Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınlarrr
biz bu gece yine kulak ağrısı çektik
ilaç o kadar da çabuk etki edemedi sanırım
bu gece rahat ederiz inşallahh
bu arada sanki benden önce tuğçe hep günaydın derdi
nerdesin tuğçee ???

hadi ben gidiyorum oğluma ve kendime bi kahvaltı hazırlayayım di mi ama

Günaydınn. İlk ben girmişimdir dedim ama ohooooo. Uykum varrrrr! Uyudum ama alamadım uykumu heralde. Bölük pörçük oldu uykum( bugün bitsin hemennnn!!

bizden dee kocamn günaydınnnnnnnn herkeseee

Amannn bugün sevgililer günüymüş:) özel birşey yapacak olan varmı? Büyük bi hediye olmasa da bi hoşluk yapılabilir. Ne yapsam aceba?

zannetmiyorum canım ya doğumun iki türlüsüde çok zor ben sezeryandan sonraki ilk 10 gün ölümlerden döndüm neler çektim yetmezmiş gibi çocuk sarılık diye eşimde bir panik( babasını sarılıktan kaybedeli 4 ay olmuştu) panikten sürekli bana sarıyo habire kavga ediyoruz kaynana oğlunu bana kışkırtıyo neler neler off canımızın acısı yetmezmiş gibi

bende normal normal dedim durdum aylarca çatır çatır doğurucam diyordum ama doğuma 1 hafta kala zeynep kamile acile gittim doktor çatın dar doğuramazsın demezmi çatırdadım resmen sonrasında bölge hastanesinde sezeryan oldum ama oğlumdan 2 saat sonra döndüm odaya ya bide aklıma gelmişken kızlar ben sezeryandayken oğlumun ilk ağlayışını duydum sizede oldumu hiçbirşey hatırlamıyorum baygındım ama sadece ağlayışını çok net hatırlıyorum hatta ağlama sesini duyunca ohh şükür yaşıyor dedim kendi kendime sonra asansörde uyandım anestezi hemşiresine sordum ya ben ağlamasını duydum nasıl oldu dedim duyarsın ama hatırlaman ilginç olmuş ne mutlu dedi böyle gözlerimi hafif aralar gibi oldum ama açamadım zorladım kendimi ama nafile sonrasını hatırlamıyorum ama o anı çok net hatırlıyorum

düşün annelik nasıl bir duyguki nazkozluyken bile sesini duyduğum an şükredebiliyorsun

kv ye acımak yok zamanında bana neler çektirdi şuanki bu kibarlığıda oğlunu kaybetme korkusundan eşim eğriyi doğruyu biliyor çünkü bana kötülük yapsa hemen uzaklaşıyor oda oğlunun hatırına suyuma gidiyor bende ne yalan söyliyim eşimden aldım gazı hiç alttan almıyorum artık zamanında aldıklarıma saysınlar

canım sizin güvenlikçinin eşi banada gelebilir aslında yakın sayılırız senden ricam bir sorarmısın evim madenlerde benzincinin arkasında
birde ne kadar veriyorsun sen günlük?

hadi hayırlısı bakalım darısı başımıza

canım bende yıllardır aynı düşüncedeydim evimi kıskanıyorum resmen bir yabancıdan hala mutfağıma benden başkasını sokmuşluğum yoktur yıllardır evimede öyle çocuk olmadan önce bir şekilde yetişiyordum ama şimdi olmuyo mecbur kaldım alışacağım artık yeterki içime sinecek birini bulayım herkeside evime sokmak istemiyorum bende takıntılıyım o konuda sonuçta bir iki derken özelime girecek yeri gelecek yalnız kalacak evimde güvenilir biri olması lazım da bakalım nerden bulacağız aslında apartman görevlisinin eşi varda kadına soramıyorum evleri temizliyormusun die çokda temiz insanlar ona güvenebilirim gözüm arkada kalmaz ama ya gurur yapar yanlış anlarsa

canım sıkılıyor benimkide haftasonları başta çok iyiyiz pazar akşamı geceye doğru huysuzluk basıyor alıştı bide annemlerde gelen giden zaten babam bütün gün hoplatıp zıplatır evde benle yetinmiyor aslında oyun grubu öneriyor uzmanlar ama nasıl olacakki yakın olsak bir araya gelip oynatırdık kendisi gibi bebeklerle aynı ortama girince mutlu oluyor benimki ama eltiminkiyle değil alişi gördükçe surat asıp dudak büzüyor kıskanıyor resmen

canım çok anlayamadım ama sanırım otistik çocukları eğitiyorsun çok kutsal bir görev ne mutlu sana

