandım demektir

valla ben 3 kişilik ofiste tek bayanım hemde ofisimde yok hepimiz aynı ortamdayız ben lavaboda sağıyorum ayakta seste yapıyor ama yapacak birşey yok yeterki sütüm olsun oğluma şifa olsun başka bişiy umrumda değil utanacak bişey değilki bu dünyanın en kutsal şeyi anne sütü ne mutluki rabbim veriyor sağabiliyoruz ne utanıcam bana kötü gözle bakan varsa kendisi utansın

çok geçmiş olsun canım umarım hasta olmazsın

Acaba sağsam artar mı? yarın bi getirip deneyim, sonra da haftasonu zaten evde de devam ederim

gecmiş olsun canım neden kulağı agrıyor
yoklugumu bi sen farketmişsin vala bu aralar eskisi gibi pek aktif olamıorum yaa doruk çokk kıpır kıpır yetişemiorm yazmaya fırsatm olmuor canım ama ara ara bakıorm takipteyim...öpüorm canm seni ve bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…