Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu gibi cekincelerin olabilecegini tahmin ettim. Ondan da lafını etmiyorum. Neyse mühim değil. Ama biz kızlarla telefonla da konuşuyoruz, yüz yüze de buluşup sohbet ediyoruz hamdolsun hic o söylediğin olumsuzluklar olmadı. Yani sihir bozulmadi. Aksine daha da isindik birbirimize, kaynastik.. Yine de şeytan kulağına kursun diyeyim.. Rabbim kem gözden korusun.. Muhabbetimiz bozulmasın daha 2.leri 3.ileri dogurup biyitucez inş beraber..

Bana, ne yazayım diyorsun.. Ne istersen... Çocuklarını yaz, ortak paydamiz tanisma sebebimiz onlar değil mi?.. Ama topikten değil özel mesajdan...

Günaydın kızlar. Kimseler uğramiyoror sanirim. Muhtarim istifami ettin. kimler krese gidecek bu sene. Başlayan falan var mı. Yarım gün mü tam gün mü gidecekler. Ben araştırma içindeyim yarım gün gitsin istiyorum yakınınızdaki ler tam gün sabah 9 akşam 4 şuan araştırmadayım hala ama yollamak istiyorum bu sene. Uzaktakiler sorun olacak servis 1 saat sürecek neredeyse bakalım hayırlısı;-);-)

Sanırım kimseler uğramıyor artık. Yada başka yerde mi takiliyoruz kızlar. Formda başka kimseyle sizin gibi muhabbet kuramiyorum. Tekrar aktif olsak

Bu konu yıllarca listenin başında kaldı. Şimdi ikinci sayfada görünüyor başlık.
Gönlüm razı olmadi. Konu aktif değilse de liste başında dursun.

Bu konu yıllarca listenin başında kaldı. Şimdi ikinci sayfada görünüyor başlık.
Gönlüm razı olmadi. Konu aktif değilse de liste başında dursun.
Ben ara sıra bakıyorum var mı bi gelişme diye.toplarsan sen toplarsin nfk herkesi bacim. Bi omuz at

İlk annelik heyecanlarımın kayıtları burda , çoook özlüyorum bebekliğini.. şimdi kocaman adam oldu keremim

Slm kızlar sizden bi kelime bile olsa bişeyler görmek çok güzel. Ben de burayı çok özel buluyorum. Bu arada yusuf iki yaşını bitirmek üzereyken ben üçüncüye hamileyim.kim bilir belki bi kızım olur .sizde durumlar nasıl nasilsiniz

Cinsiyet belli olunca yazmayı unutma :)

Slmmm
Nasılsınız? Kimsecikler kalmamış çocuklar büyüdü 2. Ler bile büyüdü:) bahar hayırlı olsun canım, iyi cesaret valla.

Slmmm
Nasılsınız? Kimsecikler kalmamış çocuklar büyüdü 2. Ler bile büyüdü:) bahar hayırlı olsun canım, iyi cesaret valla.
Mrb aryam sağol canim.sizlerde ikincil var mı bilmiyorum ama yusuf iki yi bitiriyor.üçüncü de sürpriz oldu ama olunca bir iki üç çok da fark etmiyor sonuçta hayatımı sabote etti hüseyin bunlar da birlikte buyuyorlar.seneye yusuf da kreşe gidecek üçüncüye de anneme veririm olur biter. Tabi biz eve kadın aldık artık yemek bulaşık temizlik onda.ondan da rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…