Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

B
Bencede ilklerin yerini tutmaz gb geliyor. İllaki onu da çok seversin ama aryam başka

ben de öyle düşünüyorum ama bir süre önce yine topikte mevzusu olmuştu, ben sordum.
hayır hepsinin yeri farklı dedi tecrübeliler

Bana yıllar önce bi arkadaşım. Ikinci daha bi başka tabi diğerini de seviyorum ama bu niyeyse farklı diyordu. Bana çok garip gelmişti. Hiç ilkin yerini tutar mı diye. Tutuyormus. Hepsinin yeri gerçekten ayrı ama ilk çocuğa sevgi anlamında daha fazla bağımlı olmuyorsun. Ki ben elanur küçükken ismi söylediğinde gözlerim dolardi okadar duskundum. Sevgi olarak kesinlikle aynilar ama kerem'e daha duskunum onada vicdan yapıyorum ondan

Destiny Tebrikler ddarısı bize inşallah. Bende ara ara soruyorumama tık yok

Ş
neye tebrikler, neyin darısı bize, neyi ara ara soruyon?
ben kimim, burası neresi?
çiş eğitimi canım çiş destny de halletmişş, bencede tebrikler
Benden başka kim var şimdi bu işi daha halletmeyenn?

Ş
çiş eğitimi canım çiş destny de halletmişş, bencede tebrikler
Benden başka kim var şimdi bu işi daha halletmeyenn?
ahahaha benim kafa nereye gitmişti acep?

born, ilbilge ve destiny bu ara halletti.
görüldüğü üzere daha kolay ve kısa oluyor. inş siz de halledersiniz..

Akşama kumpir yapsın eşim diye düşündüm yemekler, yağlı şeyler hiç çekici gelmiyor. Bulantım var zaten, ketçap mayonez derken fena olmaz. Ben garnitürlerini hazırladım. Yeşil siyah zeytin, garnitür, turşu. Evde bunlar vardı, yeter artık ne yapayım. Sizde ne var hatunlar?

Nfk şimdiggördüm aryam yazmış Born ' da hallettimi yaa maşallah..

Aryam bende bugün etli bulgur ppilavı yyapacağım.. kumpirde bana güzelfikir oldu . Yarında ben yaparim

Aryam bende bugün etli bulgur ppilavı yyapacağım.. kumpirde bana güzelfikir oldu . Yarında ben yaparim
Ohh afiyet olsun. Hiç midem almıyor şu ara öyle yemek, et falan. Şöyle hafif atıştırmalık şeyler yiyoruz hep. Çorba yada. Dünde kısır vardı mesela:)

Bizde de kısır vardı bugün. Yeşil mercimek yemeği, bir de kıymalı börek. Aslında pide yapacaktim ama hasmetmeap hazretleri hamur yemek istemiiiiimis

Bu ara beşamel soslu karnabahara takildik biz. Güzel bi diyet yemeği. Eşimin yiyeceği kısma kasar rendeliyorum.

Pilav turu şeyler mideyi tutar sanırım. Ekmek ozellikle. Elma da iyi gelir..

Gunaydın kızlar. Ev ahalisi yatıyor. Benı uyku tutmadı. Kahvaltı hazırlıyorum

Aryam hayırlı olsun. Allah tamamına erdirdin sağlıkla. Ikıncı cocuk konusuna pek sıcak bskmayan bir insan olarak tebrik ediyorum vslla:)
Destiny Tebrikler ddarısı bize inşallah. Bende ara ara soruyorumama tık yok
Saol canım. Bi yolunu bulmak lazım. Tam zamanı cunku. Tahminimden daha kolay oldu bu kez. Darısı ssna canım
ahahaha benim kafa nereye gitmişti acep?

born, ilbilge ve destiny bu ara halletti.
görüldüğü üzere daha kolay ve kısa oluyor. inş siz de halledersiniz..
Delüüüüü:)
En son durumunu bilmiyorum ama güzel gidiyor demişti. Hastane dönemine rastgeldigi için net hatırlamıyorum.
Annesi nadıl oldu bornun

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Cansel duygulandım kız yazdığını okuyunca! Çocuğunun adını söylerken gözlerinin dolması... Allah eksikliklerini göstermesin.

Nfk diyetteyim ve senin menü aklımı başımdan aldıııııııııııııııı!! Ellerine sağlık canım.

Ben tuvalet işine hiç eğilmeyenlerdenim. Adam konusu bile açılınca "ben bez a!" Diyo ve kafasını çeviriyo. Yani ben bezi bırakmıcam demek Efece

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

aryam geldi mönüler döndü...hamarat Kayserili arkadaşım biyerinden de belli olsa yediğin
Yok kız valla hele bu ara fenayım. Ya çorba yapıyorum kıytırık, yada böyle geçiştiriyorum işte. Kumpiri de eşime yaptırdım zatenbu arada daha 6. Haftam 3 kilo aldım

Bizde de kısır vardı bugün. Yeşil mercimek yemeği, bir de kıymalı börek. Aslında pide yapacaktim ama hasmetmeap hazretleri hamur yemek istemiiiiimis
Ayyyy bende de bulantı falan kalmadı okuyunca. Hamarat kimmiş belli oluyor bakın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…