"Hoşgeldin" diyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. :) Diğer grupları bilmiyorum ama buradaki samimiyete bayılıyorum. Aylardır okuyorum sizi, maşallah diyeyim, hepiniz de çok tatlı insanlarsınız.. :)

sağol canım o senin bakışının güzelliği

gece gece üşenmeden kk yamı giridin helal valla

Amannn bugün sevgililer günüymüş:) özel birşey yapacak olan varmı? Büyük bi hediye olmasa da bi hoşluk yapılabilir. Ne yapsam aceba?

bende düşündüm birşeyler ama eşim bugün şehir dışında cumartesi akşamına şık bir restaurantta yemek organize edeceğim inşallah tabi annem afacana bakmayı kabul ederse haydarpaşa tren garının içinde süper bir yer var yeni canlı müzikli harika bir mekan orayı düşünüyorum

bu arada feyza canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar rahatlar yavrucuk şükürki farketmişsin çok geç farkedilebiliyormuş orta kulak iltihabı allah yardımcınız olsun dualarımız miniğinede gelsin inşallah

cenacım gözün aydın kızının 8. ayını kutluyorum nice 8 aylarınız olsun inşallah

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsiniz

sağol canım Allah razı olsunn

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsiniz

çok sağol canım inşallah

ayy kızlar nasıl vakit geçirdim bak yaa
bilgi yarışması için soru hazırlayacaktım
unuttum bugün 2 dde toplantı var
yetiştirmem lazım

yok canım ama sonrasını göremiyorum inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın bir nefeste.

ya kızlar yazacağımıda unuttum alıntı yapamadım

benim doğumda kuyruk sokumumdaki kemik kırılmış otururken sivri batıyor acıyordu

düzelttirmek çok zormuş bir doğurduk heryerimiz pörtledi

Kadınlarda 5 kat daha fazla rastlıyoruz. Bunun nedeni; kadın pelvisinin yapısından dolayı, kuyruk sokumunun daha korunmasız kalmasından diyebiliriz. Ağrı genellikle oturunca ortaya çıkıyor veya şiddetleniyor.
Koksigodini; düşme sonrası, doğum sonrası, tekrarlayan zorlanmalar veya sebebi olmaksızın başlayabiliyor

Günaydın kızlarrrr, spora gittim geldim birde ne göreyim kocacım heryere kırmızı kalpli mumlar koymuşşşş

sağol canım
benim oğlum normalde çok dönüyo ama
uykuda dönmedi hiç

Uykudada fen bizimki fıldır fıldır. Kendini döndürmekten uyanıyor bazen.

Üzümlü çikolata hoşgeldin:)) adaşöış oğullarımız, bYılıyorum ben Selim ismine

ne kadar güzel bir süpriz

ben netten oyun aldım fifa oda bana pasta almış set almış
ohh iyi günlerde kullan canımm

ince bir düşünce :)

sezeryan dan sonra niye ölümlerden dondun canım anlattinmi bilmiyorum ama ben hatırlamıyorum ? dün eşim işyerindeki bi arkadaşı için sormuş uzağa gitmiyorum demis burada gittigi bi iki yer var ancak yetişiyor herhalde ben yinede cumartesi gelecek sorarım yarım günü 50 tl canım. kapiciya sor bence buralarda temizliğe giden güvenilir biri varmı diye eşi gidiyorsa söyler zaten yada birini önerir en iyi onlar bilir çünkü

çok geçmiş olsun canım

günaydın canlar

Günaydınn. İlk ben girmişimdir dedim ama ohooooo. Uykum varrrrr! Uyudum ama alamadım uykumu heralde. Bölük pörçük oldu uykum( bugün bitsin hemennnn!!
dur kııız, daha yeni başladı

Kızlar telefonla yazinca baya sacmalamisim.kusura bakmayin
anladık canım

cenacım gözün aydın kızının 8. ayını kutluyorum nice 8 aylarınız olsun inşallah
saol canımcımmm
üsttekileri pek yakalayamadım ama bunlar da tahmin edeceğiniz üzere ayşecikin tırtıklı keskin dişleri..

böyle olduğunu nerden biliyorsun?
dr mu söyledi?:44:

Günaydın kızlarrrr, spora gittim geldim birde ne göreyim kocacım heryere kırmızı kalpli mumlar koymuşşşş
vuuuuuuuv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…