Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benide bu topiğin gezentesi ilan edebilirsin biz hep gezmelerdeyiz kaç gündür gündüzleri ondan giremiyorum

bilmukabele canancımm ben de seni çook seviyoreeee devamsızlık yapıyor olsam da aklım hep burda merak ediyorum neler kaynattıgınızı ama yasir inanılmaz derecede ağlıyo uykulardan öyle bi uyanıyo ki gerçi uyuduğu da çok ama çok az.. ayrıca gerçekten her yerde indirim var ama herşeyin güzeli kız bebişlere

Bende işe başladıktan sonra bi süre söylediklerini yaşadım. Yoruluyordum, stres oluyordum, eşimin beni anlamadığını düşünüyordum, izne çıkmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. Şimdilerde geçti. Hatta okul benim için çok iyi oluyor. Kızıma annem bakıyor içim rahat. Ben kafa dağıtıyorum okulda iki lak lak. Derslerde bi işe yaradığımı hissediyorum. O dönem geçiyor merak etme. Ayrıca kendini germe sütüne yansıyordur bu durumlar.
Benim gözlerim aramıştı günaydınlarıııı:)

Canan beni de tutturamadın:)) eve gelmiştim o sıralar. Bize yemek, arya ya çorba; evi toparla derkeeen arya yı banyo yaptırıp uyuttum. Ancak girebildim şekerim. Gidip odaları bi daha yerleştireyim, banyoyu yıkayayım, kızımın sütünü de içirip hemen geliyorum. Muck!

hava harikuladeydi, kaç kere niyetlendim, sonra vazgeçtim..
oruçluydum, gözüm kesmedi..
ama yarın sağlık ocağına kontrole gidicez ayşecikle..

yani beni aslında tutturdun da ben oyun bozdum

busmaiiiii, nerdesin kuzum?:26:

eşim önce namaza ordan spora gidiyor şimdi..
ara ara ben de bakıcam, ayşecikin yoğurdunu vereyim..sonra uyutayım
şuan kucağımda ve sürekli kolumu ısırıyor zilli

Huli_b, sakın umutsuzluğa kapılma. Ben de aynı sorunu yaşadım, yaşıyorum. Hatta şu an bir yandan süt sağıyorum :) Sağma işini günde en az 3 defa yapmalısın. Bebek emdikten 1 saat kadar sonra sağ. Bebekler sağılandan daha fazlasını emebiliyorlar, en az 30 cc fazla.. Ne kadar güçlü bir makine olursa olsun bebeğin emebileceği kadar sağamıyor. O yüzden çıkan sütüne bakıp üzülme, aslında sağdığından daha fazla sütün var. Ben oğlumu gündüzleri emzirirken tam süt geliyor, bizimki bırakıyor memeyi. Oyun falan yapıyor, etrafıyla ilgilenmeye başlıyor. Bu durumda sütümü hemen sağmazsam o süt göğüste kalıyor, göğüs boşaltılmadığı için de beyne "süt üret" mesajı gitmiyor. Böylece bir kısır döngüye giriyor olay. Oğlumun etrafı ilk keşfetmeye başlayıp, memeyi reddettiği dönemde ben şaşkın bir şekilde kalakaldım. Göğsümü sağıyorum 20 cc, 30 cc ancak çıkıyor ikisinden. Nasıl perişan olmuştum anlatamam. Sonra bu konuyla ilgili araştırma yaptım, birçok yazı okudum ve düzenli bir şekilde, günde birkaç defa sütümü sağınca, sütümün miktarını (tabi önce Allah'ın izniyle) arttırabileceğimi öğrenip uyguladım, inanılmaz işe yaradı. Medela marka pompadan pek çok insan memnun, ben Avent kullanıyorum ama eğer daha sık sağarsan pompan mutlaka daha iyi iş görecektir. Sen her fırsatta sağmaya çalış. Benim ilk günler çok uzun sürüyordu ve dediğin gibi yarım saat sağsam bile azıcık süt geliyordu. Günler geçtikçe süre kısalmaya, süt miktarı da artmaya başladı. Tabi her şeyden önce sütünün artacağına inanmalısın, moralini bozmamalısın. Rabbim inşallah bol bol süt verir sana!!
( ayy destan yazdım resmen ya :) )

Himmm beni baska merak edenlerde olmus cok sevndim oyleyse cena arya ve canan sizleride opuyorum tatlisler

