- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Günaydııınnn.... Hadi günümüz güzel olsunnnnGünaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydııınnn.... Hadi günümüz güzel olsunnnnGünaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
inş canım. kaç kilo hedef belirlediniz, yani ne kadar kilo vereceksin?Daha 1,5 hafta bile olmadıtabi başladım da başlamak değil devamı önemli
![]()
aman aman. Allah korusun.. Rabbim herkesi korusun.selam hatunlar ben de yoğunlardanım anamlarda yok bu hafta evde tam cümbüş havası yemek yap ortalık topla kuzulara hazırlık yap okula koşeve gel kaldığın yerden devam et....ben de diyet yapmak istiyorum ama acayip iradesizim ne yapacağımı şaşırdım...tekirdağda grip salgını haberi tv lere çıktı panik haldeyim millete öksürmeyin yutun mikroplarınızı diyorum ama gerçekten çok korkuyorum çok dirençli bir virüsmüş ve hemşirede domuz gribi çıktı
![]()
geçmiş olsun, sana kolaylıklar diliyorum bacımEagle şok oldum. İnşallah sizlere bulaşmadan atlatılır canım.
Ha bi de kızlar en önemlisi 1-2 gündür kocam hasta. Yani aman sabahlar olmasınnnnnnnnnn.
Sende erkenden yat dinlen bari canımcım. Bizimki de uyumadı öğlen, akşama doğru uyuyup 8 gibi uyandı. Gerisini sen düşün...Babaya satıp kaçtım bendeBugün resmen pert oldum. Oğluş öğke uykusuna yatmamış. 8 gibi uyursa benden iyisi yokkkkkk![]()
Saat 21:15 gibi babamız geldi ve bizi salonda sızmış buldu :) tabi okadar erken yatınca sabah 6 olmadan hortladım.Ffffo;,(;td cx.
Sende erkenden yat dinlen bari canımcım. Bizimki de uyumadı öğlen, akşama doğru uyuyup 8 gibi uyandı. Gerisini sen düşün...Babaya satıp kaçtım bende![]()
Kolay gelsin cnm sana. Sen maşallah hem pratiksin Hemde iraden guclu .bunu da basarirsin. Bende bu ara biraz kg dikkat ediyorum evde spor yapıyorum bakalım.Nfkcan 3 ayda 10 kilo hedefimiz var. Tabi bu yetmeyecek sanırım bi üç ay daha devam edicez. Ben sana yazarım whatsaptan![]()
Aryam, hayırlı olsun diyeceğim. İkinci geliyor sanırım. Takvim var.Ffffo;,(;td cx.
Sende erkenden yat dinlen bari canımcım. Bizimki de uyumadı öğlen, akşama doğru uyuyup 8 gibi uyandı. Gerisini sen düşün...Babaya satıp kaçtım bende![]()
Meraba canım, hoşgeldin. Başın sağolsun canım ya ig de sonradan okudum yazılanları, çok üzüldüm. Rabbim kalanlara sabır versin.Aryam, hayırlı olsun diyeceğim. İkinci geliyor sanırım. Takvim var.
Ay bayilacayiiimAy kızlar bugün dr a gittik, dr 2 kese var dedi:s birinin kalp atşı var, diğerinde bebeği göremedi. Cumaya bir daha çağırdı bakacak, büyük ihtimalle o canlanmayacak gb konuştu. Eşim ikiz olsuğunu düşünüzce kalp krizinden gidecekti çok komiktiama şuan için biri canlı zaten.
Ne bizim ne eşimin sülalesinde olmadığı için ikizlik durumu hiç beklemiyorduk tabi şok olduk.
Ooh bol planlı sosyal haftasonuBugun annemlere gidip balik gunu yapcaz yarinada kahvaltiya ikinci eltimleri cagirmaya niyetliyim ama bir yandan da degilim bakalim aksama cok var
Herkese guzel hafta sonlari burda hava cok soguk bugun
Nfk gezmelerdesiniz herhalde sesin cikmiyor guzel eglenin
Pempis canim benim erkenden uyumussunuz iyi bari esin kaldirmamis seni yemek vs icin
ilbilgehatun hosgeldin canim hayat ne olursanolsun normale donuyor ama disimizdan icimizde nir yerlerde hep bir sizi oluyor mutlaka sevdiklerimizi kaybettiklerimizde kizin nasil
Aryam aaa ikiz mi aneeee hadi hayirlisi olsun bakalim bir dahaki kontrolde kesinlesir herhalde
Ay bayilacayiiim
Rabbim hayirlisini versin. Hamileligin başında boyle iki kese olup 2-3 hafta sonra birinin gelismeyip tek gebelik olarak devam ettiğini duymuştum. Acaba seninki nasıl olacak ?
Bizim plan bozuldu maalesef. Eşimin çalıştığı sirketin müdürü teftişe geliyormuş. Onu da çağırdılar. Dahası mutahit aradı yıkım emri kesinleşmiş. 2 ay içinde binanın yıkilmasi gerek. 1 ay içinde tasinmaniz gerek dedi. Bu kaçıncı diyeceksiniz :ama artık kesinleşti durum. Neyse öyle iste..
İlbilge iyi olmana sevindim. Artik aktif topikcanliga geri donersin. Opuyorum kizcenle seni
Bahar, yusuf nasıl oldu?
Sorma canım sen bizim yaşadığımız şoku bir görsenHerkese guzel hafta sonlari burda hava cok soguk bugun
Nfk gezmelerdesiniz herhalde sesin cikmiyor guzel eglenin
Pempis canim benim erkenden uyumussunuz iyi bari esin kaldirmamis seni yemek vs icin
ilbilgehatun hosgeldin canim hayat ne olursanolsun normale donuyor ama disimizdan icimizde nir yerlerde hep bir sizi oluyor mutlaka sevdiklerimizi kaybettiklerimizde kizin nasil
Aryam aaa ikiz mi aneeee hadi hayirlisi olsun bakalim bir dahaki kontrolde kesinlesir herhalde