Kızlar çok hastayız. Dün hiç uyuyamadık bi de acile gittik kusma oluncabugün ben de raporluyum. Yattım durdum. Oğluş ağır gripmiş. İlaç başladık. Burnu hala tıkalı yazık herkes kendine iyi baksın öptüm.
kız senın neren cadı:)gerçi ben de şöför olduktan sonra küfür dağarcığım bayağı genişlediabi baya cesurmuş...adamakıllı bi bağır delikanlıysan burda arabama bir şey olsun bakalım noluyoruz diye çıngar çıkardeli deliyi görünce sopasını saklarmış bak napabilir:)
var enteresan anılarım...tam bankanın önüne geliyorum ki çarşı dışında park acayip rahat ortalık bomboş gölgeye koyayım diye yer beğenirken adamın biri buraya koymayın dedi.. takım elbiseli filan...niye dedim burası bankaya ait değil bizim binanın önü dedi...yer mi bulamadınız arabanıza dedim çünkü o da direksiyonda...yok ben burda çalışıyorum dedi...benim şalterler bir atar...hemen oraya parkettim ben bankaya gidiyorum sıkıyosa kaldır dedim...dona kaldı... bankada otururken bir girdi bankaya siz psikopatmısınız diye bağırıyor güvenlik tutuyo adamı...düzgün konuşun çok ayıp dedim kaldıracaksın arabayı ordan diyo...kaldırmıyorum elinden ne geliyorsa yap dedim...tıs tıs çıkardılar... hiç de bişey yapamadı...valla ben şöför olduktan sonra hatta genel olarak atarlıyım... pembiş biraz haklı cadı derken... bu erkek cinsi fazla kibar buluyor bizi... herkese anladığı dilden...
bu arada kuzular nezle umarım ilerlemez dün gece kabus gibiydi bakalım bu gece nolacak...
hasta kuzulara ve annelere geçmiş olsun
kullanmadım ama cok buruşturuyor dıyorlar ayrıca sen nıye utuleyıp koyuyosun vakumlu hurcakızlar, dün şu vakumlu poşetlerden aldım. ayşeciğin küçülenlerini koymak istiyorum.
hoş şimdiye kadar olan kıyafetlerinden sadece 1/4ü kaldı ama
bunları tekrar yıkayıp ütüleyip o poşetlere koysam acaba sıkıntı olur mu?
üzerinde nem ve koku yapmaz falan yazıyor.
ama annem giysiler büzüşebilir falan dedi.
nerden buluyon gızım böyle şeyleri:)))youtube da en çok izlenen türk vine videolarına baktım şimdi, gülmekten altıma yapacaktım az daha yaa..
ben de verdimel kadarlar ama o kadar çok parça var ki, toplayınca epeyce yer kaplıyor.
benim ev zaten küçük, yatak odasında yer olmadığı için gardrobumu bile kurmadım ben.
koyacak yer de bulamıyorum.
ben azını kuzenime verdim, çoğusunu gerçekten ihtiyaçlı iki bebeğe verdim.
giysilerden hiç kullanmadığım, hediye gelen şeyleri de verdim.oyuncaklardan da verdim, lego seti falan.
ayşeciğin başının gözünün sadakası olsun. eşime de sevabı gitsin. bi daha hamile kalırsam inş yine alırım.
ama şöyle de bir gerçek var; ben alırken çok para vermediğim için verirken de öyle canım yanmıyor.
bence sen de biraz ayıklayabilirsin, yakın zamanda tekrar çocuk düşünmüyorsun sonuçta.
inan bir iki poşet bile azalsa bi şeydir, bir de ona ihtiyacı olan insana verirsen gerçekten makbule geçer.
ben anladım ki turkıye dışındaki tum ülkeler aç geziyor kardeşim:))buyrun kahvaltıya
nasıl yaBen bugün spor yapamadım hastalık dolayısı ile nfk sultan ama çok içime oturdu vallasana kolay gelsin şekerim. Bu arada bakıcımıx da sabahtan gelmedi o da hasta malesef. Burda lapa lapa kar yağıyor. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
saol canımmKızlar hasta olanlara acil şifalar.
Pembis dün okudum yazamadım. Gelecek yıl yarım gün kreş yarım gün bakıcı dusunebilirsin.
Tunaydin kızlar. Çok geçmiş olsun cnm .Çocuklar hasta oldu mu hayat ne kadar zor.bizde hastaydik 2.3 gündür bu gün iyiler biraz. Güneş ne zamn yüzünü gösterecek anladım. Burada ilçelerin çoğunda kar var. Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Kızlar hasta olanlara acil şifalar.
