- 8 Ağustos 2011
- 11.583
- 8.041
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz iyiyiz biz de, sen nasılsın kuzucukların napıyorRamazan-ı şerifiniz mübarek olsun.Rabbim tekrarına nasip etsin.
pamuk helvacım hosbulduk nasılsın?
Sana bişi olacak şimdi bakYazıklar olsun yazıklar olsun
Topiği öldürene yazıklar oolsuuun
Nerelerdesin sen ya çok özlettin kendiniHayırlı ramazanlar herkese, uzun bir zaman sonra. Umuyorum bebişler iyidir.
Yaşıyo musun kız sen???!!! Acil gönül alman laxım bak.Hayırlı ramazanlar herkese, uzun bir zaman sonra. Umuyorum bebişler iyidir.
Size de hayırlı Ramazanlar :) Aa neyneyse hayal görmüyorum değil miHayırlı ramazanlar herkese, uzun bir zaman sonra. Umuyorum bebişler iyidir.
Hoşgeldin bahar. Biz başka sosyal ağlara aktık buraya pek kimse girmeyince malesef. Beklemekten sıkıldıkkkkkkk :)pamukhelva cnm nasılsın geçmiş olsun.hep bi ameliyettır gidiyor çevrenderabbim kolaylaştırsınnn
Biz buradayız da sen nerdesin? Boz, senle konusmuyorum artik benkızlar nerdesiniz siz ben geldim kimseler yok burada.yazmayı bıraktık demesin kimse....
Canım aşkolsun sen girersin de biz yazmaz mıyız buraya :)?? Yani ben ve nfk sadece çünkü gerisi çok tembel hahahhaha.pembiş canım sizi göremeyince çok üzüldüm. ben yusufun çok uzun süren tedavileri yüzünden yoktum. o kadar uzun sürdü ki evime bile gidemedim aylarca.sonra çok zayıf kaldı yavrum tıbbi mamalar vermek ve özel bir beslenme programı uygulamak zorunda kaldım. iki ay da mutfağa mahkum yaşadım. hüseyine bile annem baktı bu süreçte.ben de sonunda antidepresana başladım.zor ama çok şükür son bulan günlerim oldu. ondan dolyı giremedim.şimdi burdayım.ben de eylülde tel alıp inst girmeyi plsanlıyorum.ama o zamna kadar sizi çok özlerim ben(
nfk sultanım ciğerim küsmeyin bana mazeritm yukarıda sıralı. artık burdayim valla:))nasılsın canım??
ha bu arada evime de geri dönüyorum.soba macerası da bitti.tabi bu demek oluyor ki yine bahar taşınırrr:))))
pembiş canım sizi göremeyince çok üzüldüm. ben yusufun çok uzun süren tedavileri yüzünden yoktum. o kadar uzun sürdü ki evime bile gidemedim aylarca.sonra çok zayıf kaldı yavrum tıbbi mamalar vermek ve özel bir beslenme programı uygulamak zorunda kaldım. iki ay da mutfağa mahkum yaşadım. hüseyine bile annem baktı bu süreçte.ben de sonunda antidepresana başladım.zor ama çok şükür son bulan günlerim oldu. ondan dolyı giremedim.şimdi burdayım.ben de eylülde tel alıp inst girmeyi plsanlıyorum.ama o zamna kadar sizi çok özlerim ben(
nfk sultanım ciğerim küsmeyin bana mazeritm yukarıda sıralı. artık burdayim valla:))nasılsın canım??
ha bu arada evime de geri dönüyorum.soba macerası da bitti.tabi bu demek oluyor ki yine bahar taşınırrr:))))