CANIMMM inan bende yoktum ne zamandır yazıyorum okuyamıyorum çıkıyorum 2 gündğr burdayıım

tedavisi vala çok zor netten baktımda kaldıramam bu yıl çok badire atlattım

ecoşun ateşi var sürekli yemek istiyor ishal uyumuyor napcam bilmiyorum

canancigim bizde kizi okula yazdirmaya gittik eşimle disardaydik :) bizimki de tutmadı değilmi =)

sen narkozdan nasil çıktın ya çok uzun sürmüş.. allah bi daha yasatmasin zor geçmiş gerçekten

Bu yaramazlar cokkk zorluyor vala bizi ilknurcumm farkindayim canm sende yoktun :))

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet ben geziyordum bugun bingo
avm ye gittim, anneme uğradım..hava güzeldi.öğlen eşimle yemek yedik ,sonra ben oğlumla dolaştım. herşeyde nasıl indirim var..çok bişey alamadım ama ayaklarıma kara sular indi valla

senle başından beri aynıyız..başından beri mama takviyesiyle geldik.
bugune kadar emzirebilmeyi bile ummuyordum..çok şükür geldik ama ben de bitsin istemiyorum.
çünkü göğsümü emerken elleriyle beni okşaması ,saçlarımla oynaması..vazgeçilecek gibi değil.. kendimi geçtim, oğlumun midesine bir damla fazla süt girince mutlu oluyorum sağlığı için.
ek gıdaya başladıktan sonra zaten az gelen sütümü çekmeye üşeniyor ,sadece uykuya geçerken falan emiyor. süt memede kalınca da azalıyor. bütün gün emmediği için vücut "süt ihtiyacı yok" sinyali alıyor ve üretim duruyor. ben de sağmaya başladım sık sık sağınca işe yarıyor, pes etmeyelim.bir biberonu bile doldurmuyor ama dedim ya bir damla bile kardır.

aynen ben de hediye almadım zaten 3 gün önce doğumgünümdü sevgililer günü kaynadı gitti gene de evde güzel bi atmosfer var yemeğimizi yedik latte 'mizi içtik, sarılıyoruz:)
güle güle kullan canım şanslı bayanlardan birtanesisin

ben epiduralli sezaryen oldum oğlumun ağlamasını duydum, o an hiçbirşeye değişilmez.. ömrümce unutmayacağım.
ilk zamanlar çok bir sevgi hissedemedim bebeğime karşı,normal doğum olsa hisseder miydim onu merak ettim. şu anda tabiki deliler gibi aşığım oğluma,zamanla anne oldum sanki..

canım benim doktor 40 hafta dolunca beklemedi sorumluluk kabul etmem dedi suni sancıyla başlattı doğumu,tabi hiç açılma olmadı 2 gün hastanede suni sancı aldım. sonra suyumu patlattı ,gene bebek inmedi. ben endişeyle beklerken "artık bekleyemeyiz sezaryene alcaz" dedi ağlaya ağlaya sezaryene girdim ,çok istiyordum normal doğumu. herşey yolunda giderken doktorun aceleciliği yüzünden sezaryen oldum. öyle bir hayal kırıklığıydı ki yeni yeni geliyorum üstesinden.. planlı sezaryen olsa bu kadar koymazdı. hem normal doğum sürecini yaşadım ,doktorun gelip gidip açılma var mı diye muayene etmesi falan.. hem de sonuçta sezaryen oldum. tek tesellim oğlum doğunca ilk ağlamasına şahit oldum, eşsiz bir duygu..

geçmiş olsun canım ya kötü bir anı olmuş
evet şükürler olsun yavrularımız çok şanslılar onların gözlerinin içine bakıyoruz

ben netten oyun aldım fifa oda bana pasta almış set almış

seni şanslı şirinnnnn:13:

Bizi merak eden olmamış
Kv de gün vardı bizde ordaydık bugün oğluşumla.
cena süper yakalamışsın ayşeciğin dişlerini, bizimkinde diş çok da resmini çekmek zor ağzını bir kitliyor yaramaz.
Bu arada yakında dişlerimizi 8'liyoruzzzzzz:124:

selam kızlarr oğlum hasta oldu öksürük göğsünde hırıltı ile dr a götrüdük orda hava verdiler yavruma 20 dk( abisi çok öptüğünden ondan geçmiş bronşları iltihaplanmışş bugun biraz daha iyi ama kaç gün ne çekti kuzum

Ay maşallah bizim daha bir tane bile yok

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…