- 8 Ağustos 2011
- 11.579
- 8.008
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye çıkacan kızz?aaaaa, bu ne tembellik yaa?!sabahtan beri kimsecikler yazmamış.
(eski uykusuz anneler grubu üyeleri hariç)
canayşe babaanneye gitti, ben de evi toparlayıp şöyle bi çıkıcam. görüşürüz tembel canlar..![]()
ben de bunu çok sık hissediyorumNereye çıkacan kızz?valla bende bakıyorum bakıyorum kaç gündür topiğe, gelen giden, yazan çizen çok az:) kendin yaz, kendin cevapla nereye kadar:) yazın yahuu!
Oy oy oyy... Spor, duş, gezmeler, tozmalar.... Kendine yatırım yapıyorsun, çok iyi yapıyorsun valla, maşallahben de bunu çok sık hissediyorum
cansel, ibilge ve pembiş bu aralar pek uğramıyor, born ve busmai de, ondan bu durgunluk.
çıkıp biraz gezdim, sonra da direksiyon dersi vardı. şimdi geldim eve.
az spor yapıp duş alayım, sonra can ayşeyi alırım.
inş eşim akşama balık alır, yoğsamm pırasa yemek zorunda kalacak![]()
Balık normal zamanda da evde yapıp yiyebildiğim bişi değil ki canım. Dışarda bazı yerlerde yiyebiliyorum yanında gelen salatasına kanıp:) ama evde kokusundsn vs yiyemem. Aryaya yapıyorum bazen istiyor, sonra yemiyor, yemeyince doğru çöpearyam, sen balık yiyebiliyor musun? eğer kokusu mideni bulandırmıyorsa, (ki beni tüm hamileliğimde
bolca kusturmuştu) balık hem kolay (temizliğini saymazsak) hem lezzetli ve bebişe de yararlı..
Sadece diyet mi, yoksa sağlığında bir sıkıntı mı var canım?Kızlar valla şu ara hayat çok zorr ondan anca okuyorum. Ya yemek yapıyorum ya spor. Diyetteyim ya sürekli salata yap, içeceğin suyu hazırla(tarçınlı limonlu), etsiz sebze pişir, etşi bişiler pişir, çorba yap yap da yap yani. Sağlığınızın kıymetini bilin!!![]()
yoğun olduğunu tahmin ediyorum. ama bizi de ihmal etme yaaaKızlar valla şu ara hayat çok zorr ondan anca okuyorum. Ya yemek yapıyorum ya spor. Diyetteyim ya sürekli salata yap, içeceğin suyu hazırla(tarçınlı limonlu), etsiz sebze pişir, etşi bişiler pişir, çorba yap yap da yap yani. Sağlığınızın kıymetini bilin!!![]()
70i gördüm kızıııım!Oy oy oyy... Spor, duş, gezmeler, tozmalar.... Kendine yatırım yapıyorsun, çok iyi yapıyorsun valla, maşallah
Hadi ilbilge ve bornu anladım. Cansel, pembiş, busmaiiii nerdesiniz anacım?
hmm.. o kötüymüş.. anneciğin de yok mu, yemeği yapsa ya da yapıp getirse size 2 gün gider..Balık normal zamanda da evde yapıp yiyebildiğim bişi değil ki canım. Dışarda bazı yerlerde yiyebiliyorum yanında gelen salatasına kanıp:) ama evde kokusundsn vs yiyemem. Aryaya yapıyorum bazen istiyor, sonra yemiyor, yemeyince doğru çöpeeşim ağzına koymaz, bense böyle, arya arada yiyor:)
Çorba yaptım balkon camını falan açarak. Bugün doğru dürüst bişi yiyemedim bulantıdan. Çorbayı da yapınca öyle pis koktu gb geldi ki![]()
15 tatilden sonra 1 hafta çalıştım canım:) bayadır evdeyim. Şu tayin işleri falan çıktı önce, 2 hafta izin hakkım oradan vardı onu kullandım, sonrasında da işte bu düşük tehlikesi rapor filan derken... Dur bakalım ctesi dr ne diyecek, haftaya çalışabilirsin derse başlayacağım.yoğun olduğunu tahmin ediyorum. ama bizi de ihmal etme yaaa
nedir şu tarçınlı limonlu suyun hikmeti? tarçın şekeri düşürmek için galiba.
direksiyon hocası da limonlu su içiyordu bugün.
diyette yemek işi zor. iki günde bir kendime et ya da sebze pişiriyorum.
ev ahalisi ete ortak oluyor da, sebzelere kimse dokunmuyor
70i gördüm kızıııım!diyet ve ufaktan spora başladım, birkaç kilo gitti de silüetim meydana çıktı biraz.
canselin internetle alakalı problemleri var galiba. busmai de iki ufaklıkla, biraz da internet diyeti yapıyor
hmm.. o kötüymüş.. anneciğin de yok mu, yemeği yapsa ya da yapıp getirse size 2 gün gider..
ya da bi yerlerden sipariş ver, ev yemekleri yapan bi yerden bi çorba bi sulu yemek tamam
okulda nasıl dayanıyorsun sen? zaten kuş kadarsın..
Aaaa, geçmiş olsun canım. Allahtan ciddi bir durum yok, sağlığını düzene sokmak için bunlar. Ama doğru söylüyorsun, herkese ayrı yemek işi zor. Sen başedersin eminim ama allah kolaylık versin yine de canım. Ne zaman başladın diyetisyene? Kilo vermeye başladın mı?Aryamm canım bazı değerlerim çok yüksek çıktı. Ben de diyetisyene başladım. Normal beslenmemizin çok dışında olunca da uğraş dur işte :/
Nfk tarçın ve limonlu su cidden iştahı da etkiliyo. Sanırım tarçın şekeri dengeliyo bi de![]()
Amaaaan canım benim:)Aryamm kıyamam kız gelsinler sana dolaba buzluğa yemek doldursunlar gitsinler bari. Yani temizliği insan yaptıracak birini bulur da yemek olayı çok sakat ve çaktırmadan yoruyo insanıkaldı ki sen ayakta durmamalısın
![]()
Ayy, inşallah bulaşmaz size ya. Gerçi hasta olacakları varsa ne ysparsan yap oluyorlar. Okul temposu yoğun, sen haklısın canım. E evdede iki canavar:) allah kolaylık verdin sanaselam hatunlar ben de yoğunlardanım anamlarda yok bu hafta evde tam cümbüş havası yemek yap ortalık topla kuzulara hazırlık yap okula koşeve gel kaldığın yerden devam et....ben de diyet yapmak istiyorum ama acayip iradesizim ne yapacağımı şaşırdım...tekirdağda grip salgını haberi tv lere çıktı panik haldeyim millete öksürmeyin yutun mikroplarınızı diyorum ama gerçekten çok korkuyorum çok dirençli bir virüsmüş ve hemşirede domuz gribi çıktı
![]()