Hayal olduu:) ne fönü kızımm, baktım kadın gelmeyince ev evlikten çıktı, evi toparlayıp süpürdüm falan anca oldu zaten.Aryammm düzelecek havalar bak burda da düzeldi çok şükür. Git çektir tabü kız hatta ufak bi gez dolaş
Eagleecım ilacı bıraktım bugün itibari ile ama geniz akıntımız ve öksürüğümüz var. Ay bi de veledim bişi buldu; öksürünce ilgi görüyo ya öksürtüyo kendiniinşallah sizin de geçer gider. Havalar düzeldikçe daha iyi olacak inşallah.
Kız ne yoruyosun kendini yaaaaa?!?! 3 aylık eşiği atladım diye mi bütün bunlarHayal olduu:) ne fönü kızımm, baktım kadın gelmeyince ev evlikten çıktı, evi toparlayıp süpürdüm falan anca oldu zaten.
Azcık kendimi iyi hissetsem bişiler yapmaya çalışıyorum napıyım ya:) 2 gün iyi 3 gün kötü... İdare etcez artık mecburKız ne yoruyosun kendini yaaaaa?!?! 3 aylık eşiği atladım diye mi bütün bunlarellerine sağlık şekerim.
benim eller de öyle desem yeri var yani... Dene bakalım canikom, işe yararsa bize de söyleEllerim şu diyet vesilesi ile ellikten çıktı malesefsürekli bişiler yıkıyorum yada içtiğim limonlu sular yüzünden idrara çıkıyorum ve ellerim artık kremlerle iflah olmuyo. Gratisten eldiven aldım. Kremlenip takıyomuşsun nemi hapsediyomuş. Gece takmayı planlıyorum. Bi eldivenle uyumadığım kalmıştı o da oldu
:)))))) bak dogru o ana şahit olunca hala istemez heralde :) aslında bi ara kıskanmayı bırakmıstı ama zumra simdi iyice hareketlenmeye basladı ya ondan daha da sinirleniyoGünaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Bornum kıyamam ben o Yasir paşaya ve onu yerim :) kıskançlık normal bişi. Bakma onun canım acısa da aşı olacam demesine. Hele Zümra bi ağlamaya başlasın aşı olurken kesin vazgeçerAllah sağlık sıhhat versin tüm kuzulara.
Aaaaa kremleri eczaneden mi alıyosun?? Ben dün en yoğun nemlendirici kremi sürüp eldivenle uyudum gece. Sabah kalktığımda gayet iyiydi. Gün içinde de sürmeyi unutmazsam kremve gece devam edersem işe yarayacak sanırım. Kocam bere de takacak mısın diye dalga geçiyo benle:)))))) bak dogru o ana şahit olunca hala istemez heralde :) aslında bi ara kıskanmayı bırakmıstı ama zumra simdi iyice hareketlenmeye basladı ya ondan daha da sinirleniyo
ellerin nasıl oldu bu arada işe yaradımı benim de ellerim malum iki cocukla sürekli yıkamaktan hep yaradır topicream ve topicalbiotin diye iki krem var ikisi de sürdüğüm an hemen işe yarar aklında bulunsun
Canım volteren aldım ama hala tık yokGecmis olsun pembis kasgevsetici sart canim
Günaydin herkese kızlar. Geçmiş olsun cnm sana. Efeye ilaç kullanıyorsun.Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Oğluş hala çok öksürüyo gece hiç uyutmadı. Ben hala boynu tutuk sakat anne. Hastalıklar bitsin, yaz gelsinnnnnnnnnn.
Hayirlisi olsun canim...Geçmîş olsun pembişimm, hastalıklar bîtsîn hakkatten yaa
Ben dr a gittim bugün. Ben çok merak ettiğimi söyleyince kadın zar zor baktı büyük ihtimal erkek dedi:) ama tabi ben bakmaya zorladığım için pek gerçekçi gelmedi:) göremedi galiba.
Günaydin herkese kızlar. Geçmiş olsun cnm sana. Efeye ilaç kullanıyorsun.
Tez zaman da ikinizde iylesirsiniz inşallah cnm.
Ay buralara yaz geldi sayır
Geçmîş olsun pembişimm, hastalıklar bîtsîn hakkatten yaa
Ben dr a gittim bugün. Ben çok merak ettiğimi söyleyince kadın zar zor baktı büyük ihtimal erkek dedi:) ama tabi ben bakmaya zorladığım için pek gerçekçi gelmedi:) göremedi galiba.
Hayirlisi olsun canim...
Bizim de nezle devam. Ben 2 gundur aferin basladim bakalim duzelecek mi
Yarin bim e bakin 100 balon 5 lira ve oyuncak cesidi fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?