• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aryammm düzelecek havalar bak burda da düzeldi çok şükür. Git çektir tabü kız hatta ufak bi gez dolaş :KK66:

Eagleecım ilacı bıraktım bugün itibari ile ama geniz akıntımız ve öksürüğümüz var. Ay bi de veledim bişi buldu; öksürünce ilgi görüyo ya öksürtüyo kendini :KK70: inşallah sizin de geçer gider. Havalar düzeldikçe daha iyi olacak inşallah.
Hayal olduu:) ne fönü kızımm, baktım kadın gelmeyince ev evlikten çıktı, evi toparlayıp süpürdüm falan anca oldu zaten.

Ellerim şu diyet vesilesi ile ellikten çıktı malesef :( sürekli bişiler yıkıyorum yada içtiğim limonlu sular yüzünden idrara çıkıyorum ve ellerim artık kremlerle iflah olmuyo. Gratisten eldiven aldım. Kremlenip takıyomuşsun nemi hapsediyomuş. Gece takmayı planlıyorum. Bi eldivenle uyumadığım kalmıştı o da oldu :D

B
Ellerim şu diyet vesilesi ile ellikten çıktı malesef :KK43: sürekli bişiler yıkıyorum yada içtiğim limonlu sular yüzünden idrara çıkıyorum ve ellerim artık kremlerle iflah olmuyo. Gratisten eldiven aldım. Kremlenip takıyomuşsun nemi hapsediyomuş. Gece takmayı planlıyorum. Bi eldivenle uyumadığım kalmıştı o da oldu :KK70:
benim eller de öyle desem yeri var yani... Dene bakalım canikom, işe yararsa bize de söyle;)

hayirli geceler canlarrr..
haftasonu bol gezmeli.gecti eve cok gec geldik hep o yuzden ancak yaziyorum bugun de havayi guzel bulunca yine sokaklarsaydik sonra da evdeki isler dag tepe oluyoo..
bugun gordum bime cocuklar icin nevresim takimlari geliyo itfaiye ve prenseslj bi bakin hosuma gitti baska sitelerde bunlardan goruyodm ama cok pahaliydi ama mallari kalitesi nasilsir bilemiyrm daha once hic bimden bu tarz bisi almadm...
yarin zumra tam 6 aylik oluyor teyzeleri asimiz var buyuyoruzzz bizz yasir de asi olmak istiyo bu ara oralar o derece kiskaniyo asi olacak kadae olsn cnm acisin bisey olmaz bende istyrm diyo ://

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bornum kıyamam ben o Yasir paşaya ve onu yerim :) kıskançlık normal bişi. Bakma onun canım acısa da aşı olacam demesine. Hele Zümra bi ağlamaya başlasın aşı olurken kesin vazgeçer :D Allah sağlık sıhhat versin tüm kuzulara.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bornum kıyamam ben o Yasir paşaya ve onu yerim :) kıskançlık normal bişi. Bakma onun canım acısa da aşı olacam demesine. Hele Zümra bi ağlamaya başlasın aşı olurken kesin vazgeçer :KK70: Allah sağlık sıhhat versin tüm kuzulara.
:)))))) bak dogru o ana şahit olunca hala istemez heralde :) aslında bi ara kıskanmayı bırakmıstı ama zumra simdi iyice hareketlenmeye basladı ya ondan daha da sinirleniyo
ellerin nasıl oldu bu arada işe yaradımı benim de ellerim malum iki cocukla sürekli yıkamaktan hep yaradır topicream ve topicalbiotin diye iki krem var ikisi de sürdüğüm an hemen işe yarar aklında bulunsun

