Bilmiyorum da iyi yiyorum bu hamilelikte. Daha hamileliği öğrenmeden deli gb yiyordum ve 1 kg almıştım zaten. Hiç aryadaki hamileliğimle alakası yok bunun ya.Yatmaktan ödemdir o bence canım.
ben de sizin kadar biliyorum, bugün bi arayayım..Gunaydın kızlar. Ev ahalisi yatıyor. Benı uyku tutmadı. Kahvaltı hazırlıyorum
Aryam hayırlı olsun. Allah tamamına erdirdin sağlıkla. Ikıncı cocuk konusuna pek sıcak bskmayan bir insan olarak tebrik ediyorum vslla:)
Saol canım. Bi yolunu bulmak lazım. Tam zamanı cunku. Tahminimden daha kolay oldu bu kez. Darısı ssna canım
Delüüüüü:)
Annesi nadıl oldu bornun
deli kadirin sözünün üstüne söz olmaz..Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Cansel duygulandım kız yazdığını okuyunca! Çocuğunun adını söylerken gözlerinin dolması... Allah eksikliklerini göstermesin.
Nfk diyetteyim ve senin menü aklımı başımdan aldıııııııııııııııı!! Ellerine sağlık canım.
Ben tuvalet işine hiç eğilmeyenlerdenim. Adam konusu bile açılınca "ben bez a!" Diyo ve kafasını çeviriyo. Yani ben bezi bırakmıcam demek Efece
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
nihaha hahaha haha!!!Yok kız valla hele bu ara fenayım. Ya çorba yapıyorum kıytırık, yada böyle geçiştiriyorum işte. Kumpiri de eşime yaptırdım zatenbu arada daha 6. Haftam 3 kilo aldım
aman hasta olmayın inş.. bu 2012 modeller fazla akıllı ve rahatına düşkün çıktı, iyi mi?Bu arada günaydın herkeseee
Bugün yine evde yatış modundayım bakalım nereye kadararya da grip olmaya başlamış gibiydi dün, bugün inşallah toparlar biraz daha. Akşamdan zencefil bal limon falan vermiştim, işe yaramasını umuyorum. Gece kaç kere üstünü değiştirdim sırılsıklam olmuştu. Daha kahvaltı olayı var ki acayip gözümde büyüyorr.
Pembişim bizde de bezi bırakmayı hiç istemiyor arya hanım. Okula böyle gidemezssin diye kandırmaya çalışıyorum ama nafile. Bezi çıkarıyoruz, niyetleniyoruz tam, çişi altına yapıp hadi bezimi bağla diyip geliyor şurdan. Bende bağlıyorum:)
Hehehesağol canımm, ben de kendime geldim dünden beri. Sizle hayat bir başkagünaydın topikcanlar.. arya döndü, topik canlandı
ben de sizin kadar biliyorum, bugün bi arayayım..
deli kadirin sözünün üstüne söz olmaz..
nihaha hahaha haha!!!
aman hasta olmayın inş.. bu 2012 modeller fazla akıllı ve rahatına düşkün çıktı, iyi mi?
I ilbilgehatun nerelerdesin canım?
biz de henüz kahvaltı yaptık. güneş çok güzel parlıyor.
(can ayşenin deyimiyle, 'anne güneş bana gülümsüyor')
biz koruya kaçanziiii
ne zaman canım? henüz kesin değil ama bu haftasonu bi tatil planımız var. çakışıyor mu?herkese merhaba
Aryam tebrik ederim canim hamileymissin valla sasirdim bu ikinciler hep plansiz ve ansizin geliyor herhalde
Nfk canim eti cocuk tiyatrosu varmis isterseniZ gidebiliriz
Yaaa insanin kocasi evde olunca evin isi bitmiyor ve internete girmek zor oluyor nedense hepinizi opuuorum
popüler bi şey ya, cozutmuşlar.. 30 lira ne ya?7 martta canim kardesim tiyatrosu varmis kadikoyde ama ucretliymis hemde 30btl diyor
saHehehesağol canımm, ben de kendime geldim dünden beri. Sizle hayat bir başka
Aldığım kilolar alacaklarımın habercisidir!!!
Sorma ya bizimki iyice hasta olmuş, benimde bugün baya belim ağrıyo. Bize kim bakacakkk??
ğol canım. Bizimki planlıydı:) ama başıma gelecekleri bildiğim îçin ve bu hamileliğim baya farklı, zor geciyor. Oyüzden gözüm korkuyorherkese merhaba
Aryam tebrik ederim canim hamileymissin valla sasirdim bu ikinciler hep plansiz ve ansizin geliyor herhalde
Nfk canim eti cocuk tiyatrosu varmis isterseniZ gidebiliriz
Yaaa insanin kocasi evde olunca evin isi bitmiyor ve internete girmek zor oluyor nedense hepinizi opuuorum
Çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versinslm kızlarnasılsınız?
uzun zaman oldu giremiyordum.haftalardır yusufcuğum hasta.hastaneler evimiz oldu. sebebi de bulunamıyo.taburcu ettirdim.bildiğiniz ii bi çocuk doktoru var mı? kafayı yedik. yüksek ateş ishal bulantı kusma. döküntü var.
Allah Allaaah!slm kızlarnasılsınız?
uzun zaman oldu giremiyordum.haftalardır yusufcuğum hasta.hastaneler evimiz oldu. sebebi de bulunamıyo.taburcu ettirdim.bildiğiniz ii bi çocuk doktoru var mı? kafayı yedik. yüksek ateş ishal bulantı kusma. döküntü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?