- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Ben ara sıra bakıyorum var mı bi gelişme diye.toplarsan sen toplarsin nfk herkesi bacim. Bi omuz atBu konu yıllarca listenin başında kaldı. Şimdi ikinci sayfada görünüyor başlık.
Gönlüm razı olmadi. Konu aktif değilse de liste başında dursun.
İsterce 10. Sayfaya düşsün no problemBu konu yıllarca listenin başında kaldı. Şimdi ikinci sayfada görünüyor başlık.
Gönlüm razı olmadi. Konu aktif değilse de liste başında dursun.
Cinsiyet belli olunca yazmayı unutma :)Slm kızlar sizden bi kelime bile olsa bişeyler görmek çok güzel. Ben de burayı çok özel buluyorum. Bu arada yusuf iki yaşını bitirmek üzereyken ben üçüncüye hamileyim.kim bilir belki bi kızım olur .sizde durumlar nasıl nasilsiniz
Merhaba canım nasılsın? Haftaya belli olucak söylerim o zaman.öpüyorum çok .efe nasılCinsiyet belli olunca yazmayı unutma :)
Mrb aryam sağol canim.sizlerde ikincil var mı bilmiyorum ama yusuf iki yi bitiriyor.üçüncü de sürpriz oldu ama olunca bir iki üç çok da fark etmiyor sonuçta hayatımı sabote etti hüseyin bunlar da birlikte buyuyorlar.seneye yusuf da kreşe gidecek üçüncüye de anneme veririm olur biter. Tabi biz eve kadın aldık artık yemek bulaşık temizlik onda.ondan da rahatimSlmmm
Nasılsınız? Kimsecikler kalmamışçocuklar büyüdü 2. Ler bile büyüdü:) bahar hayırlı olsun canım, iyi cesaret valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?