• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben bu bunalımdamıyım değilmiyim anlamadım 12.gün çok sinirliyim sadece dudaklarım mosmor oluyor eşime tokat atıyorum yada ayağımı kanepeye vuruyorum :9:

hiçmi depresyon ters tepip sakinleşen melek olan yok yahu :72::37::9:

kızlar herkes loğusa bunalımında sanırım:5: ama biraz sohbet herkese iyi gelir heralde:9:nasılsınız bebişcikler nassıl..biz iyiyiz hergün daha iyiyiz iyi olmaya calışıyoruz yada birbirimize alışıyoruz...sarılığımızda iyiye gidiyor heralde bayaaa beyazladı yavrum:nazar: pişik dışında bir sorunumz yok gibi...siz nasılsınız.neler yapıyorsunuz bebeklerinizi nasıl büyütüyorsunuz mesela su veriyormusunuz kundak yapıyormusunuz kendinizde ne gibi değişklikler korse giyiyormusunuz karnınız indimi yadaa işte meraktan soruyorum..:16::16::16::16:

kızlar herkes loğusa bunalımında sanırım:5: ama biraz sohbet herkese iyi gelir heralde:9:nasılsınız bebişcikler nassıl..biz iyiyiz hergün daha iyiyiz iyi olmaya calışıyoruz yada birbirimize alışıyoruz...sarılığımızda iyiye gidiyor heralde bayaaa beyazladı yavrum:nazar: pişik dışında bir sorunumz yok gibi...siz nasılsınız.neler yapıyorsunuz bebeklerinizi nasıl büyütüyorsunuz mesela su veriyormusunuz kundak yapıyormusunuz kendinizde ne gibi değişklikler korse giyiyormusunuz karnınız indimi yadaa işte meraktan soruyorum..:16::16::16::16:

ben hariç :26: logusa sendromuna benim eşim girdiği için ben giremedim böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte bizde iyiyiz allaha şükür benim sütüm yetmiyo ben mama takviyeside yapıyorum yavruma doktora sordugumda mama veriyomuşsun mamayıda suyla veriyosun ekstra su vermene gerek yok dedi ben su vermiyorum kundak gece yatarken yapıyorum rahat uyuyo karnım hala var korse alalıda bi hafta oldu takıyorum inş. faydası olur

ben hariç :26: logusa sendromuna benim eşim girdiği için ben giremedim böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte bizde iyiyiz allaha şükür benim sütüm yetmiyo ben mama takviyeside yapıyorum yavruma doktora sordugumda mama veriyomuşsun mamayıda suyla veriyosun ekstra su vermene gerek yok dedi ben su vermiyorum kundak gece yatarken yapıyorum rahat uyuyo karnım hala var korse alalıda bi hafta oldu takıyorum inş. faydası olur

valla bende öle kendimi kötü hisstemiyorum oğlumla birlikte daha düzene girdik sanki..belkide 2. bebek olusundandar.yada öleyimde kimsenin sesi çıkmıyo:37:benim sütüm iyi gibi karnı doyuyo heralde ilk oğlumada ikinci bebeşimede mama vermedim inş gerek kalmaz bu arada biz 27 günlük olduk korsenin bundan sonra faydası olurmu acep:44:sezaryenden dolayı giyemedim ama birde su 40 olayına nasıl bakıyosun çokmu oldum yaaa:50:

Okudum canım ya içime kurt düştü şimdi. İşin kötüsü bunu önerende bir çocuk doktoru :(

nurs harveysi kullanabilirsin. ben ilk önce kendi araştırmlarımla kullanmaya başlamıştım. günde 2 çay kaşığı kadar veriyordum ne olur ne olmaz diye ablam kızdı doktora sor dedi sordum benim çocuk doktorum çok temkinli ve iyi bir doktordur. kullanabilirsin dedi hatta bebek 1 aylık olmuş günde 6 tatlı kaşığına kadar verebilirsin dedi. bende devam ediyorum.

Biz iyiyiz cok sukur kizimin uykulari duzene girdi gibi :nazar: 2 gundur aksam 10 uyuyor sonra 4 te kalkiyor bende rahatca uyuyabiliyoruummm:9::9: su vermiyorum sutum var sadece emziriyorum canim.. Her uykudan once kundak yapiyorum okudugum kitapta oyle yaziyordu uyku moduna geciyor hemen.. Ben normal dogum yaptim ertesi gunu takmaya basladim korse baya toparlandi gobegim.. Lohusa sendromundan cikiyorum yavas yavas coook sukur evimle ilgilenmek istiyorum artik cook bosladim dag gibi utu var onlari bitirmem gerek offff:ssz::ssz::ssz:

6 da emzirdik şimdi yine uyandı parmağını emiyordu uyandığımdaaaaaaaa :53::50:

Cok sukur dun misafirleri agirladik ama bende bittim. Kv benden cok bitti.

:8::8:

Kizim kalkiyor sabahlari yataginga ikiniyor ikiniyor...

