- 8 Ağustos 2011
- 11.582
- 8.038
- 448
A
Armaganhayat
bana numarani mesajla yarin arıyorum seni. Ok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin bahar , çok geçmiş olsun kuzuna, şimdi daha iyidir insallah sağlık durumu ..pamukhelva cnm nasılsın geçmiş olsun.hep bi ameliyettır gidiyor çevrenderabbim kolaylaştırsınnn
Biz de seni özledikkkk :/Merhaba kızlar yaa ben çok özledim sizi
Tuvalet eğitimi nasıl gidiyo pembiş
Gruptan ayrıldıktan sonraki gün mert bi boğulma tehlikesi geçirdi ne yuttuğunu hala anlamadık ama acile gittik falan baya korku yaşadık
Sürekli sürekli dikkat istiyorlar
Haftasonu da köye gittik orda çok eğleniyorlar hatta kerem eve gelmek istemedi birkaç gün daha kaldı biz olmadan :)
Şu köye gitmeyi hiç sevmiyorum ama çocuklar beni mecbur tutuyor işte sıkılıyorum börtü böcek
Şehir hayatını seviyorum ben şimdi evimdeyim çook şükür..
Yarın da yaz okulum başlıyor eşim hiç hoşlanmadı ama bakalım götürebilecek miyim bu işi
canim ben'm .Canım aşkolsun sen girersin de biz yazmaz mıyız buraya :)?? Yani ben ve nfk sadece çünkü gerisi çok tembel hahahhaha.
Canım çok zor şeyler yaşamışsın. Geçmişler olsun. Neyseki hepsi geride kalmış. Ne demişler; seni öldürmeyen güçlendirir
Biz tuvalet eğitimine başladık üç gündür. Topiğin son moklusuyuz.![]()
Gecmis olsun bahar bundan sonrasi daha kolay olur insallah![]()
Hoşgeldin bahar , çok geçmiş olsun kuzuna, şimdi daha iyidir insallah sağlık durumu ..
Sağolasın bizler de iyiyiz çok şükür, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için de![]()
Busmaîcim geçmiş olsun canım.
Bahar, çok üzüldüm zor günler geçirmişsin çok geçmiş olsun. İyileşme sürecine girmişsiniz anladığım kadarıyla, inşallah bundan sonra çabucak toparlarsınız canım.
Sokaktan öğrenci mi toplamaya başladın kızım ya çılgınsın sennnnNfk cım Evet yaz okulunda devam mecburiyeti var. Seneye kalan derslerimi yaz okulunda verirsem daha az para ödemiş olacağım o yüzden uğraşıyorum:)
Annem yardım edeceğini söyledi bakalım..
Pembiş Hiç işim yoktu ya çıkışta dolmuşta nijeryalı bi kızla tanıştım. Türkçe öğrenmeye çalışıyormuş ağustosta sınavı varmış. İngilizcen çok iyi, burda kimse ingilizce bilmiyor..Beraber Türkçe çalışabilir miyiz diye sordu hayır diyemedim
Nerdeyse eve gelecekti kocam izin vermez okulda buluşalım dedim
Dersten çıkınca da öğlen beraber Türkçe çalışıcaz
Pamukhelvacım köyü seven için çok güzel haklısın; dumanlı dağlar bol ağaç ve yeşillik, organik domates falan :) Eşimin ailesinin evi de site içinde, gayet güvenli ve yeni. Ama bana çok sıkıcı geliyor sessizlik. Hiç doğa insanı değilim galiba
Canım yusuf ne kadarlık?? Efe doğum gününde pastaya komando sürünüşü ile geliyodu düşün yani :) 17 ayı bitirdiğinde yürüdü.kız lar ben ve klavyem döndük:))
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:::
aryam canım senin bebişin cinsiyeti ne?
pembe canım ben de yeni başladim tuvalet eğitimine ama haftaya taatile gidiyorum nasıl olacak bilmiyorum.sanırım tatil dönüşüne kalacak bu iş:)
nfk ben seni aradım canım kapalıydı telin.
bugün çok yoruldum.mutfak dipli temizledim.çamaşırlar da vardı.bu evin işleri hiç bitmiyorrr.ayrıca yardımcımm yazın bahçesi çok güzel olduğu için işi bıraktı:)))))) tabi tüm işler bana kaldı:))toparlanmaya da başladım ufak ufak...
yusufa annem bakacak seneye.inşallah yarıyolda bırakmaz beni.
born canım kızçen büyüdü mü.dileri varmı yusufun 2 dişi var yalnız. sürünüyor ama emeklemiyor şu an.çok geri mi sizce kızlar.hüseyin maşallah hep öndeydi hiç takip etmezdim aylık gelişimleri.yusufla gün sayıyoz.bi de abiyle kavgalar başladı bi bağırıor görmeniz lazım.abi de onu arada okşuyor tabiii...
Allah korumuş Mert kuzucuğu, insallah bir daha korkutmasınlar annelerini, o an yaşadığın paniği tahmin edebiliyorum cnm ):Nfk cım evet röntgen çektiler para olsaymış görünürmüş ama görünmedi yani ne olduğunu bilmiyorum
Eaglee baya uzun sürdü can çekişiyor gibiydi valla nasıl kapıp dışarı çıktım bilmiyorum birgün beni kalpten öldürecekler :)
Pembiş wc macerası nasıl gidiyor ya çok merak ediyorum sizinkini :)Biz toplam 2 ayda tamamen bitirdik eğitimi başarıyla tamamladık :) İyi ki hiç vazgeçmedim
Size de tuvalet eğitiminde kolaylıklar , tatilden 2-3 hafta önce başlasaydınız olurdu da , haftaya seni sıkıntıya sokar , tatil Dönüşü start verirsin sen de insallah :)kız lar ben ve klavyem döndük:))
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:::
aryam canım senin bebişin cinsiyeti ne?
pembe canım ben de yeni başladim tuvalet eğitimine ama haftaya taatile gidiyorum nasıl olacak bilmiyorum.sanırım tatil dönüşüne kalacak bu iş:)
nfk ben seni aradım canım kapalıydı telin.
bugün çok yoruldum.mutfak dipli temizledim.çamaşırlar da vardı.bu evin işleri hiç bitmiyorrr.ayrıca yardımcımm yazın bahçesi çok güzel olduğu için işi bıraktı:)))))) tabi tüm işler bana kaldı:))toparlanmaya da başladım ufak ufak...
yusufa annem bakacak seneye.inşallah yarıyolda bırakmaz beni.
born canım kızçen büyüdü mü.dileri varmı yusufun 2 dişi var yalnız. sürünüyor ama emeklemiyor şu an.çok geri mi sizce kızlar.hüseyin maşallah hep öndeydi hiç takip etmezdim aylık gelişimleri.yusufla gün sayıyoz.bi de abiyle kavgalar başladı bi bağırıor görmeniz lazım.abi de onu arada okşuyor tabiii...
Maşallah ya Efeye
Zor çocuk diyorduk da bir yerde annesine kıyak yapacaktı işte o da en zor eğitim olan wc eğitimi oldu :) aferin ona
Tebrik ediyorum seni de pembiş hazırlandın hazırlandın ve nokta atışı yaptın