ayy geçmişi okuyacağım diyene kadar akşam oldu be öncelikle busmai canım nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun inşallah uzun yıllar kuzunla ve eşinle çok mutlu olmanı temenni ediyorumhediye olarakta sana kocaman öpücükler gönderiyorum
ellerine sağlık harika olmuş ama kalmamış malesef
canım çok sevindim temiz çıktığına sonuçların hadi gözün aydın sünnetten korkma bu kadar kardeşimde 6 ayında oldu çok çabuk iyileşiyor bebekken dua edelim kolay olsun
nedir bu hoppalamı bizimki yürüteci keşfettiğinden beri ilerleyemeyen şeylerden nefret ediyor ille adımlayacak çok bilmiş güle güle kullanın inşallah
tebriklerrrrr çok sevindim kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo verdin çok başarılı darısı diğer aylara olsun inşallah
canım haklısın insan kıyamıyor bebeğine ama hepimiz dönem dönem yaşıyoruz hastalıkları sen böyle yıkılma dik durmaya çalışki ona bakabilecek gücün olsun hiçbirşey yemezsen çocuğuna iyi bakamazsın sütün olmaz emziremezsin çok zor bir dönem bende çok yıpranıyorum oğlum hastayken ama sen daha çok kendini suçluyor gibisin 3 kez hasta olması çok kötü bir durum değil arkadaşımın bebeği hergün hasta doğduğundan beri bakamadığın anlamına gelmiyor bu durum kaldıki sürekli evde olmasıda çok iyi değil çocuk sürekli evde olduğu zaman evi havalandıramıyoruz ve sürekli temizlesende oksijen miktarı azaldığı için bakteri artıyor ayrıca temiz havaya ihtiyacı var güzel havalarda çıkar hava alsın hasta olacak diye üstüne titredikçe hasta ediyoruz kalın güzel giydir üstünü çıkar bebek arabasıyla gezdir güzel havalarda evde ne kadar üstüne titrersen o kadar hassaslaşıyorlar kendinide sakın suçlama biz hasta etmiyoruz ortalık salgın dolu
bir diğer konu ki bu hepinize söyliyorum kızlar antibiyotiği yarıda kesmemelisiniz bu sefer çocukların bünyesi antibiyotiğe karşı direnç sağlıyor ve erken yaşta çocuk ilaçlara karşı bile duyarsız hale geliyor yarıda kesilen antibiyotik tedavisi iyileştireceğine hem mikropları güçlendiriyor yani hastalığı arttırıyor hemde çocuğun vücudu antibiyotiğin etkisine direnç kazanıyor ve daha güçlü hastalıklarda ilaç kullansanızda malesef işe yaramıyor
bu konuda özen gösterin farmakoloji mezunu olan biri olarak söylüyorum bilmeden kulaktan duyma bir bilgi değil yani
neyse çıkış saati yarın görüşürüz
bu rada pediastrum zeynep için barbarinonun kuzusu çağan için birde canmelin bebişi için 41 yasin başlayalım ben bu akşam okuyamayabilirim okuyabilecek olan varsa başlayalım bu akşamdan arkadaşlar
ayrıca duaya ihitiyacı olan bebiş varsa ekleyelim listeye
iyi akşamlar
Bilmiyorum ama yok gb. Hiç belli olmuyor şans işi ya. Hayırlısıysa olur inşallah.ah canım bizi de aynı dertten dertliyiz
git gel yok şu anda çünkü arada 200 km mesafe var ama 2 yıldır
görevlendirme peşinde koşuyoruz
her sene başında 2 ay ayrı kalıyoruz
çektiğimiz sıkıntı da cabası
Allaha çok şükür tabiii
ama ayrı kalmak çok zor iş yaa...