Pembis dün okudum yazamadım. Gelecek yıl yarım gün kreş yarım gün bakıcı dusunebilirsin.
bu havalar ne kötü ya allahın gücüne gitmesin
fıttırcam
psikolojimi direkt etkılıyor bu havalar
kış bitmedi bu sene
kız senın neren cadı:)gerçi ben de şöför olduktan sonra küfür dağarcığım bayağı genişledi
kullanmadım ama cok buruşturuyor dıyorlar ayrıca sen nıye utuleyıp koyuyosun vakumlu hurca
nerden buluyon gızım böyle şeyleri:)))
ben de verdim
hepsini hem de
bır tek kız kardeşimin ceylin giysin dıye verdıklerı var,onları da en kısa zamanda iade edıcem.
ben anladım ki turkıye dışındaki tum ülkeler aç geziyor kardeşim:))
nasıl ya
ne karı
off yaa
saol canımm
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Nasıl cuma oldu anlamadım...???? Güzel bir gün olsun inşallah :)
aslında haklısın bu akşam hemen işe koyulup ayıklıyorum biraz da olsun nefes alsın hiç değilse hem makbule gecme kısmı sonuna kadar haklısın yoksa curucekler bazada bebek de Allah bunlara saglık versin de :)el kadarlar ama o kadar çok parça var ki, toplayınca epeyce yer kaplıyor.
benim ev zaten küçük, yatak odasında yer olmadığı için gardrobumu bile kurmadım ben.
koyacak yer de bulamıyorum.
ben azını kuzenime verdim, çoğusunu gerçekten ihtiyaçlı iki bebeğe verdim.
giysilerden hiç kullanmadığım, hediye gelen şeyleri de verdim.oyuncaklardan da verdim, lego seti falan.
ayşeciğin başının gözünün sadakası olsun. eşime de sevabı gitsin. bi daha hamile kalırsam inş yine alırım.
ama şöyle de bir gerçek var; ben alırken çok para vermediğim için verirken de öyle canım yanmıyor.
bence sen de biraz ayıklayabilirsin, yakın zamanda tekrar çocuk düşünmüyorsun sonuçta.
inan bir iki poşet bile azalsa bi şeydir, bir de ona ihtiyacı olan insana verirsen gerçekten makbule geçer.
Yapma etme adamlar arabada tabanca bıçak saklıyoabi baya cesurmuş...adamakıllı bi bağır delikanlıysan burda arabama bir şey olsun bakalım noluyoruz diye çıngar çıkardeli deliyi görünce sopasını saklarmış bak napabilir:)
var enteresan anılarım...tam bankanın önüne geliyorum ki çarşı dışında park acayip rahat ortalık bomboş gölgeye koyayım diye yer beğenirken adamın biri buraya koymayın dedi.. takım elbiseli filan...niye dedim burası bankaya ait değil bizim binanın önü dedi...yer mi bulamadınız arabanıza dedim çünkü o da direksiyonda...yok ben burda çalışıyorum dedi...benim şalterler bir atar...hemen oraya parkettim ben bankaya gidiyorum sıkıyosa kaldır dedim...dona kaldı... bankada otururken bir girdi bankaya siz psikopatmısınız diye bağırıyor güvenlik tutuyo adamı...düzgün konuşun çok ayıp dedim kaldıracaksın arabayı ordan diyo...kaldırmıyorum elinden ne geliyorsa yap dedim...tıs tıs çıkardılar... hiç de bişey yapamadı...valla ben şöför olduktan sonra hatta genel olarak atarlıyım... pembiş biraz haklı cadı derken... bu erkek cinsi fazla kibar buluyor bizi... herkese anladığı dilden...
bu arada kuzular nezle umarım ilerlemez dün gece kabus gibiydi bakalım bu gece nolacak...
hasta kuzulara ve annelere geçmiş olsun
Ay ben de çok korkarım trafikte çok manyak varZümracık inşallah hafifçe atlatsın gıcık öksürüğü annesiiiii.
Ya adam yazık kaçlara kadar çalışıyo. Kıyamam yani :) bi de bişi insanın içinden gelecek. Ben ittirmeyi sevmiyorum ne yalan söyliyim....
Erkekler balık hafıza. Unutmuştur saat 10a kadar. Tabi daha ilgili olsa daha iyiydi ama fıtrat işte bişi yapılamıyo. Sıkma canını.
Malesef canikom
İnşallah canımmm. Oğluş dün onca burun açma işlemine rağmen tıkandı durdu gece. Yine uykusuzduk yani... Beni de ilaçlar toparlıcak inşallah.
İyi olacağız canımcım :) inşallahhhhhhh.
Cadı eaglecım :) evet insanı çileden çıkarıyorlar ama unutmamak lazım ki bu ülkede kızınca hamile kadını bile döven yada bıçaklayan var. O yüzden çok da delirmemek lazım :/ Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Kız o nasıl profil resmigünaydın canolar
ay bu nasıl bi kelime yauv! hiç de kullanmam ama arada söyleyeceğim geliyor işte
dün neneden geç geldik, anca kalkıp ayşecikle kahvaltımızı yaptık.
dışarıda fena bi fırtına var, uğultular çatıdan gelen sesler.. Allah dışarıda olanlara kolaylık versin..
pembişim, sen biraz canlanmışsın belliki. inş efe de bugün daha iyi olur..
bütün hasta bebelere Rabbim acil şifalar versin..
eaglee, yavrum ben seni hiç cadı gibi düşünemiyorum ya.. bu anlattığın sahneleri
hayalimde canlandırıyorum şimdi. yok bak olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?