hayatım haklısın evet sadece bebegımle ılgılenmek ıstıyorumm cok dengesızım ya bıldıgın gıbı değil.. bı guluyom bı sinirlenıyorum bebekle dısarı cıkmak istanbulda cok zor onun ıcın eşim dısarı da cıkarmıyor bızı bebege nazarda deger dıye korkuyor ben anlamıyorumm .
bebek gelince düzen değişti, anne de lohusa psikolojisi hassas ve dengesiz..
normal bu çalkantılar..
kendini sıkma ama bu kadar, emziriyorsan sütünü etkiler..
senin keyfin keyifsizliğin bebeğini etkiler..
çoğumuzda var bu sıkıntılar.. birazcık sabret.
inş yakında ailenin yanına gidince deşarj olursun, pozitif enerji yüklenirsin..
Annelik ne zormus kendi annemin kymetini simdi anladim. Uykusuzluk insani cildirtiyor iyice sinirli agresif oldum bide herkesin herseye karismasi iyice sinir ediyor kim ne soylese batiyor. Bugun 40 gunluk olduk insallah dedikleri gibi duzene girer.ben kv le ayni apartmanda oturuyorum normalde cok iyi anlasiriz hic bi sorunumuz olmadi simdi her soyledigi batiyor kadinin su psikolojiden cikmak istiyorum artik :2::2:
hey allahım yaa, öldürecekler insanı.. ben mevlt falan yapacağımı söylemedim hiçbi de ona katılmaya kalkar uğraşamam, gitsin bi an önce.. ya aslında olduğu sorun değil de evimi kendine göre şekillendirmiyomu uyuz oluyorum.. oğlu varken farklı davranıyo, işteyken farklı davranıyo.. riyakar şey.. sinir küpü etti beni iyice.. umarım bu haftasonu gider artık.. gerçi o gitse bu sefer görümcem damlayacak. bayramı bizde geçirecekmiş gerzek.. o kadar tartıştık kavgalı gitti, doğumdan sonra beni aramadı bile geçmiş olsun diye, ne yüzle gelecek çok merak ediyorum doğrusu..
Annelik ne zormus kendi annemin kymetini simdi anladim. Uykusuzluk insani cildirtiyor iyice sinirli agresif oldum bide herkesin herseye karismasi iyice sinir ediyor kim ne soylese batiyor. Bugun 40 gunluk olduk insallah dedikleri gibi duzene girer.ben kv le ayni apartmanda oturuyorum normalde cok iyi anlasiriz hic bi sorunumuz olmadi simdi her soyledigi batiyor kadinin su psikolojiden cikmak istiyorum artik :2::2:
inş 40 bitince bu sorunlar da püf der uçar gider..hayatım haklısın evet sadece bebegımle ılgılenmek ıstıyorumm cok dengesızım ya bıldıgın gıbı değil.. bı guluyom bı sinirlenıyorum bebekle dısarı cıkmak istanbulda cok zor onun ıcın eşim dısarı da cıkarmıyor bızı bebege nazarda deger dıye korkuyor ben anlamıyorumm .
Off.. Offfff..
bende kocam yuzunden cok bunalıyorum adam hıcbısey demıyor belkıde ama bana hersey batıyor yaa herseyyy .. off puff yapıyorum evde boğa gıbı gezıyorum burnumdan dumanlar cıkıyorrr
ne kadar daha surer bu psıkolojii
Kızlar meme ucumdaki yaradan dolayı bugün eşim bebedor silikon meme ucu aldı. Standart boymuş .hemen taktım şimdi kızım uyuyo ama meme ucu tam oturmadı 1cm falan uç kismiyla boşluk var böyle kızım emebilirmi benim göğüs ücumda biraz küçük.kullananlar cevaplarda sevinirim.HTML:
Kizlar kabizlik sorunu yasiyorum tavsiye edebileceginiz birseyler varmiiii???
Kizlar kabizlik sorunu yasiyorum tavsiye edebileceginiz birseyler varmiiii???
Kızlar meme ucumdaki yaradan dolayı bugün eşim bebedor silikon meme ucu aldı. Standart boymuş .hemen taktım şimdi kızım uyuyo ama meme ucu tam oturmadı 1cm falan uç kismiyla boşluk var böyle kızım emebilirmi benim göğüs ücumda biraz küçük.kullananlar cevaplarda sevinirim.HTML:
Aç karnına taze kayısı ve incir ye sabah, tam mevsimi üstünede ilik su iç inşallah çabuk duzene girer
Bende de başladı ve bebegede sütten geçer diye korkuyorum, bana pek kayısı vs kısa zamanda etki etmiyo, drum duphalac diye bi şurup vermişti hamileyken, onu içtim
taze meyve sebze gaz yapar mı ya onlar en sağlıklı şeyler, onları soğuk yemek gaz yaparmış diye duydum benSagolun kizlar tavsiyeleri deniycem, amataze meyve sebze gaz yaparmis bebege gecer diye ben ilk 15-20 gun yemiyorum bebisimde daha 11 gunluk. Kuru kayisi incir yiyim en iyisi
hayatım haklısın evet sadece bebegımle ılgılenmek ıstıyorumm cok dengesızım ya bıldıgın gıbı değil.. bı guluyom bı sinirlenıyorum bebekle dısarı cıkmak istanbulda cok zor onun ıcın eşim dısarı da cıkarmıyor bızı bebege nazarda deger dıye korkuyor ben anlamıyorumm .
Off.. Offfff..
bende kocam yuzunden cok bunalıyorum adam hıcbısey demıyor belkıde ama bana hersey batıyor yaa herseyyy .. off puff yapıyorum evde boğa gıbı gezıyorum burnumdan dumanlar cıkıyorrr
arkadaşlar devit3 nasıl kullanıyorsunuz kaç ölçek sağlık ocağından bana 15. günden itibaren günde 3 kez dokuzar damla kendime bebeğimede günde üç kez üçer damla demişler eşime ama emin olamıyorum acaba kocam yanlışmı anladı diye bugün başlıcam ama pzr oluduğu içinde arayıp soramıyorum..siz nasıl kullandınız.
Benim kzımında ayaklarının üstü pul pul döküldü. Ellerinde de var. Bence normal. Bebeyağı ile yağlıyorum ben.bebeğimin dersi soyuluyor sizinde öylemi _???
Benim kzımında ayaklarının üstü pul pul döküldü. Ellerinde de var. Bence normal. Bebeyağı ile yağlıyorum ben.
hımm bende korktum annem banyo yaptırrken bebe yağı sürmüş soyuldu elime geldi deyince felan korkmuştm
taze meyve sebze gaz yapar mı ya onlar en sağlıklı şeyler, onları soğuk yemek gaz yaparmış diye duydum ben
Doguma hazirlik egitiminde beslenme uzmani soyledi, dogum yaptiktan sonraki 15-20 gun taze meyve sebze,sut,yogurt,ayran,kuru baklagil yemememiz lazimmis gaz olmasin diye. Mutlaka sagliklilar ama belli bir zaman sonra yememiz lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?