inşallah olur
burda benim çalıştığım okulda gitmek isteyen bi öğretmen var
erzurum merkezi istiyo
inşallah o giderde eşimde onun yerine gelir
sizinki de olur inşallah
ihtiyaç var mı senin bulunduğun ilçede eşinin branşından
toplamda 18 yasin oldu kaldı 23
bu arada yanlışmı hatırlıyorum birkaç hafta evvel bu topikte eşiyle konuşmayan sorun yaşayan bir alya vardı bizde ona geçer alttan al idare et falan diyorduk şimdi bu arkadaşımız 2. bebeği düşünüyor demekki neymiş gün doğmadan neler doğarmış :) demekki doğum izninde bebişlerle beraber olmak mutluluk verici olsada aylarca eve kapanmak hepimizi sıkmış aslında işe başladıkça sanki biraz moraller toparlandımı ne? kendimi tenzih ediyorum tabi benimkisi iş değil çin işkencesi çünkü ama daha kolay bir işim olsaydı evde kalmaya tercih ederdim kesinlikle
GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNNNN
uzun süredir olmadığı kadar rahat uyuduk dün gece oğlumla afacan dönmeyide öğrendi ya rahat rahat dönüyo sağına soluna uyurken :)
yasinler alınmaya başlanmış kızlar bende 4 tane alabilirim madem 19 una kadar vakit var haftasonu rahat rahat okurum haftaiçi çok zorlanıyorum eşimde evde olduğundan yemek yap eşimle oğlumla ilgilen evi topla bulaşık bilmem ne derken saat gece yarısı oluyor geçen seferki yasinlerimi okuyana kadar uykularım kaçtı hayat nasıl bir koşuyturmaca günde yarım saati ibadete ayıracak vaktim kalmamış ne kadar acı oysa günde 3 saatimi işe gidiş gelişte yolda geçiriyorum silkelenmem lazım acilen ömür geçiyor
sağol canım benim ee anne olduk deneyim kazandık hepimiz artık
allahım inşallah nasıl dua ederim hükümete o zaman ülkeyi parsel parsel sattı bari bir işe yarasın
canım bende kahvaltıyı bulamaç yapmıyorum zira benim afacan bulamaç püre gibi şeylerden nefret ediyor öğürüyor peynir yumurta pekmez anne sütü ile kahvaltısını yapıyorum yumurtayada bayılıyor kuzu bitince ağlıyo
sebze çorbası konusunda bende busmaiye katılıyorum mevsim sebzesi yada dondurulmuş sebze daha sağlıklıdır ben zaten şuan çorbalarına domates katmıyorum havuç patates karnıbahar pırasa brokoli enginar kereviz ara sıra yayla çorbası (kendi yoğurduyla yapıyorum) bir kaç kezde un kavurmasıyla çorba yaptım onada bayıldı domates için acele etme dedi doktorumuz mevsim sebzelerinden başla dedi öyle yapıyoruz
kendimide ekledim kaldı 25 şifa olsun bebelere bizde bu vesile ile sevaba girmiş oluruz inşallah
Bilmiyorum ama yok gb. Hiç belli olmuyor şans işi ya. Hayırlısıysa olur inşallah.
He he he:)) dimi. Az daha boşayacaktım adamı. Başak burcuyum o yüzden biraz fazla mükemmelciyim. Birde ara ara gelirler bana öyle. Başbaşa kalamıyoruz hiç onun sıkıntısı çok fazla. Okul varken annem hep bizde. Okul yokken de biz kv lerdeyiz. Fatmazra bu teşhisi koymuştu ki düşününce hak verdim. Tayin olursa başbaşa kalabileceğiz o yüzden bu kadar istiyorum. Kendi annem bile olsa başbaşa kalmamak sıkıntı oluyor. Uzaklaşıyor insan zamanla. Kayseriye gidersek herşey dozunda olacak. Kv lere dozunda gideceğiz. Annemle dozunda görüşeceğiz. Bal şeker olacak yani:))
günaydınn kızlar gece 2 de kızımm bi kaka yaptı su gibii belinden çıktı sabah 7 de aglayarak uyandı kucagıma aldım bi genirdi ve çok kötü kustu birazda ateşi var anlamadım diş sıkıntısı mı üşüttü de mi böyle oldu . dünde ishal vardı biraz ama gece çok kötü oldu. öğleden snr sağlık ocagına götüreyim diyorum napsam bilemedi. ishalii için muz verdim öğürerek kustu patates haşladım yine yemedi:2: kötü bii güne başladık sanırımm benim de başımın sol tarafında yarım agrıı varr çok kötüyümm.