:)))))) bak dogru o ana şahit olunca hala istemez heralde :) aslında bi ara kıskanmayı bırakmıstı ama zumra simdi iyice hareketlenmeye basladı ya ondan daha da sinirleniyo
ellerin nasıl oldu bu arada işe yaradımı benim de ellerim malum iki cocukla sürekli yıkamaktan hep yaradır topicream ve topicalbiotin diye iki krem var ikisi de sürdüğüm an hemen işe yarar aklında bulunsun
Aaaaa kremleri eczaneden mi alıyosun?? Ben dün en yoğun nemlendirici kremi sürüp eldivenle uyudum gece. Sabah kalktığımda gayet iyiydi. Gün içinde de sürmeyi unutmazsam kremve gece devam edersem işe yarayacak sanırım. Kocam bere de takacak mısın diye dalga geçiyo benle :D

Bu ne ya?!?! Herkese sıfır veriyorum. Bi günaydın bile yazılmaz mı yahu?!?! :) umarım herkesin keyfi yerindedir.

Biz oğluşla yürüyerek markete gittik. Bikaç malzeme ve yufka aldık. Babişkomuz tiramisu istedi. Akşama da ıspanaklı börek yapacağım. Efe tatlıyı görünce yemeden bırakmaz diye ona ayrıca nesquick ile ıslanmış tiramisu hazırladım :D şu saat oldu boş günüm bi oturamadım. Böreğin iç harcı soğusun onu da sarıp off modea geçicem inşallahhhhh :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.
Sabah ortada bişi yokken oğluş sayesinde yaptığım ters bir hareketle boynuma feci bir kramp girdi ve şuan tutuk haldeyim, canımın acıması da cabası :( sıcak su torbası koyuyorum ama başka napılır bilmiyorum???

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Oğluş hala çok öksürüyo gece hiç uyutmadı. Ben hala boynu tutuk sakat anne. Hastalıklar bitsin, yaz gelsinnnnnnnnnn.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Oğluş hala çok öksürüyo gece hiç uyutmadı. Ben hala boynu tutuk sakat anne. Hastalıklar bitsin, yaz gelsinnnnnnnnnn.
Günaydin herkese kızlar. Geçmiş olsun cnm sana. Efeye ilaç kullanıyorsun.
Tez zaman da ikinizde iylesirsiniz inşallah cnm.
Ay buralara yaz geldi sayır:KK48::KK52:

Geçmîş olsun pembişimm, hastalıklar bîtsîn hakkatten yaa:(

Ben dr a gittim bugün. Ben çok merak ettiğimi söyleyince kadın zar zor baktı büyük ihtimal erkek dedi:) ama tabi ben bakmaya zorladığım için pek gerçekçi gelmedi:) göremedi galiba.

Geçmîş olsun pembişimm, hastalıklar bîtsîn hakkatten yaa:(

Ben dr a gittim bugün. Ben çok merak ettiğimi söyleyince kadın zar zor baktı büyük ihtimal erkek dedi:) ama tabi ben bakmaya zorladığım için pek gerçekçi gelmedi:) göremedi galiba.
Hayirlisi olsun canim...
Bizim de nezle devam. Ben 2 gundur aferin basladim bakalim duzelecek mi
Yarin bim e bakin 100 balon 5 lira ve oyuncak cesidi fazla

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee :) haftayı kapatıyoruz hayırlısıylaaaaaa. Güzel birgün diliyorum. Herkes için herşey yolunda gitsin inşallahhhhh :)

Günaydin herkese kızlar. Geçmiş olsun cnm sana. Efeye ilaç kullanıyorsun.
Tez zaman da ikinizde iylesirsiniz inşallah cnm.
Ay buralara yaz geldi sayır:KK48::KK52:

İlacı pzt itibarı ile bıraktım canım. Ihlamur vs modunda devamediyoruz. Sağolasın canım.

Geçmîş olsun pembişimm, hastalıklar bîtsîn hakkatten yaa:KK43:

Kadını zorlamasanaaaaaaa :D ben de çok merak ediyorum ya. Sağlıkla gelsin minik tospağa.

Hayirlisi olsun canim...
Bizim de nezle devam. Ben 2 gundur aferin basladim bakalim duzelecek mi
Yarin bim e bakin 100 balon 5 lira ve oyuncak cesidi fazla

İnşallah düzelirsiniz en kısa zamanda canımcım.

Back
X