Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugun esim is gorusmesine gitti bakalim hayirlisi
bizde evdeyiz ev toparlamaca falan yemek mercimek corbasj pilav birazda taze fasulye var dun esim magnolia istedi ondan yaptim belki bu aksam arkadasim gelir caya havalarda kotu disari cikalim dedim ama soguk avm ye gitmek lazim ama siikildik artik avm den offf gunler sikici olmaya basladi
Hayırlısı olur inşallah canım sizin için.

Bugun esim is gorusmesine gitti bakalim hayirlisi
bizde evdeyiz ev toparlamaca falan yemek mercimek corbasj pilav birazda taze fasulye var dun esim magnolia istedi ondan yaptim belki bu aksam arkadasim gelir caya havalarda kotu disari cikalim dedim ama soguk avm ye gitmek lazim ama siikildik artik avm den offf gunler sikici olmaya basladi
Canım inşallah olur iş olayı.

Yahu ne çok yazmışsınız sonra devam edecegim geçmişi okumaya yemek yapmam lazim. Kelebek hosgeldin tekrar hayırlı olsun bebisin sağlıkla al kucağına.
busmai valla bende de aynı durumlar dahada vahimlesiyor mu ne:KK17:

burdayım kızııııım!!! :cool:
daha doğrusu eve şimdi geldim :KK48:

yemek yaptım, evi toparladım. sonra direksiyona çıktık hocayla.
şeker portakalımm, hoca da methini çok duymuş kuzenlerini aldık erenköy pazarına gittiler şimdi.
hava çok güzel, daha doğrusu güneş tekrar çıkınca ısındı. pazar gezmek için güzel bi saat.:KK51:
eşin hayırlı haberlerle dönsün inş.. ben de geçen gün yaptım magnolia. sonunu dün yediler.
bizde de yayla çorbası, kara lahana sarması ve dünden kalan mor bulgur salatası var.

busmai, balık iyi fikir. önden bi çorba, bol yeşil salata. tatlın da hazırmış oh :kk77:
borçların da tutarken eksilmiyor gibi geliyor ama, böyle rakama vurunca motive oluyor insan.
yaza kadar bi 15 daha tutarsın. geri kalan da kışa.. Rabbim verir kolaylığını.

eagle, nerdesin bacım?

born, annen yarın çıkıyor mu canım?

Yahu ne çok yazmışsınız sonra devam edecegim geçmişi okumaya yemek yapmam lazim. Kelebek hosgeldin tekrar hayırlı olsun bebisin sağlıkla al kucağına.
bacım, sen de mi internet kısıtlamasına gittin hiç yazmıyorsun artık.:cry:

Valla canim acayip bi yoğunluk var çocuklar işler biraz zorlanıyorum. küçükken daha mı kolaymis nee

Teşekkürler canım inşallah. Sen şimdi baya rahatsın değil mi? Başka bir sıkıntın var mı? Birde isim düşündünüz mü?
Erkek olursa Yusuf istiyorum.. Ama kız olursa onda kararsızım.. Zeynep Sara var şuan aklımda.. :KK37:
Çok teşekkür ederim.. :KK68:

şeker portakalımm, hoca da methini çok duymuş kuzenlerini aldık erenköy pazarına gittiler şimdi.
hava çok güzel, daha doğrusu güneş tekrar çıkınca ısındı. pazar gezmek için güzel bi saat.:KK51:
eşin hayırlı haberlerle dönsün inş.. ben de geçen gün yaptım magnolia. sonunu dün yediler.
bizde de yayla çorbası, kara lahana sarması ve dünden kalan mor bulgur salatası var.

busmai, balık iyi fikir. önden bi çorba, bol yeşil salata. tatlın da hazırmış oh :kk77:
borçların da tutarken eksilmiyor gibi geliyor ama, böyle rakama vurunca motive oluyor insan.

eagle, nerdesin bacım?

Ayy nasıl özendim size şimdi varya.. Rahat rahat yemek yapıp yediğim günleri özledim..:KK42::KK42:
Hele tatlı falan kalktı zaten hayatımdan :cry:

Bugün nedense çok yorgun hissediyorum. Okulda da az dersim vardı oysa ki... Yarın nöbet günü diye de sendrom yaptım biraz :D

Hayirlj gunler herkese

Aryamm allah kolaylik versin valla calisirken zor oluyor hamilelik olurda ikinciye hamile kalirsam evde ge irecegim icim biraz rahat ama melisa olacak tabi

Pempis iradene bravo sen bu isi halledeceksin insallah degerlerin normale donecek birde zayiflama cabasi yani

Busmai balik iyi bir secenek hem kolay olur senin ici de bundan sonrada 9 da yatarsa senin icin buyuk kolaylik olur valla

Nfk nerelerdesi

Kelebek iki kiz kardes cok guzel olur gercekten ama ben hep bir abim olmasini istemisimdir nedense abi hasreti cekerim hep kismet
Nerde canım yaa şu an saat 23 ve kerem yanımda bişeyler konuşuyor :KK43:

eagle, nerdesin bacım?

Çorba yapmadım sadece salata. Balığı da ızgara yaptırdı eşim. Yedik çay içtik herşey güzeldi sonra gittiler..
Mert uyuyordu ,uyandı ağlamasını durduramadık viyak viyak bağırıyor; bi yandan kerem yatmamak için direniyor. Ağlıyor. Tabi eşimle yine gerildik. Sabır taştı taşacak, boğarız birbirimizi o derece. Cinnet gibi kızlar anlatamam. Yorgunluk üstüne inatçı bebeler.
Gündüz herşey güzel gidiyor ama
Akşamlar olmasın kabusum oldu bu yatma saatleri!
Napıcam bilmiyorum.

