Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydınnnnnnnnnnn :) güzel ve huzurlu bir pazar diliyorum. Sınava girecek olan tüm yavruların Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Ramazana üç gün kaldığına inanamıyorum. İnşallah isteyen herkes sağlıkla ve savabıyla tutar orucunu :)

ev almış başını gidiyor, ben de kizin gözüne bakıyorum. acaba bugün erken yatar da ben de uyur muyum?!

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Dilanaz naptın nettin bacım görüşmeyeli?? Çoluk çocuk nasıl?? Herşey yolundadır inşallah.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Dilanaz naptın nettin bacım görüşmeyeli?? Çoluk çocuk nasıl?? Herşey yolundadır inşallah.
İyiyim canım cocuklarda iyi şaka maka 3 sene oldu sizleri tanıyalı.nfk ve sen kalmışsın topikte.

vefakar üyeler sizleri ayakta alkışlıyorum bu arada efe ne kadar büyümüş Maşallah

İyiyim canım cocuklarda iyi şaka maka 3 sene oldu sizleri tanıyalı.nfk ve sen kalmışsın topikte.

vefakar üyeler sizleri ayakta alkışlıyorum bu arada efe ne kadar büyümüş Maşallah
Canım sağolasın. Artık daha çok ig ve whatsapta aktifiz ama sanırım bi biz muhtarımla buraya da yazıyoruz :)

Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun.Rabbim tekrarına nasip etsin.

pamuk helvacım hosbulduk nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…