günaydın hatunlar!!!
bütün hastalara şifa diliyorum. inş yeni haftayla daha iyi olur, tamamen iyileşirsiniz..
eşim mesaide bugün. biz de ayşecikle kahvaltımızı yaptık. spor da yaptım, şimdi duş alıp evi toparlayayım.
akşama balık alsın eşim, yemek sakıt olsun benden.
ayşecikle koruya akalım biz, hava soğuk ama güneşli. güzel görünüyor
anlaşıldı ki, bu vakumlu poşetler benim istediğim gibi bi yarar sağlamayacak.
kazak, şal türü trikoları koyam bari.
busmai, bir aydır bu kadınla egzersiz yapıyorum. yatıyorum jillian kalkıyorum jillian
ufak tefek ama pek yaman. bi de yüzünü sana benzetiyorum, bana hep seni hatırlatıyor
destiny, haftasonu yalnız kalmak daha bi zor geliyor insana.. hava güzel görünüyor.
çıkıp bi hava alın ceylinle iyi gelecek bak..
born, anneciğinin iyileşmesine çoook sevindim. Rabbime şükürler olsun..
pembişim, ilaçlara birkaç gün devam etmekte bi sıkıntı olacağını sanmam.
içine sinmezse, dr u arayıp bi sor.
İnşallah dıyım:)Destinycan seni çok iyi anlıyorum. Ama bak havalar düzelsin dışarı girip çıkınca daha pozitif olacağız eminim :)
Hahha motive mi eder seni yoksa tam tersi migünaydın hatunlar!!!
bütün hastalara şifa diliyorum. inş yeni haftayla daha iyi olur, tamamen iyileşirsiniz..
eşim mesaide bugün. biz de ayşecikle kahvaltımızı yaptık. spor da yaptım, şimdi duş alıp evi toparlayayım.
akşama balık alsın eşim, yemek sakıt olsun benden.
ayşecikle koruya akalım biz, hava soğuk ama güneşli. güzel görünüyor
anlaşıldı ki, bu vakumlu poşetler benim istediğim gibi bi yarar sağlamayacak.
kazak, şal türü trikoları koyam bari.
busmai, bir aydır bu kadınla egzersiz yapıyorum. yatıyorum jillian kalkıyorum jillian
ufak tefek ama pek yaman. bi de yüzünü sana benzetiyorum, bana hep seni hatırlatıyor
destiny, haftasonu yalnız kalmak daha bi zor geliyor insana.. hava güzel görünüyor.
çıkıp bi hava alın ceylinle iyi gelecek bak..
born, anneciğinin iyileşmesine çoook sevindim. Rabbime şükürler olsun..
pembişim, ilaçlara birkaç gün devam etmekte bi sıkıntı olacağını sanmam.
içine sinmezse, dr u arayıp bi sor.
Allah eksikliklerini göstermesin bu çılgınlarınHahahaaa pembişimmm. Hep aynı tablolar ya. Nedir bu çocukların krem aşkı. Bizimkinin en son vukuatı da koşu bandını diş macununa bulamak. Ay bide o sildikçe köpürüyo, uyuz ediyo insanı
Busmai valla iyi cearet göndermişsin. Bîximki de baya ağlıyor kv ler giderken. Onlarda bırak gelsin diyorlar ama, ıhhh sanmam duracağını. Hatta dur kız gaza geldim, bi göndereyim bakalım neler gelecek başımıza. Maşallah kereme
Bu arada günaydınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?