• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydınnnnnnnnnnn :) güzel ve huzurlu bir pazar diliyorum. Sınava girecek olan tüm yavruların Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Ramazana üç gün kaldığına inanamıyorum. İnşallah isteyen herkes sağlıkla ve savabıyla tutar orucunu :)

ev almış başını gidiyor, ben de kizin gözüne bakıyorum. acaba bugün erken yatar da ben de uyur muyum?! :P

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Dilanaz naptın nettin bacım görüşmeyeli?? Çoluk çocuk nasıl?? Herşey yolundadır inşallah.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Dilanaz naptın nettin bacım görüşmeyeli?? Çoluk çocuk nasıl?? Herşey yolundadır inşallah.
İyiyim canım cocuklarda iyi şaka maka 3 sene oldu sizleri tanıyalı.nfk ve sen kalmışsın topikte.

vefakar üyeler sizleri ayakta alkışlıyorum:KK9: bu arada efe ne kadar büyümüş Maşallah:nazar:

İyiyim canım cocuklarda iyi şaka maka 3 sene oldu sizleri tanıyalı.nfk ve sen kalmışsın topikte.

vefakar üyeler sizleri ayakta alkışlıyorum:KK9: bu arada efe ne kadar büyümüş Maşallah:nazar:
Canım sağolasın. Artık daha çok ig ve whatsapta aktifiz :D ama sanırım bi biz muhtarımla buraya da yazıyoruz :)

Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun.Rabbim tekrarına nasip etsin.

pamuk helvacım hosbulduk nasılsın?

Back
X