kızlar herkes loğusa bunalımında sanırımama biraz sohbet herkese iyi gelir heralde nasılsınız bebişcikler nassıl..biz iyiyiz hergün daha iyiyiz iyi olmaya calışıyoruz yada birbirimize alışıyoruz...sarılığımızda iyiye gidiyor heralde bayaaa beyazladı yavrum pişik dışında bir sorunumz yok gibi...siz nasılsınız.neler yapıyorsunuz bebeklerinizi nasıl büyütüyorsunuz mesela su veriyormusunuz kundak yapıyormusunuz kendinizde ne gibi değişklikler korse giyiyormusunuz karnınız indimi yadaa işte meraktan soruyorum..
ben hariç :26: logusa sendromuna benim eşim girdiği için ben giremedim böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte bizde iyiyiz allaha şükür benim sütüm yetmiyo ben mama takviyeside yapıyorum yavruma doktora sordugumda mama veriyomuşsun mamayıda suyla veriyosun ekstra su vermene gerek yok dedi ben su vermiyorum kundak gece yatarken yapıyorum rahat uyuyo karnım hala var korse alalıda bi hafta oldu takıyorum inş. faydası olur
Okudum canım ya içime kurt düştü şimdi. İşin kötüsü bunu önerende bir çocuk doktoru
kızlar herkes loğusa bunalımında sanırımama biraz sohbet herkese iyi gelir heralde nasılsınız bebişcikler nassıl..biz iyiyiz hergün daha iyiyiz iyi olmaya calışıyoruz yada birbirimize alışıyoruz...sarılığımızda iyiye gidiyor heralde bayaaa beyazladı yavrum pişik dışında bir sorunumz yok gibi...siz nasılsınız.neler yapıyorsunuz bebeklerinizi nasıl büyütüyorsunuz mesela su veriyormusunuz kundak yapıyormusunuz kendinizde ne gibi değişklikler korse giyiyormusunuz karnınız indimi yadaa işte meraktan soruyorum..
töbeeeannem diyorki siz bu yapışıklıkla birdaha doğurursunuz
halbuki adam elini atıyor omuzuma hemen ayrılın diyorrr
kullanıp memnun olanlar var. eminim çoğu da doktor tavsiyesiyle kullanıyordur.Okudum canım ya içime kurt düştü şimdi. İşin kötüsü bunu önerende bir çocuk doktoru
kendim için, lohusa sendromuna girmediğimi söyleyebilirim.kızlar herkes loğusa bunalımında sanırımama biraz sohbet herkese iyi gelir heralde nasılsınız bebişcikler nassıl..biz iyiyiz hergün daha iyiyiz iyi olmaya calışıyoruz yada birbirimize alışıyoruz...sarılığımızda iyiye gidiyor heralde bayaaa beyazladı yavrum pişik dışında bir sorunumz yok gibi...siz nasılsınız.neler yapıyorsunuz bebeklerinizi nasıl büyütüyorsunuz mesela su veriyormusunuz kundak yapıyormusunuz kendinizde ne gibi değişklikler korse giyiyormusunuz karnınız indimi yadaa işte meraktan soruyorum..
kendimi salmamaya çalışıyorum, eşim geleceği zaman mutlaka duş alıp,
saçımı farklı yapmaya çalışıyorum, kıyafetimi de (daha doğrusu geceliğimi) değiştiriyorum.
bayramdan sonra saçımı boyatıcam. bi farklılık gerek. eşimin dikkatini kilolardan farklı bi noktaya çekip
zaman kazanmayı planlıyorum..
[/B][/FONT]
sen bayramlık ne aldın canım
saç boyatmayı eşim bana söyledi diyorki sana boya alalım ya kendin boya yada git kuaföre
adam benden bıktı sanırsam
saçlarım dökülüyor sizinde dökülüyormuuu :44::
normalde saçlarım çok dökülürdü, hamilelik boyunca tek tel düşmedi başımdan..
ama şimdi farkediyorum, başladı yine dökülme
bayramlık henüz almadım. alayım mı düşünüyorum.
hem gitmek dert olacak. hem aldıklarımı ne kadar giycem diye düşünüyorum.
henüz karar vermiş değilim..
bence eşinin boya konusunda bi isteği varsa, geri çevirme..
senin için de iyi olur. kendini daha iyi hissedersin..
ben bi geçen sene subatta röfle yaptırmıştım.
şimdi de düşünüyorum. ama kuaförde o kadar para bayıldığım halde röfleyi beğenmemiştim..
arkadaşla konuştum, bayramdan sonra kızı ziyarete gelecekler. o çok sık evde boyar saçını..
evde hallederiz dedi, sevindirik oldum..
nurs harveysi kullanabilirsin. ben ilk önce kendi araştırmlarımla kullanmaya başlamıştım. günde 2 çay kaşığı kadar veriyordum ne olur ne olmaz diye ablam kızdı doktora sor dedi sordum benim çocuk doktorum çok temkinli ve iyi bir doktordur. kullanabilirsin dedi hatta bebek 1 aylık olmuş günde 6 tatlı kaşığına kadar verebilirsin dedi. bende devam ediyorum.
Biz iyiyiz cok sukur kizimin uykulari duzene girdi gibi2 gundur aksam 10 uyuyor sonra 4 te kalkiyor bende rahatca uyuyabiliyoruummm su vermiyorum sutum var sadece emziriyorum canim.. Her uykudan once kundak yapiyorum okudugum kitapta oyle yaziyordu uyku moduna geciyor hemen.. Ben normal dogum yaptim ertesi gunu takmaya basladim korse baya toparlandi gobegim.. Lohusa sendromundan cikiyorum yavas yavas coook sukur evimle ilgilenmek istiyorum artik cook bosladim dag gibi utu var onlari bitirmem gerek offff
Bende günde 3 kez 1 çay kaşığı vermeye başladım. Bu arada sürekli mi veriyorsun?
gitmezler bacım
Maşallah ya bizim ki 3 saat zor uyuyor valla. Sadece seni mi emiyor? Ne kadarlık oldu kızın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?