Nerde canım yaa şu an saat 23 ve kerem yanımda bişeyler konuşuyor :KK43:

Çorba yapmadım sadece salata. Balığı da ızgara yaptırdı eşim. Yedik çay içtik herşey güzeldi sonra gittiler..
Mert uyuyordu ,uyandı ağlamasını durduramadık viyak viyak bağırıyor; bi yandan kerem yatmamak için direniyor. Ağlıyor. Tabi eşimle yine gerildik. Sabır taştı taşacak, boğarız birbirimizi o derece. Cinnet gibi kızlar anlatamam. Yorgunluk üstüne inatçı bebeler.
Gündüz herşey güzel gidiyor ama
Akşamlar olmasın kabusum oldu bu yatma saatleri!
Napıcam bilmiyorum.
Canım benimmmmmmmm. Geçecek bak bugünler de inşallah. Cinnet anında hep kendine şunu hatırlatmaya çalış: hasta bebelerle mi uğraşayım kuduruk mu?? Allah sağlık versin hep böyle kalmayacaklar sonuçta. Eşin de haklı yorgun argın geliyor ama onun da tahammül etmeye çalışması gerekiyor çünkü sen de gün boyu minik canavarlarlasın. Sllah yardımcın olsun senin de minik bikaç tospağası olan herkesin de :)

Günaydınlar herkeseee. Dün oğluşu uyuturken ben de uyuya kalmışım 22:30da. Gece de çok kabus gördü yavrum çok uyandık. Anne anne diye ağlayıp durdu. Neyse yani geceyi iki yatak arasında geçirdim ki kafam karıştı nerde olduğuma :D güzel birgün olsun inşallah. Nöbetim de olaysız ve kolaylıkla geçsin :)

Gunaydiiin. Cumamiz mübarek olsun canlar:KK36:

Birkaç gündür sporu abarttim herhalde. Beni dovup dövüp bırakmışlar gibi her yanım agriyiiii :KK45::KK53:

Pembisim nöbette kolaylıklar..
İlbilge bacı nerelerdesin?...

Kahvaltı hazırlıyorum. Anneanneme ıslak kek yaptım aksam. Bugun neneye gidicez. Herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum. :KK37:

Herkese günaydınnn.... Hayırlı cumalarr....

Pembişîm nöbette kolaylıklar, yorulmadan çabucak geçsin inşallah.

Nfk cım iyi neneler size...

Busmaii, allah yardımcın olsun canımmm. Olmadı keremin öğlen uykusunu hepten kaldırsan? Bu sefer uyuyamadığı için iyice hırçınlsşır mı ki? Akşamları erkenden sızar en azından?

Günaydın , hayırlı cumalar hepinize...
Pembehipopotamcım, kolaylıklar nöbette... Nfk; ellerine sağlık, nenede güzel vakit geçirin insallah ...
Busmai, Allah kolaylık versin canım, sen anlattıkça bizim hâlimiz geliyor aklıma, babaları işten geç geliyor malum, onu görünce uyumak istemeyen çocukların uyku saati sarkıyor da sarkıyor , sabah bir de okul için uyanması gerekiyor kızımın, babaları seyahatteyken düzen kuruyorum , geldiğinde hop bozuluyor, sonra da bana diyor " çocuklar çok geç uyuyor, neden acaba :KK75: Bir dokun bin ah işit oldu seninki de :KK48: Pembişime katılıyorum , Allah sağlık sıhhatimizi elimizden almasın da , bu sorunlarla uğraşalım...
Kızlar siz tiriliçe yapmıştınız hangi tariftendi? Ben de yapacağım da :kk77:

Pazar günü babamız yolcu 1 haftalığına , biz de anneanneye göçüyoruz, salonda 1 haftalık tadilat boya badana olacak.. Insallah bu son sorun olur, bıktım inşaat pisliğinden :mad:Eski evlerin sıkıntısı bitmiyor ..

Born, anneciğin daha iyi mi? Insallah eski sağlığına en yakın zamanda kavuşur ..

Cansel, hangi vitamini kullanıyorsun cnm?

Hepinize güzel günler...

Pamuk helvacim, ben yakin zamanda Cahidenin tarifinden yaptım. Ama yorumlarda şerbeti biraz fazla geliyor diye okudugumdan sütü birazcik az koymuştum. Öyle tam denk oldu. Bi de cahide keki ters cevirip serbet dokuyor. Ben cevirmedim. Kurdanla birkac deldim. Ve ustunr doktum sorun olmadi. Karamel sosu da (kevserin mutfagindan tarif) 4-5 kaşık şekeri karamelize olana kadar tavada erit. Sonra bir kaşık tereyağı ekle. Hizlica birkac kez karistir, yanmasin.. Sonra bi kutu krema ekle. Seker birden kristallesiyor ama kısık ateşte karıştırmaya devam et birkaç dakikaya homojen bi karışım oluyor. İlininca da tatlının üstüne dok.

Slm kızlar. Bugün dr a gittim, ve 2. Pıtırcığın canlanmadığını öğrendim. Daha da canlanmaz dedi dr. Yani tek çocuk olacak hayırlısıyla. Odaya girene kadar yüreğim ağzımdaydı, dua ede ede bir hal oldum. Sonra öğrenince üzüldüm tabi ama çabuk atlattım.

Sonrasında avm ye gidip alışveriş yaptım bir güzel:KK49:

Üstüne de okul... Derken haşat oldum:KK53:

Dr a progestan hapım bitti demeyi unutmuşum iyi mi ya? Bişey olur mu ki? Zaten bulanarak içiyordum:oops:

Back
X