Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar.. hastalara acif şifalar diliyorum.
Daha 1,5 hafta bile olmadı tabi başladım da başlamak değil devamı önemli
inş canım. kaç kilo hedef belirlediniz, yani ne kadar kilo vereceksin?
bi de diyetinde ne var, müsait olunca yazar mısın?

aman aman. Allah korusun.. Rabbim herkesi korusun.
geçenlerde istanbulda 30lu yaşlarında bi adam öldü domuz gribinden.
hortladı yine illet.

Eagle şok oldum. İnşallah sizlere bulaşmadan atlatılır canım.

Ha bi de kızlar en önemlisi 1-2 gündür kocam hasta. Yani aman sabahlar olmasınnnnnnnnnn.
geçmiş olsun, sana kolaylıklar diliyorum bacım

@pamuk helva nerelerdesin kuzu?

Nfkcan 3 ayda 10 kilo hedefimiz var. Tabi bu yetmeyecek sanırım bi üç ay daha devam edicez. Ben sana yazarım whatsaptan

Ffffo;,(;td cx.
Bugün resmen pert oldum. Oğluş öğke uykusuna yatmamış. 8 gibi uyursa benden iyisi yokkkkkk
Sende erkenden yat dinlen bari canımcım. Bizimki de uyumadı öğlen, akşama doğru uyuyup 8 gibi uyandı. Gerisini sen düşün...Babaya satıp kaçtım bende

Ffffo;,(;td cx.

Sende erkenden yat dinlen bari canımcım. Bizimki de uyumadı öğlen, akşama doğru uyuyup 8 gibi uyandı. Gerisini sen düşün...Babaya satıp kaçtım bende
Saat 21:15 gibi babamız geldi ve bizi salonda sızmış buldu :) tabi okadar erken yatınca sabah 6 olmadan hortladım.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah.

G
Nfkcan 3 ayda 10 kilo hedefimiz var. Tabi bu yetmeyecek sanırım bi üç ay daha devam edicez. Ben sana yazarım whatsaptan
Kolay gelsin cnm sana. Sen maşallah hem pratiksin Hemde iraden guclu .bunu da basarirsin. Bende bu ara biraz kg dikkat ediyorum evde spor yapıyorum bakalım.

Günaydın herkese bu gün burda hava pek güzel. Tamm gezmelik. Degerlendirmek lâzım :)

Aryam, hayırlı olsun diyeceğim. İkinci geliyor sanırım. Takvim var.
Meraba canım, hoşgeldin. Başın sağolsun canım ya ig de sonradan okudum yazılanları, çok üzüldüm. Rabbim kalanlara sabır versin.

Evet canım 2. Yi bekliyoruz artık hayırlısıyla inşallah. Teşekkür ederim canım.

Sen nasılsın?

Ay kızlar bugün dr a gittik, dr 2 kese var dedi:s birinin kalp atşı var, diğerinde bebeği göremedi. Cumaya bir daha çağırdı bakacak, büyük ihtimalle o canlanmayacak gb konuştu. Eşim ikiz olsuğunu düşünüzce kalp krizinden gidecekti çok komikti ama şuan için biri canlı zaten.
Ne bizim ne eşimin sülalesinde olmadığı için ikizlik durumu hiç beklemiyorduk tabi şok olduk.

Herkese guzel hafta sonlari burda hava cok soguk bugun

Nfk gezmelerdesiniz herhalde sesin cikmiyor guzel eglenin

Pempis canim benim erkenden uyumussunuz iyi bari esin kaldirmamis seni yemek vs icin

ilbilgehatun hosgeldin canim hayat ne olursanolsun normale donuyor ama disimizdan icimizde nir yerlerde hep bir sizi oluyor mutlaka sevdiklerimizi kaybettiklerimizde kizin nasil

Aryam aaa ikiz mi aneeee hadi hayirlisi olsun bakalim bir dahaki kontrolde kesinlesir herhalde

Bugun annemlere gidip balik gunu yapcaz yarinada kahvaltiya ikinci eltimleri cagirmaya niyetliyim ama bir yandan da degilim bakalim aksama cok var

Ay bayilacayiiim
Rabbim hayirlisini versin. Hamileligin başında boyle iki kese olup 2-3 hafta sonra birinin gelismeyip tek gebelik olarak devam ettiğini duymuştum. Acaba seninki nasıl olacak ?

Bizim plan bozuldu maalesef. Eşimin çalıştığı sirketin müdürü teftişe geliyormuş. Onu da çağırdılar. Dahası mutahit aradı yıkım emri kesinleşmiş. 2 ay içinde binanın yıkilmasi gerek. 1 ay içinde tasinmaniz gerek dedi. Bu kaçıncı diyeceksiniz : ama artık kesinleşti durum. Neyse öyle iste..

İlbilge iyi olmana sevindim. Artik aktif topikcanliga geri donersin. Opuyorum kizcenle seni

Bahar, yusuf nasıl oldu?

I ilbilgehatun susamlı kaşarlı simit pogacayi yaptım. Şuana kadar yaptığım en güzel poğaça oldu. Saol bacım..

Bi de biraz puf noktası okudum. Ben hamur toparlaninca birkac kez çevirip birakiyordum. Bu sefer yaklaşık 10 dk Yoğurdum. İnstant maya kullandım. Artık yas mayayla isim olmaz, kokuyor bana. Neyse etrafini havluyla sarip 1 saat mayalanmasini bekledim. Bi de tepsi mayası.. Gerçekten bunlar çok etkiliymis. Cahide saolsun...

Son düzenleme:

Kız yemek mi yenir o saate artık öncesinde doyurmuştu karnını ayrıca nolursa olsun uğraşamazdım onla

Planların yatmasına üzüldüm ama taşınma olayına çoook sevindim. İnşallah güzel bir ev bulursunuz en kısa zamanda.

Aryammmm ikiz olma olayını ilk siz de başlatabiliyormuşsunuz sülalede. Olay kesinleşir bir sonraki kontrolde inşallah. Her halükarda hayırlısı olsun

Bugğn hava güzeldi oğluşla dışarı çıktık. Hep birileri ile oynamak istiyor ama çevremizde çok sıcak çocuklar yok malesef :/ seneye kreşe gitse de rahat etse yavrum. Günün devamında yemekti spordu derken geçti. Şimdi de uyusa da ben de yayılsam diye bekliyorummmmm

Sorma canım sen bizim yaşadığımız şoku bir görsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…