Kizlar bizim gecen hafta baslayan ve kizimida beni de mahveden yogun gaz sancilarimiz vardi. Dr omix diye bi ilac vermisti ama pek ise yaramadi. Bende cocukla birlikte oturup aglayacaktim nerdeyse. Sonra arkadasim zinco die bi damla verdi bi haftadir onu kullaniyorum cok sukur o kadar ii geldi ki. İlk bi kac gun o kadar etkilemedi gb. Ama simdi baya iyi. Uykusunu da duzene soktu. Sabah ogle aksam 4 damla veriyorum cocugum iskenceden kurtuluyor.Gaz sorunu olan arkadaslar deneyebilirler. Zaten bitkisel bi damla.:49::49::49::49:

annem diyorki siz bu yapışıklıkla birdaha doğurursunuz :9:
halbuki adam elini atıyor omuzuma hemen ayrılın diyorrr :27:
töbeee:1:

Okudum canım ya içime kurt düştü şimdi. İşin kötüsü bunu önerende bir çocuk doktoru :(
kullanıp memnun olanlar var. eminim çoğu da doktor tavsiyesiyle kullanıyordur.
ama bu yaş sınırı olayını birkaç sitede gördüm, o yüzden söyledim. karar senin tabi.. :40:

kendim için, lohusa sendromuna girmediğimi söyleyebilirim.
etrafımdakiler de bunu teyit ediyor. hamilelikte de bi hassasiyet durumum olmamıştı hamdolsun..
iyi atlattım diye düşünüyorum, hoş daha iki hafta var lohusalığın bitmesine..

eşim de çok anlayışlı, 8. günden beri evimde yalnızım. ne iş yapıyorum ne yemek.
eşim oruç tutuyor, akşam gelince ya o giriyor mutfağa bi şeyler hazırlıyor sağolsun.
ayşecik müsade ederse ben de yardım ediyorum o kadar..
o bakımdan çok rahatım, alıştım yemek yapmamaya. bayramdan sonra zorlanıcam.. :100:

kızım iyi, her gün dünyaya daha iyi uyum sağlıyor.. gece uykularından memnunum, 3-4 saat net uyuyor.
kaldırmasam daha da uyur. gündüzse ilgi istiyor, sürekli emme modunda, emzik ver diyor eşim. ama ben istemiyorum.

pişik olayından çoğumuz muzdarip. ben çok sık değiştiriyorum altını, yaptığını farkedince beklemiyorum bile.
o yüzdendir yeni bezin cırt cırtlarını bile kapamadan, zaaaart! bi daha kirletiyor:9:
amaaaan, babasının işi ne, çalışsın alsın bezini, di mi?:1:
uni baby ıslak mendille aldıktan sonra o minnak totosunu ılık suyla yıkıyorum her sefer.
çok hoşuna gidiyoo:23: ardından sebamed sürüyorum.
ama cildi çok hassas. buna rağmen kukusunun üstü kızarık duruyor..
bu arada hergün banyo yaptırıyorum

kundak hiç yapmadım. geceleri yüzüstü yatırıyorum mutlaka..

doğumdan sonra 5,5 kilo kaldı üzerimde.. çatlaklar, göbek sarkıklıkları.. :100:
korse aldırdım ama hava o kadar sıcak ki, hiç giymedim desem yalan olmaz..
ama bu kilolar gidecek kardeşim.:47:

kendimi salmamaya çalışıyorum, eşim geleceği zaman mutlaka duş alıp,
saçımı farklı yapmaya çalışıyorum, kıyafetimi de (daha doğrusu geceliğimi :1:) değiştiriyorum.

bayramdan sonra saçımı boyatıcam. bi farklılık gerek. eşimin dikkatini kilolardan farklı bi noktaya çekip
zaman kazanmayı planlıyorum..:23:

Son düzenleme:
kendimi salmamaya çalışıyorum, eşim geleceği zaman mutlaka duş alıp,
saçımı farklı yapmaya çalışıyorum, kıyafetimi de (daha doğrusu geceliğimi :1:) değiştiriyorum.

bayramdan sonra saçımı boyatıcam. bi farklılık gerek. eşimin dikkatini kilolardan farklı bi noktaya çekip
zaman kazanmayı planlıyorum..:23:
[/B][/FONT]

sen bayramlık ne aldın canım :9:
saç boyatmayı eşim bana söyledi diyorki sana boya alalım ya kendin boya yada git kuaföre
adam benden bıktı sanırsam :9:

saçlarım dökülüyor sizinde dökülüyormuuu :44::

Son düzenleme:
sen bayramlık ne aldın canım :9:
saç boyatmayı eşim bana söyledi diyorki sana boya alalım ya kendin boya yada git kuaföre
adam benden bıktı sanırsam :9:

saçlarım dökülüyor sizinde dökülüyormuuu :44::

normalde saçlarım çok dökülürdü, hamilelik boyunca tek tel düşmedi başımdan..
ama şimdi farkediyorum, başladı yine dökülme:25:

bayramlık henüz almadım. alayım mı düşünüyorum.
hem gitmek dert olacak. hem aldıklarımı ne kadar giycem diye düşünüyorum.
henüz karar vermiş değilim..

