Bencede ilklerin yerini tutmaz gb geliyor. İllaki onu da çok seversin ama aryam başkaDoğru :) gerçi geçenlerde dediğim gibi ben de kendimi henüz başka bir çocuğun daha annesi gibi göremiyorum. İlk aşk hiç unutulmaz tabi sonuçta :) canselllll çabuk aydınlatma yap. Sonuçta topiğin bu anlamda bilirkişisi sensin. Hepsinin yeri ayrıdır ama ilkinin farklı dimi?????
ben de öyle düşünüyorum ama bir süre önce yine topikte mevzusu olmuştu, ben sordum.Doğru :) gerçi geçenlerde dediğim gibi ben de kendimi henüz başka bir çocuğun daha annesi gibi göremiyorum. İlk aşk hiç unutulmaz tabi sonuçta :) canselllll çabuk aydınlatma yap. Sonuçta topiğin bu anlamda bilirkişisi sensin. Hepsinin yeri ayrıdır ama ilkinin farklı dimi?????
neye tebrikler, neyin darısı bize, neyi ara ara soruyon?Destiny Tebrikler ddarısı bize inşallah. Bende ara ara soruyorumama tık yok
çiş eğitimi canım çiş destny de halletmişş, bencede tebriklerneye tebrikler, neyin darısı bize, neyi ara ara soruyon?
ben kimim, burası neresi?
ahahahaŞ
çiş eğitimi canım çiş destny de halletmişş, bencede tebrikler
Benden başka kim var şimdi bu işi daha halletmeyenn?
Ohh afiyet olsun. Hiç midem almıyor şu ara öyle yemek, et falan. Şöyle hafif atıştırmalık şeyler yiyoruz hep. Çorba yada. Dünde kısır vardı mesela:)Aryam bende bugün etli bulgur ppilavı yyapacağım.. kumpirde bana güzelfikir oldu . Yarında ben yaparim
En son durumunu bilmiyorum ama güzel gidiyor demişti. Hastane dönemine rastgeldigi için net hatırlamıyorum.Nfk şimdiggördüm aryam yazmış Born ' da hallettimi yaa maşallah..
Saol canım. Bi yolunu bulmak lazım. Tam zamanı cunku. Tahminimden daha kolay oldu bu kez. Darısı ssna canımDestiny Tebrikler ddarısı bize inşallah. Bende ara ara soruyorumama tık yok
Delüüüüü:)ahahahabenim kafa nereye gitmişti acep?
born, ilbilge ve destiny bu ara halletti.
görüldüğü üzere daha kolay ve kısa oluyor. inş siz de halledersiniz..
Annesi nadıl oldu bornunEn son durumunu bilmiyorum ama güzel gidiyor demişti. Hastane dönemine rastgeldigi için net hatırlamıyorum.
Yok kız valla hele bu ara fenayım. Ya çorba yapıyorum kıytırık, yada böyle geçiştiriyorum işte. Kumpiri de eşime yaptırdım zatenaryam geldi mönüler döndü...hamarat Kayserili arkadaşım biyerinden de belli olsa yediğin
Ayyyy bende de bulantı falan kalmadı okuyunca. Hamarat kimmiş belli oluyor bakın!Bizde de kısır vardı bugün. Yeşil mercimek yemeği, bir de kıymalı börek. Aslında pide yapacaktim ama hasmetmeap hazretleri hamur yemek istemiiiiimis
Yatmaktan ödemdir o bence canım.Yok kız valla hele bu ara fenayım. Ya çorba yapıyorum kıytırık, yada böyle geçiştiriyorum işte. Kumpiri de eşime yaptırdım zatenbu arada daha 6. Haftam 3 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?