Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pamukhelva cnm nasılsın geçmiş olsun.hep bi ameliyettır gidiyor çevrenderabbim kolaylaştırsınnn
Hoşgeldin bahar , çok geçmiş olsun kuzuna, şimdi daha iyidir insallah sağlık durumu ..
Sağolasın bizler de iyiyiz çok şükür, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için de

Merhaba kızlar yaa ben çok özledim sizi
Tuvalet eğitimi nasıl gidiyo pembiş
Gruptan ayrıldıktan sonraki gün mert bi boğulma tehlikesi geçirdi ne yuttuğunu hala anlamadık ama acile gittik falan baya korku yaşadık
Sürekli sürekli dikkat istiyorlar
Haftasonu da köye gittik orda çok eğleniyorlar hatta kerem eve gelmek istemedi birkaç gün daha kaldı biz olmadan :)
Şu köye gitmeyi hiç sevmiyorum ama çocuklar beni mecbur tutuyor işte sıkılıyorum börtü böcek
Şehir hayatını seviyorum ben şimdi evimdeyim çook şükür..
Yarın da yaz okulum başlıyor eşim hiç hoşlanmadı ama bakalım götürebilecek miyim bu işi

geçmiş olsun busmai. film falan çektiler mi? Allah korusun. gecen gün de bizimkinin ayağı utuye değdi Allahtan ciddi büyük bi şey değil. ama su topladı patladı. :/

yaz okulunun devam zorunluluğu mu var ki eşini düşünüyorsun?

Busmaîcim geçmiş olsun canım.

Bahar, çok üzüldüm zor günler geçirmişsin çok geçmiş olsun. İyileşme sürecine girmişsiniz anladığım kadarıyla, inşallah bundan sonra çabucak toparlarsınız canım.

Biz de seni özledikkkk :/

Mert'e şok oldum!!! Bezinde çıkmadıysa yiyecek birşey mi yuttu ki acaba??? Geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun.

Bulmuşsun köy ortamını sal kız çocukları ortama :) sen de al kitabını oku artık napıcan mecbur :)

Yine diyorum; neyin hırsı okuması kızım buuuuu???

Herkese günaydın.

Busmai, çok geçmiş olsun, Allah korusun , Işık hızıyla hareket ediyorlar.
Yaz okulu icin de kolaylıklar , insallah istediğin gibi neticelenir ..
Köyü niye sevmiyorsun ki, ben de tam aksi eskiden haz etmediğim halde, şimdi bayılıyorum , keşke bir köyüm olsa da yaz tatili boyunca gidip gelmesem :)))
Hayırlı günler herkese :)

canim ben'm .

Gecmis olsun bahar bundan sonrasi daha kolay olur insallah

Hoşgeldin bahar , çok geçmiş olsun kuzuna, şimdi daha iyidir insallah sağlık durumu ..
Sağolasın bizler de iyiyiz çok şükür, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için de

Nfk cım Evet yaz okulunda devam mecburiyeti var. Seneye kalan derslerimi yaz okulunda verirsem daha az para ödemiş olacağım o yüzden uğraşıyorum:)
Annem yardım edeceğini söyledi bakalım..

Pembiş Hiç işim yoktu ya çıkışta dolmuşta nijeryalı bi kızla tanıştım. Türkçe öğrenmeye çalışıyormuş ağustosta sınavı varmış. İngilizcen çok iyi, burda kimse ingilizce bilmiyor..Beraber Türkçe çalışabilir miyiz diye sordu hayır diyemedim
Nerdeyse eve gelecekti kocam izin vermez okulda buluşalım dedim
Dersten çıkınca da öğlen beraber Türkçe çalışıcaz

Pamukhelvacım köyü seven için çok güzel haklısın; dumanlı dağlar bol ağaç ve yeşillik, organik domates falan :) Eşimin ailesinin evi de site içinde, gayet güvenli ve yeni. Ama bana çok sıkıcı geliyor sessizlik. Hiç doğa insanı değilim galiba

Sokaktan öğrenci mi toplamaya başladın kızım ya çılgınsın sennnn itiraf et o sırada dinleniyosun dimi :)

