Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırlı günler hanımlar.. size bişey soracağım.. benim kızımdan akıntı geliyor. bugün 20. günümüz.. kızı olanlar sizdede böyle birşey varmı..?:44:

Normal benim kizimdada oluyordu Anneden gecen hormonlardan olurmus

hayırlı günler hanımlar.. size bişey soracağım.. benim kızımdan akıntı geliyor. bugün 20. günümüz.. kızı olanlar sizdede böyle birşey varmı..?:44:

Benim kızımında memeleri şişti. Onu araştırırken okumuştum. Anneden geçen hormonlardan oluyormuş, akıntıda olabilir yazıyordu. Memeler için kendiliğinden geçer yazıyordu. Akıntıda öyledir herhalde. Yine de bir doktora danış istersen.

Normal benim kizimdada oluyordu Anneden gecen hormonlardan olurmus

sağlık ocağındaki hemşiremize sordum.. oda sizin dediğinz gibi dedi.. rahatladım şimdi..

bişey daha soracağım.. görümcemin bebeği 4. ayına girdi ama görümcemin sütüçok azaldı.. artsın diye her yolu demiyor ama pek artma olmadı.. mama da vermek istemiyor.. nette araştırmış keçi sütü verilebiliyormuş anne sütüne en yakın süt olduğu için sizde veren varmı? yada vereni duydunuzmu hiç?

keçi sütü değildir o keçi sütü mamasıdır.Golden Goat diye bir şey ben kullandım sindirimi kolay,tadını seviyor bebek ama çok pahalı kutusu 34 lira.

doktor bana "korse takarsan karın kasları kendini toparlayamaz göbeğin kalır" demişti. o yüzden ben korse takmıyorum

Bebeklerin memesine bebek yagi ile masaj yapin sut biriktigi icn sisiyor. Masajla aciliyor uclari su cikiyr

Sonunda bugün 40ımızı uçurduk eee ne değişti peki, galiba hiç bişi:44:
benim kanamam devam ediyo bu arada, uzun bi süredir az az geliyo, acada normal mi hiç duyaniniz var mi?

Sonunda bugün 40ımızı uçurduk eee ne değişti peki, galiba hiç bişi:44:
benim kanamam devam ediyo bu arada, uzun bi süredir az az geliyo, acada normal mi hiç duyaniniz var mi?

hayırlı olsun::) darısı basımıza,benım de kanamam devam edıyor.biter gıbı oluyor sonra bı bakıyorum yıne gelmiş

hayırlı olsun::) darısı basımıza,benım de kanamam devam edıyor.biter gıbı oluyor sonra bı bakıyorum yıne gelmiş

Saol cnm. 40in bi esprisini ben görmedim ama psikolojik olarak ii geliyo insana bende kanamam biter sandım kahverengilesmisti Ana iki gundur tune kirmizilasti, yarin bi drumu ariycam

Sabah sabah yatağa sızdırmışız yine, molfixten nefret ediyorum ! bu paket bitsin bir daha almam diyordum ama paketin bitmesini bile beklemiycem

günaydın kızlar,sabah 5 ten berı ayaktayız,ancak uyudu kızıım.

Saol cnm. 40in bi esprisini ben görmedim ama psikolojik olarak ii geliyo insana bende kanamam biter sandım kahverengilesmisti Ana iki gundur tune kirmizilasti, yarin bi drumu ariycam
benım de kontrolum var 40 tan sonra gel dedıydı dr um.bakalım ne dıyecek

Sabah sabah yatağa sızdırmışız yine, molfixten nefret ediyorum ! bu paket bitsin bir daha almam diyordum ama paketin bitmesini bile beklemiycem

prima yenıdoğan kullanıyorum.yeşil paketten.hiç sorun yaşamadım.

Kızlar bebisim 4 kg oldu.1numara bez sanki sıkıyor gibi 2numarada sızdırıyor.Aranızda 2numaraya geçeniniz z varmı yoksa daha erkenmi

akşam 9da bir uyandı birdia yok uyumadi

ben doğdundan beri 2kullanıyorum

maşallah bebekler güzel kilo almış ben hala 4 kiloyu göremedim.kusması çok ilaç bile verdi doktoru kullanıyoruz ama hala geçmedi kusmakdan tok kalamıyor ki kilo alsın :2::2::2: kşlosunu sizin bebekler iyi toparlanmış..

s.a annelerrr nasılsınız bizim bugün 17. günümüz büyüyoruz çok şükür hala fırsat bulup doğum hikayemi bile yazamadım oysa okurken ne kadar özenirdim ben de bigün yazabilecekmiyim böyle diye :) en kısa zamanda yazmaya çalışıcağım sizler de bebişler de iyidir inşş kokluyorum hepsinii ohhhh

a.s çok şükür iyiyiz sende iyisindir inşallah bebeğinle Allah saglıklı güzel günler versin bebişine ve sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…