günaydın kızlar,sabah 5 ten berı ayaktayız,ancak uyudu kızıım.
benım de kontrolum var 40 tan sonra gel dedıydı dr um.bakalım ne dıyecek
prima yenıdoğan kullanıyorum.yeşil paketten.hiç sorun yaşamadım.
Kızlar bebisim 4 kg oldu.1numara bez sanki sıkıyor gibi 2numarada sızdırıyor.Aranızda 2numaraya geçeniniz z varmı yoksa daha erkenmi
a.s çok şükür iyiyiz sende iyisindir inşallah bebeğinle Allah saglıklı güzel günler versin bebişine ve sana.
bugun ılk defa kendı basıma banyo yaptırdım bıraz agladı ama fena degıldı:))becercem galıba ben bu ısı:)
ben geçtim canım.evet bıraz bol gelıyo ama 1 de sıkıyor sanki.gercı henuz 2 numarada cok problem yasamadım.zıbınını alttan çıtçıtlayınca bezı de guzel tutuyor
Bende çoğunlukla prima kullandım, dogumdan önce bi pakette molfix almıştık göbek bağı oyuntusu falan hikayesiyle ama hiç güzel diil, yine primaya devam etcem. Bazı arkadaşlar petrol kokuyo falan demişler ama ben öyle rahatsız edici bi koku almadım.
Bebeğim 10gun önce 3800 simdi kaç oldu bilmiyorum ama bende düşünmedim değil 2 numaraya geçmeyi. Bakalım bi sağlık ocağına gidip tarttirmak istiyorum, şimdilik çok sıkmıyor herhalde hemen gecmeyiz 2numaraya, daha 2paket daha 1numara primam var, onları bitirelim en azından
Sabah sabah yatağa sızdırmışız yine, molfixten nefret ediyorum ! bu paket bitsin bir daha almam diyordum ama paketin bitmesini bile beklemiycem
bugun ılk defa kendı basıma banyo yaptırdım bıraz agladı ama fena degıldı:))becercem galıba ben bu ısı:)
Bebeklerin memesine bebek yagi ile masaj yapin sut biriktigi icn sisiyor. Masajla aciliyor uclari su cikiyr
Sadece kendin mi, kimse su dökmeden yani, maşallah bravo, nasıl yaptın yaaa, başını elimde yüzüstü yatarak yikiyorum tabi birinin su dökmesi gerekiyo ozamanda. Sen başını sırtını falan nasıl yıkadın? :44:
Bu arada 40cikti ama lohusa asabiyeti tam gaz devam ediyor. Ne diyim anlayış farklı felsefe farklı kültür farklı. Annemlerde yegenlerinj vs baktılar ama annesine söylemeden hiç bisiyini yapmazlardi. Ben iki dk mutfağa mama hazırlamaya gidiyorum bi bakiyom kv altını açmış, ne soruyo ne haber veriyo
geçende altında üç parmak şeker olan kavanoza pirinç doldurmuş, kafa bi milyon kadının, çocuğu iki dk bırakınca aklım kalıyor
Darısı başıma inşallah canım ya banyo için hergün eşimin işten gelmesini bekliyorum.yavrum yazık sicakta pisiyo kocama huysuzlaniyo artık öğren diye
Sadece kendin mi, kimse su dökmeden yani, maşallah bravo, nasıl yaptın yaaa, başını elimde yüzüstü yatarak yikiyorum tabi birinin su dökmesi gerekiyo ozamanda. Sen başını sırtını falan nasıl yıkadın? :44:
Bu arada 40cikti ama lohusa asabiyeti tam gaz devam ediyor. Ne diyim anlayış farklı felsefe farklı kültür farklı. Annemlerde yegenlerinj vs baktılar ama annesine söylemeden hiç bisiyini yapmazlardi. Ben iki dk mutfağa mama hazırlamaya gidiyorum bi bakiyom kv altını açmış, ne soruyo ne haber veriyo
geçende altında üç parmak şeker olan kavanoza pirinç doldurmuş, kafa bi milyon kadının, çocuğu iki dk bırakınca aklım kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?