Busmai cok gecmis olsun canim yutkunmasini kontrol edemediyse tukurugu ile bile sikinti yasamis olabilir verilmis sadakaniz varmis

kız lar ben ve klavyem döndük:))
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:::
aryam canım senin bebişin cinsiyeti ne?
pembe canım ben de yeni başladim tuvalet eğitimine ama haftaya taatile gidiyorum nasıl olacak bilmiyorum.sanırım tatil dönüşüne kalacak bu iş:)
nfk ben seni aradım canım kapalıydı telin.
bugün çok yoruldum.mutfak dipli temizledim.çamaşırlar da vardı.bu evin işleri hiç bitmiyorrr.ayrıca yardımcımm yazın bahçesi çok güzel olduğu için işi bıraktı:)))))) tabi tüm işler bana kaldı:))toparlanmaya da başladım ufak ufak...
yusufa annem bakacak seneye.inşallah yarıyolda bırakmaz beni.
born canım kızçen büyüdü mü.dileri varmı yusufun 2 dişi var yalnız. sürünüyor ama emeklemiyor şu an.çok geri mi sizce kızlar.hüseyin maşallah hep öndeydi hiç takip etmezdim aylık gelişimleri.yusufla gün sayıyoz.bi de abiyle kavgalar başladı bi bağırıor görmeniz lazım.abi de onu arada okşuyor tabiii...

Canım yusuf ne kadarlık?? Efe doğum gününde pastaya komando sürünüşü ile geliyodu düşün yani :) 17 ayı bitirdiğinde yürüdü.

Nfk cım evet röntgen çektiler para olsaymış görünürmüş ama görünmedi yani ne olduğunu bilmiyorum
Eaglee baya uzun sürdü can çekişiyor gibiydi valla nasıl kapıp dışarı çıktım bilmiyorum birgün beni kalpten öldürecekler :)
Pembiş wc macerası nasıl gidiyor ya çok merak ediyorum sizinkini :)Biz toplam 2 ayda tamamen bitirdik eğitimi başarıyla tamamladık :) İyi ki hiç vazgeçmedim

Busmai çok geçmiş olsun.. İnş bu son olur. Öyle anlarda soğukkanlı olup nasil müdahale edeceğini bilmek de önemli.

Pembisten haberler guzel, artık cişini de kakasini da WC ye yapıyor oglusu. :) sen de çok zorlandin ama iyi ki bırakmadın. Böylelikle WC egitimi defterini 2. Bebege kadar kapattık

Baharım, metrodaysam o an telefon çekmememistir. Yoksa telefonun hic kapalı olmaz. Sen ara bi daha. Yada telefonunu mesajla ben ararım.

Allah korumuş Mert kuzucuğu, insallah bir daha korkutmasınlar annelerini, o an yaşadığın paniği tahmin edebiliyorum cnm ):
Kerem'e masallah darısı Mert'in tuvalet macerasına olsun kolayca insallah ...
Efe kuzu da kolayca öğrendi , annesini hiç üzmedi... kocaman bir masallah da ona :))
Size de tuvalet eğitiminde kolaylıklar , tatilden 2-3 hafta önce başlasaydınız olurdu da , haftaya seni sıkıntıya sokar , tatil Dönüşü start verirsin sen de insallah :)
Nfk ile telefon görüşmeniz de yılan hikayesine döndü, size görüntülü telekonferans yaptıralım en iyisi

Her çocuğun Gelişimi farklı farklı , oğlanları kıyaslama sen de cnm, insallah Yusuf da vakti zamanı gelince hepsini halleder :)
Bizde mesela, kızım 6- 7 aylıkken bilinçli bir şekilde anne diyordu , oğlan 2 yaşına doğru ilk kez anne dedi :) kızım hiç emeklemedi, Selim abladan erken yürüdü , çişi 2 yaşta söyledi ... ablası koca dana olmuştu , 7-8 kelimelik Cümleler söylediği halde, çişi söylemiyordu inat edip :)) daha saysam milyon tane Farklılıklar mevcud aralarında :)
Ev işlerinde ve Taşınma işlerinde de kolaylıklar diliyorum sana

Son düzenleme:
Maşallah ya Efeye
Zor çocuk diyorduk da bir yerde annesine kıyak yapacaktı işte o da en zor eğitim olan wc eğitimi oldu :) aferin ona
Tebrik ediyorum seni de pembiş hazırlandın hazırlandın ve nokta atışı yaptın

Evet herşeyde zorlayıp meme bırakma, biberon bırakma, sallamayı ve hamaşı bırakma, bez bırakmada beni çok zorlamadı. Yine de beni en çok bu eğitim yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…