Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok geçmiş olsun. Bu dönemler çok tehlikeli. Allah'ım korusun.

İlbilgecim çok geçmiş olsun canım, allahtan siz peşini bırakmayıp doğru düzgün bir dr a gitmişsiniz. ( birde dr un ismini yazabilir misin canım?) diğer şehirleri bilmiyorum ama kayseride fakülteden başkasına güvenmek büyük hata, özellikle ciddi hastalıklarda. Patolojiden de bişi çıkmaz inşallah. Çocuklar daha çabuk toparlıyorlar bu gb durumlarda, inşallah aden de toparlar tatlım.

Pembişim canım size de büyük geçmiş olsun, ne ara gidip nasıl uzanıp almış ya? Bu çocuklarda bazen süperkahraman gücü var valla. Allahtan bişi olmamış, bi sadaka ver bari canikomm

Selam kızlar, ilbilge çok geçmiş olsun kuzuya, insallah ikincisi de kolayca hallolur patolojiden de hayırlı haberler alırsınız. .Benim kızımın da bir kalça kaba etinin üzerinde var kahverengi büyükçe bir ben ve üzeri hafifçe tüylü.. Doğduğunda kadın doğum doktorumuzun hanımı cilt doktoru idi.. Ben üzerinde kabuklanma, pul pul olup dökülme Şekil Değişikliği olursa görelim yeniden demişti , boy uzaması ile beraber beneğin büyümesi haricinde bir değişim olmadı, yine de göstersem mi acaba, ben de huzursuz oldum şimdi..

Pembişim , çok büyük geçmiş olsun , artık elleri her yerde bu kuzuların , tehlikenin de henüz farkında olacak yaşta değiller , işimiz daha da zorlaştı sanki .. Allah sağlık sıhhat versin hepsine , kazalardan kötülüklerden korusun ..

Güzel günler hepinize :)

Bizim kıllar bayağı uzamıştı. Yaklaşık 5-6 cm kadardı. Bir de çok sıktı. Aklına takılıyorsa bir dr'a götür istersen. Bizimki önce kılsızdı, sonradan kıllandı ve büyüdü.

Bizim kıllar bayağı uzamıştı. Yaklaşık 5-6 cm kadardı. Bir de çok sıktı. Aklına takılıyorsa bir dr'a götür istersen. Bizimki önce kılsızdı, sonradan kıllandı ve büyüdü.
Sağol canım, çok geçmiş olsun yeniden , bizde benek üzerinde hafif tüylenme Doğduğu günden beri var .
Yine de çocuk doktorumuza gösterelim bir bakalım , gerekli görürse detaylı baktıralım.

Ay kızlar şimdi en rahat günlerimiz, okul çocuğu anası olmak da zor, hele velilerle uzlaşmak öğretmenlerimize yıl sonu hediyesi Alınacak ; birisi Pahalı der, öteki hediye o olmasın şu olsun der, Öbürü yok o da olmaz don alalım der sabahtan beri daraldım uzlaşamadılar bi türlü Beynim yandı sinirden..

insanları idare etmek ne kadar zor. bir de keyfi bi şey olduğu için her kafadan başka bir ses çıkıyor. hele olayın tarafı kadınlarsa.. bir grup erkek birine hediye alacak olsa hemen karar verirlerdi sanıyorum. sonuçta kafa düz çalışıyor, ahahahaaah

bacım geldi, sohbet muhabbet.. yemek yedik canayseyle ikisi uyuyakaldilar.. ah ben de yemek yapmak zorunda olmasaydım da yatsaydim

kafa gidik benim.. çorba yaptım. sulu oldu. Tekrar unlu karisim yapip eklemeyi gozum kesmiyor. Artik uzuuun uzuuuun kaynaticam. suyu buharlassin ucsun

Çok kişiyle hediye almak zor iş.
çocuk uyuyunca uyumak süper.

Pamuk helvacım valla kolay gelsin diyorum. Kadın milleti zaten anlaşamaz pek; veli iken düşünemiyorummmmmmm.

Okudum yazamadım. Bugün tuhaftı malum... Okuldaki çalışanın ufak bi kızı var ona harçlık verdim çocuk sevinsin, kaza bela olmasın diye. Güzel dualarınız için de teşekkürler.

Oğluşa lcwden donlar ve atletler aldım. Çok tatlılar yaaaaaaaaaa <3 Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin. Migrostan da örümcek adamlı aldım ki gaza gelsin ebebekten pamuk helvacığımın dediği külodu aldık bi de o aparatı (merdivenli). Yarın akşam deneriz bakalım klozete uyuyor mu?? Bi arkadaş almış da onların klozete uymamış malesef. Bizden haberler dinlediniz

Gunaydiiiin! İstanbulda hafif serin ve yağmurlu bi hava var. Neneye geldik, kuzenin nikahı ve düğün yemeği var bugün. Herkese hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum..

Tuvalet eğitimi başlıyor yani.
Bir paket de sabır alsaydın.

Gunaydiiiin! İstanbulda hafif serin ve yağmurlu bi hava var. Neneye geldik, kuzenin nikahı ve düğün yemeği var bugün. Herkese hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum..
İyi eğlenceler.

Yok daha başlamıyo canım ; 1 temmuzu bekliyorum aparat sinir etti zaten; evdeki üç klozete de olmadı iyi mi?!?! Altına tabure koydum. Bizimki bayıldı. Maymun gibi tırmanma olayı var ya neyse bilmiyorum değiştirir miyiz yoksa böyle mi kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…