bence eşinin boya konusunda bi isteği varsa, geri çevirme..
senin için de iyi olur. kendini daha iyi hissedersin..
ben bi geçen sene subatta röfle yaptırmıştım.
şimdi de düşünüyorum. ama kuaförde o kadar para bayıldığım halde röfleyi beğenmemiştim..
arkadaşla konuştum, bayramdan sonra kızı ziyarete gelecekler. o çok sık evde boyar saçını..
evde hallederiz dedi, sevindirik oldum..:21:

normalde saçlarım çok dökülürdü, hamilelik boyunca tek tel düşmedi başımdan..
ama şimdi farkediyorum, başladı yine dökülme:25:

bayramlık henüz almadım. alayım mı düşünüyorum.
hem gitmek dert olacak. hem aldıklarımı ne kadar giycem diye düşünüyorum.
henüz karar vermiş değilim..

bence eşinin boya konusunda bi isteği varsa, geri çevirme..
senin için de iyi olur. kendini daha iyi hissedersin..
ben bi geçen sene subatta röfle yaptırmıştım.
şimdi de düşünüyorum. ama kuaförde o kadar para bayıldığım halde röfleyi beğenmemiştim..
arkadaşla konuştum, bayramdan sonra kızı ziyarete gelecekler. o çok sık evde boyar saçını..
evde hallederiz dedi, sevindirik oldum..:21:

aynen kıyafetler olmuyor zaten ve çıkmakda bir sorun zaten

kuaföre açıkçası bende çok para verdim aralıkta yaptırdım uçları sarı gerisi siyah oldu iğrenç röflede akınca birşeye benzemiyor
en iyisi evde boyamak ama kuaförün boyadığıda kapatılmıyor evde boyamayla uğraşcaz artık :44:

Cenacim geceleri nasil yuz ustu yatiriyorsun. Cok tehlikeli Allah korusun nefessiz kalabilir doktorlar eger sizin yaninizdaysa yuz ustu yatirin diyor geceleri hic onermiyorlar. Bende oglen yuz ustu yatiriyorum ama ben yaninda duruyorum dikkat et bence cok kucuk bebislerimiz Allah'a emenet olsun guzel kizin canim..

nurs harveysi kullanabilirsin. ben ilk önce kendi araştırmlarımla kullanmaya başlamıştım. günde 2 çay kaşığı kadar veriyordum ne olur ne olmaz diye ablam kızdı doktora sor dedi sordum benim çocuk doktorum çok temkinli ve iyi bir doktordur. kullanabilirsin dedi hatta bebek 1 aylık olmuş günde 6 tatlı kaşığına kadar verebilirsin dedi. bende devam ediyorum.

Bende günde 3 kez 1 çay kaşığı vermeye başladım. Bu arada sürekli mi veriyorsun?

Biz iyiyiz cok sukur kizimin uykulari duzene girdi gibi :nazar: 2 gundur aksam 10 uyuyor sonra 4 te kalkiyor bende rahatca uyuyabiliyoruummm:9::9: su vermiyorum sutum var sadece emziriyorum canim.. Her uykudan once kundak yapiyorum okudugum kitapta oyle yaziyordu uyku moduna geciyor hemen.. Ben normal dogum yaptim ertesi gunu takmaya basladim korse baya toparlandi gobegim.. Lohusa sendromundan cikiyorum yavas yavas coook sukur evimle ilgilenmek istiyorum artik cook bosladim dag gibi utu var onlari bitirmem gerek offff:ssz::ssz::ssz:

Maşallah ya bizim ki 3 saat zor uyuyor valla. Sadece seni mi emiyor? Ne kadarlık oldu kızın?

kızlar birde birinden duymuştum günde 2 defa 1 çay kaşığı kimyonu balla yersen stünde gaz olmaz diyorlardı, 2 gündür deniyorum bebeğin sancıları azaldı daha çok uyuyor, önceden yatıyordu 10 dk sonra kıvranarak kalkıyordu, akşama kadar böyleydik. ama şimdi daha iyi uyuyor.

hayırlı günler hanımlar.. size bişey soracağım.. benim kızımdan akıntı geliyor. bugün 20. günümüz.. kızı olanlar sizdede böyle birşey varmı..?:44:

Maşallah ya bizim ki 3 saat zor uyuyor valla. Sadece seni mi emiyor? Ne kadarlık oldu kızın?

Evet canim sadece beni emiyor. Bugun 42. Gunumuz cok sukur. Bide ben uyurken yanina ukucu kuzucuk var e bebekte. Onu koyuyorum ondan cikan sesler sakinlestiriyor gazimizda yok kullandigim ilactan dolayi ondan rahat rahat uyuyor :nazar:

Back
X