Merhaba hanımlar,
Bugün hiç keyfim yok

Galiba buraya kadarmış, emzirme yolcuğumun sonuna çok yaklaştım sanırım. Öğle arası eve gittiğimde 1tatlı kaşığı süt anca çıktı yarım saatte, bi haftadır, durum böyle

Oğlum akşam eve gittiğimde emmek istemiyor, bi sabah uyandığında emiyo, bide gece yatarken ve gece uyanmalarında. Baştan beri süt sorunumuz vardı zaten, hiç sert hissetmezdim, bu aralar iyice sondu. Ama oğlum geceleri ve sabah yinede az da olsa emiyo, akışını oldum olası hissetmedim ama yutkunuyo oğlum.
Makinem eskisi göbi göğüs ucumu çekmiyo, bugün makineden şüphelendim ama yok elimde denedim yine bişi gelmedi.
Biliyorum dünyanın sonu değil, aranızda bebeği çoktan sütten kesilmiş arkadaşlar var ve maşallah herşey yolunda gidiyor. Şimdiye kadar dayandık buna da çok şükür. ama yine de bi ümit içimdeki işte, 1 yaşına kadar emzirmeyi çok istedim.
Aranızda benim gibi sütü sağınca hiçe yakın gelen ve sonradan çabalayarak arttırmış arkadaşlar var mı?
Makine değiştirmek işe yarar mı bu saatten sonra, aslında benimki medela ilk başlarda çok memnundum, ama şimdi göğüs iyice çekildiğinden midir ne, nerdeyse tamamı içine giriyo ve ucunu eskisi gibi çok çekip vakumlamıyo :26: