Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada günaydın herkeseee

Bugün yine evde yatış modundayım bakalım nereye kadar arya da grip olmaya başlamış gibiydi dün, bugün inşallah toparlar biraz daha. Akşamdan zencefil bal limon falan vermiştim, işe yaramasını umuyorum. Gece kaç kere üstünü değiştirdim sırılsıklam olmuştu. Daha kahvaltı olayı var ki acayip gözümde büyüyorr.
Pembişim bizde de bezi bırakmayı hiç istemiyor arya hanım. Okula böyle gidemezssin diye kandırmaya çalışıyorum ama nafile. Bezi çıkarıyoruz, niyetleniyoruz tam, çişi altına yapıp hadi bezimi bağla diyip geliyor şurdan. Bende bağlıyorum:)

günaydın topikcanlar.. arya döndü, topik canlandı

ben de sizin kadar biliyorum, bugün bi arayayım..
deli kadirin sözünün üstüne söz olmaz..

Yok kız valla hele bu ara fenayım. Ya çorba yapıyorum kıytırık, yada böyle geçiştiriyorum işte. Kumpiri de eşime yaptırdım zatenbu arada daha 6. Haftam 3 kilo aldım
nihaha hahaha haha!!!
aman hasta olmayın inş.. bu 2012 modeller fazla akıllı ve rahatına düşkün çıktı, iyi mi?

I ilbilgehatun nerelerdesin canım?

biz de henüz kahvaltı yaptık. güneş çok güzel parlıyor.
(can ayşenin deyimiyle, 'anne güneş bana gülümsüyor' )
biz koruya kaçanziiii

Hehehesağol canımm, ben de kendime geldim dünden beri. Sizle hayat bir başka

Aldığım kilolar alacaklarımın habercisidir!!!

Sorma ya bizimki iyice hasta olmuş, benimde bugün baya belim ağrıyo. Bize kim bakacakkk??

Ne güzel ya , havalar güzel geZin tozun. Bizim yerimizede

herkese merhaba

Aryam tebrik ederim canim hamileymissin valla sasirdim bu ikinciler hep plansiz ve ansizin geliyor herhalde

Nfk canim eti cocuk tiyatrosu varmis isterseniZ gidebiliriz

Yaaa insanin kocasi evde olunca evin isi bitmiyor ve internete girmek zor oluyor nedense hepinizi opuuorum

ne zaman canım? henüz kesin değil ama bu haftasonu bi tatil planımız var. çakışıyor mu?

eşin de az nefes alsın. kimbilir nasibi nerde.. inş istediği gibi bi iş bulabilir..
bu durum en çok melisanın işine yaradı baksana, hem annesi hem babası full time yanında

bu kadar olur, bugün zaten geçti yarın direksiyon dersim var, cuma anneme gidicem.
destiny zaten çalışıyor.. bolu tarafına gidicez inş, eşim rezervasyon yapacaktı bugün.

Kismete bak yaa bir turlu tutturamadik sonrasinda gene bakariz biz yarin yada cuma gunkune gider bir bakariz bakalim simdiden iyi uolculuklar size canim

sa
ğol canım. Bizimki planlıydı:) ama başıma gelecekleri bildiğim îçin ve bu hamileliğim baya farklı, zor geciyor. Oyüzden gözüm korkuyor

Bırak eşin evde olmanın tadını çıkarsın tsbi sizde biz önceleri hep öyleydik, 3 ten sonra beraber evde olurduk, haftasonları da öyle. Ama şimdi adamın yüzünü göremiyorum. Sabah 7 buçuk gb çıkıp akşam 6 da geliyor. Sonra haftada 3 gün spora gidiyor. Görüşemiyoruz desem yeridir. Zaten koltukta da uyuyakalıyor tadını çıkarın bence, ben eski günleri - hep şikayet ederdim eskiden- özlüyorum

Akşama fırın makarna ve köfte yaptım. Bugün kocam sevinecek bu duruma:)

Bu arada busmai yayınladığın videoyu izleyip izleyip bende abi olacağım diyor bizimki. O da erkekmiş:)

slm kızlarnasılsınız?
uzun zaman oldu giremiyordum.haftalardır yusufcuğum hasta.hastaneler evimiz oldu. sebebi de bulunamıyo.taburcu ettirdim.bildiğiniz ii bi çocuk doktoru var mı? kafayı yedik. yüksek ateş ishal bulantı kusma. döküntü var.

Çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin

Allah Allaaah! çok geçmiş olsun. İstanbul'a mi geleceksiniz? Açıkçası öyle nam yapmış bi Dr bilmiyorum. Üniversite hastanesine mi goturmeli acaba?..

Bahar geçmiş olsun. facete 1. Sınıfannelerine uüyeyim orda salgın olduğu söyleniyor du.

Günaydınlar herkese :)

Baharcım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Rota falan mı acaba diye düşündüm ama??? İnşallah en kısa zamanda sebebini bulurlar da yavrucak kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…