Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hoppala canım.. yurutece bizimkide bayılır eminim. kizkardesimde oda var ama cesaret edemiyorum almaya eğer erken emeklemezse onu da alırım

hayırlı olsun nasıl gidiyor komşuluk?
sonra verirsin inşallah sınavlarını[/QUOTE]

şimdiilikk iii gidiyo cnmm ama bakaım yeni testi suyu soğuk tutarmış

Bilmiyorum ama yok gb. Hiç belli olmuyor şans işi ya. Hayırlısıysa olur inşallah.

He he he:)) dimi. Az daha boşayacaktım adamı. Başak burcuyum o yüzden biraz fazla mükemmelciyim. Birde ara ara gelirler bana öyle. Başbaşa kalamıyoruz hiç onun sıkıntısı çok fazla. Okul varken annem hep bizde. Okul yokken de biz kv lerdeyiz. Fatmazra bu teşhisi koymuştu ki düşününce hak verdim. Tayin olursa başbaşa kalabileceğiz o yüzden bu kadar istiyorum. Kendi annem bile olsa başbaşa kalmamak sıkıntı oluyor. Uzaklaşıyor insan zamanla. Kayseriye gidersek herşey dozunda olacak. Kv lere dozunda gideceğiz. Annemle dozunda görüşeceğiz. Bal şeker olacak yani:))

bende 2 tane alayım cnmm . alalh şifa versin inşallh .

günaydınn kızlar gece 2 de kızımm bi kaka yaptı su gibii belinden çıktı sabah 7 de aglayarak uyandı kucagıma aldım bi genirdi ve çok kötü kustu birazda ateşi var anlamadım diş sıkıntısı mı üşüttü de mi böyle oldu . dünde ishal vardı biraz ama gece çok kötü oldu. öğleden snr sağlık ocagına götüreyim diyorum napsam bilemedi. ishalii için muz verdim öğürerek kustu patates haşladım yine yemedi:2: kötü bii güne başladık sanırımm benim de başımın sol tarafında yarım agrıı varr çok kötüyümm.

aynen öyle eşimde geçen hafta annemde kalalım 3 ay diyince şaşırmış olmalısın dedim burda annem bakıyor akşam oldumu evimizde başbaşa kalıyoruz hiç değilse orda ne yapıcaz akşam oldumu kv le karşılıklı oturacağız zaten herşeye karışırlar gece hayatımız dahil olmak üzere yok yok yalnız kalmak önemli biz ne zaman başbaşa kalamadıysak en büyük sorunlar o dönem çıktı karı koca oturup 2 kelam edebilmeli akşam oldumu yoksa evlilik yara alıyor canım senin içinde dua edicem inşallah gönlüne göre verir Rabbim ama adamcağızada az çektirmedin bir ara gönlünü al bari

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2 tane
delii 2

toplam 20 tane

21 yasin kaldı

aynısını geçen pazar gecesi ben yaşadım doktor üşütmüş dedi ilaç kullandık şimdi iyi çok şükür havalar malum biz bile şaşırıyoruz ne giysek çok giydirsen bunalıp terlyorlar az giydirsen üşüyorlar yazık kuzulara ama çok korkma benimki gecede 3 kez foşur foşur kustu şok oldum benim başımdan aşağı kusmuk oldum ilk kez böyle birşey gördüm ama şükür iyileşti doktora bir götür bakalım ne diycek ama korkma ilaçla 3 günde toparladı benimki geçmiş olsun

Çekecek arkadaşşşş!! Tamamen haksız değildim tabi ama tatlılıkla çözülecek şeyleri zora koşmuş olabilirim:)) amaaan ne var bende onu az idare etmiyorum dimi ama. İnşallah olur da hayatımız düzene girer yaaaa(

sabah sabah güldürdün beni

ya dün ne düşündüm kızlar düşünsenize aynı şekilde beyler burda yazışıyor olsalar muhabbeti şöyle gözümün önünden geçirdim öldüm gülmekten kimbilir neler söylerlerdi bizimle ilgili gerçi çoğu erkek eşiyle ilgili konuşmak istemez ama konuştuklarını varsayalım

çok geçmiş olsun canım
dra götür bencede

bende 3 tane demiştim cincon neden beni saymadın bakalım?

ay evet kim bilir neler döner ortalıkta
ama erkekler sevmiyolar gerçekten eşleri hakkında konuşmayı

saoll cnmmm bana daa üşüttüü gibii geliyooo. keyfi de yerinde cadının mızmızlanmıyoo ama dr. götürcemm yine dee.

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2 tane
delii 2
feyzabilel 3

toplam 23 tane

18 yasin kaldı

saydım kız saydım valla bak saydım sabah sabah sopamızıda yedik sayende neyse senin vurduğun yerde gül biter
erkekler olsa burası panayıra dönerdi kesin bizde gizli gizli girer hakkımızda söylenenleri okurduk

hayırlı sabahlar canlarımmmmm....

nasılsınız bu sabah..
biz iyiyiz çok şükür.. kahvaltı yapıyo kızım..

bende 2 tane yasin alayım.. Allah tüm hasta bebişlere Şafi ismiyle şifa versin..

günaydın kızlar anca girebildim işler biraz yoğun nasılsınız yasinler süper gidiyor hepinize çok tşk ederim alalh kabul etsin bende regliyim ama bittiği gibi 3 tane okurum

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 3

toplam 28 oldu kaldı 13 tane

bebişi 31 temmuz doğumlu olan var mı aranız da
birde bursa dan kimler var bu topikte bakalım

Eline saglik libyana sekerpareyi cok severim ama kakaolusunu hic duymamistim..

şimdiilikk iii gidiyo cnmm ama bakaım yeni testi suyu soğuk tutarmış
nasil baslarsa oyle gider canim önyargi olmadikca sorun da olmaz bence.sorun cikar diye dusununce cikiyor sorun.
gecmis olsun

Ben anladım toplanıp libyanaya gitmek lazım. Varyaaa ne ağırlar bizi. Midemiz bayram eder:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…