aynen öyle eşimde geçen hafta annemde kalalım 3 ay diyince şaşırmış olmalısın dedim burda annem bakıyor akşam oldumu evimizde başbaşa kalıyoruz hiç değilse orda ne yapıcaz akşam oldumu kv le karşılıklı oturacağız zaten herşeye karışırlar gece hayatımız dahil olmak üzere yok yok yalnız kalmak önemli biz ne zaman başbaşa kalamadıysak en büyük sorunlar o dönem çıktı karı koca oturup 2 kelam edebilmeli akşam oldumu yoksa evlilik yara alıyor canım senin içinde dua edicem inşallah gönlüne göre verir Rabbim ama adamcağızada az çektirmedin bir ara gönlünü al bari
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2 tane
delii 2
toplam 20 tane
21 yasin kaldı
Çekecek arkadaşşşş!! Tamamen haksız değildim tabi ama tatlılıkla çözülecek şeyleri zora koşmuş olabilirim:)) amaaan ne var bende onu az idare etmiyorum dimi ama. İnşallah olur da hayatımız düzene girer yaaaa(
çok geçmiş olsun canımgünaydınn kızlar gece 2 de kızımm bi kaka yaptı su gibii belinden çıktı sabah 7 de aglayarak uyandı kucagıma aldım bi genirdi ve çok kötü kustu birazda ateşi var anlamadım diş sıkıntısı mı üşüttü de mi böyle oldu . dünde ishal vardı biraz ama gece çok kötü oldu. öğleden snr sağlık ocagına götüreyim diyorum napsam bilemedi. ishalii için muz verdim öğürerek kustu patates haşladım yine yemedi:2: kötü bii güne başladık sanırımm benim de başımın sol tarafında yarım agrıı varr çok kötüyümm.
bende 3 tane demiştim cincon neden beni saymadın bakalım?aynen öyle eşimde geçen hafta annemde kalalım 3 ay diyince şaşırmış olmalısın dedim burda annem bakıyor akşam oldumu evimizde başbaşa kalıyoruz hiç değilse orda ne yapıcaz akşam oldumu kv le karşılıklı oturacağız zaten herşeye karışırlar gece hayatımız dahil olmak üzere yok yok yalnız kalmak önemli biz ne zaman başbaşa kalamadıysak en büyük sorunlar o dönem çıktı karı koca oturup 2 kelam edebilmeli akşam oldumu yoksa evlilik yara alıyor canım senin içinde dua edicem inşallah gönlüne göre verir Rabbim ama adamcağızada az çektirmedin bir ara gönlünü al bari
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2 tane
delii 2
toplam 20 tane
21 yasin kaldı
sabah sabah güldürdün beni
ya dün ne düşündüm kızlar düşünsenize aynı şekilde beyler burda yazışıyor olsalar muhabbeti şöyle gözümün önünden geçirdim öldüm gülmekten kimbilir neler söylerlerdi bizimle ilgili gerçi çoğu erkek eşiyle ilgili konuşmak istemez ama konuştuklarını varsayalım
aynısını geçen pazar gecesi ben yaşadım doktor üşütmüş dedi ilaç kullandık şimdi iyi çok şükür havalar malum biz bile şaşırıyoruz ne giysek çok giydirsen bunalıp terlyorlar az giydirsen üşüyorlar yazık kuzulara ama çok korkma benimki gecede 3 kez foşur foşur kustu şok oldum benim başımdan aşağı kusmuk oldum ilk kez böyle birşey gördüm ama şükür iyileşti doktora bir götür bakalım ne diycek ama korkma ilaçla 3 günde toparladı benimki geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım
dra götür bencede
bende 3 tane demiştim cincon neden beni saymadın bakalım?
ay evet kim bilir neler döner ortalıkta
ama erkekler sevmiyolar gerçekten eşleri hakkında konuşmayı
Kakaolu şekerparelerim... (Tarif için Elossa'ya teşekkür ederim..)
Eki Görüntüle 630950 Eki Görüntüle 630951 Eki Görüntüle 630952
nasil baslarsa oyle gider canim önyargi olmadikca sorun da olmaz bence.sorun cikar diye dusununce cikiyor sorun.şimdiilikk iii gidiyo cnmm ama bakaım yeni testi suyu soğuk tutarmış
gecmis olsungünaydınn kızlar gece 2 de kızımm bi kaka yaptı su gibii belinden çıktı sabah 7 de aglayarak uyandı kucagıma aldım bi genirdi ve çok kötü kustu birazda ateşi var anlamadım diş sıkıntısı mı üşüttü de mi böyle oldu . dünde ishal vardı biraz ama gece çok kötü oldu. öğleden snr sağlık ocagına götüreyim diyorum napsam bilemedi. ishalii için muz verdim öğürerek kustu patates haşladım yine yemedi:2: kötü bii güne başladık sanırımm benim de başımın sol tarafında yarım agrıı varr çok kötüyümm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?