- 8 Ağustos 2011
- 11.579
- 8.015
- 448
okurken bile şaştım, epey gelişmeli ve de koşturmalı bi dönem..Valla doğru söylüyorsun canım, ne desen haklısın. Kayseriye taşınınca sîvasa git gel yol yoruyordu farketmeden de olsa. Zamanım hiç olmuyordu desem inanmazsınız. Hayatımızda baya baya değişiklikler de olunca - ki ben bile ayak uyduramıyorum artık- koşturmaca işte...
İlk eşimin kayseride uzak bi yere tayini çıktı, sonra kayseriye taşındık, sonra eşim merkezde bi yere müd yard. Oldu, sonra ben tayin istedim çıkmadı, sonra süpriz bir şekilde benim gb eş durumunda tayin isteyip gidemeyenleri istedikleri ilin emrine verdiler, sonra hamile olduğumu öğrendim, sonra kayseride merkezde bir okula verildiğimi öğrendim:) özetle böyle.
Sağol canım darısı sizeAryammm tebrikler canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)
Sabahtan girmedi bi türlü kkya telefonum. Yoksa gün 6 da başladı sayın muhtarımşimdi de öğle arası için eve geldim. Yeni haftamız hayırlı olsunnnnnnn.
Sorma, geçen hafta 2 gün hastanede yattım, düşük tehlikem ve kanamam vardı. Bugün geçikmeli de olsa yeni okuluma başladım, raporluyum zaten bu hafta istirahat vermiştî dr. Daha ayrıntılara inersem var yani baya bişiler:) pek hareketli bi yıldayız maşallah.okurken bile şaştım, epey gelişmeli ve de koşturmalı bi dönem..
eşinin ve senin görevlendirmeleriniz hayırlı olsun,
inş bu bebek yerleşik hayata geçmenize vesile olur
Sen gaza getirmiştin beni:) tiyoları bekliyorumAaaa yeni bir haberle başladık güneee:)
Hayırlı olsun aryam ne güzel şeyler olmuş hayatında! Maşallah diyelim
Biz 2. Yi o yalnız kalmasın diye onu düşünerek yaptık, ama hamile kalınca ona karşı çok büyük bir suçluluk hissettim, onu aldatmışım gb oldu. Bakalım kardeş gelince aryacık nasıl tepki verecek. Sağol canımm, hayırlısıyla inşallahh....gözün aydın aryacığa kardeş geliyor Allah tamamına erdirsin
Sen benim ig ye yüklediğim son videoyu görmedin galiba, görme zatenŞimdi siz bi özet geçin bakalım...
Born ve ilbilge nin durumlarına çok üzüldüm sabahtan beri aklımda.
Nfk sîzde ne var ne yok? Ayşecik nasıl? Videolarını gördüm baya dayanılmaz bişi olmuşşşş:) maşallah.
Pembîşim siz nasılsınız? Efe hala tam gaz devam anladığım kadarıyla...
Eaglee siz nasılsınız canım? Afacanlar la hayat nasıl?
Busmaiii yaktın beniişaka tabiki... Siz nasılsınız ? Mert ve kerem nasıl canım? Özellikle de 2 çocukla hayat nasıll?
Ay bayılıyorum şöyle 2 kardeşin büyüyüp oynadığını görünce zaten:) kıskançlık vs tabiki olacak, inşallah hafif atlatırız. Videoya bi daha bakayım ya, ben öyle bişi hatırlamıyorum sanki. Rabbim kolaylığını veriyor her türlü. Şimdi yine heveslendim doğurmaya:)Sen benim ig ye yüklediğim son videoyu görmedin galiba, görme zaten
Canım öncelikle sen suçluluk falan hissetme çünkü onu Allah yarattı. Biz sadece aracıyız, o yaratmak istemeseydi biz ne kadar uğraşsak da olmazdı biliyorsun.
Ben Keremle yalnız zamanlar bulmaya çalışıyorum bu sayede kardeşinden etkilendiğini düşünmüyorum.
Bazen kıskanıyor ki o da çok normal. Biz bile kıskançlık yaşıyoruz koca halimizle.
Kardeşi olan çocuk yeri geldiğinde hakkını aramayı ,yeri geldiğinde sırasını beklemeyi ,paylaşmayı ve dayanışmayı öğreniyor
Ve yaşlar yakın olunca daha iyi oynuyor oyalanıyorlar.
Onlar için bir zorluk yok, bizim için var:)
İlk zamanlar gazıydı dişiydi derken yoruyor tabi ama özellikle hasta olduklarında zor.
İkisi de keyifliyse harika oluyor :)
İnşallah büyütürüz canım yaaagünayın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..
aryam, akşam yazdıklarını gördüm ama kv de bizdeydi bi türlü cevap yazamadım..
çok geçmiş olsun.. inş sıkıntısız ilk 3 ayı atlatırsın da sonrası rahat zaten..
biz bildiğin gibiyiz, ayşecik büyüdü ayşecan oldu sadece
busmai nin bahsettiği video dm de değil, genel profilinde.. çok eğlenceli bi kayıt
hepimiz o günleri yaşayacağız inş.. bu 2012 modelleri iyi kötü beraber büyüttük şu aşamaya geldik,
acaba ikincileri de büyütür müyüz kııııız?
Kız ev çok fena, görümcem gelebilirim gb bişeyler diyordu bugün, gelirse iyice rezil olurum valla. Kalkıp bi 5-10 dk dolanıp yarım saat yatıyorum.Herkese günaydınnnnnn. Sabah kkya giremiyorum sinir oluyorum!!
Aryam saçmalama ve yat lütfen. Evi yarın kadın gelsin toplasın. Bikaç şey toplıcan diye ya minik kuşa bişi olursa??? Temizlik mi önemli o mu??!!! Ayrıca kocanı nasıl ikna ettin kız
Buzmai videon nedense genel akışıma düşmedi. Ben de profiline girip izledim ve bayıldımmmmm <3 Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın.
Aryam sabah sabah ne güzel haber
Allah tamamina erdirsin. Güzel bir yıl başlangıcı devamida böyle olur inşallah
Benim sevgili eşim o mesajları hiç almıyor :) sizin adınıza çok sevindim canımmmm.Kı
Kız ev çok fena, görümcem gelebilirim gb bişeyler diyordu bugün, gelirse iyice rezil olurum valla. Kalkıp bi 5-10 dk dolanıp yarım saat yatıyorum.
Kocama gelince birkaç arkadaş grubunda 2. Çocuğun hemen peşpeşe yapılıp birlikte büyümesinin çok mantıklı olduğu falan konuşulunca mantıklı geldi ona da. Eşim zaten hiç istemiyo değildi istiyor fakat süreci göze alamıyordu. Hastanede yatarken bebişin kalp atışlarının olmadığının üstünde çok durup umutsuz konuşuyorlardı dr lar. Dün başka bi dr a gittim bebiş canlanmaya başlamış, 4-5 güne kalbi tam olarak atar dedi dr. Eşimi hele bu hbri alınca görseydin:)) hem kocalara ne oluyormuş, hamileliği, sıkıntıyı çeken ben, ona mi dert sanki hıh!
ama tabi sizde efe gb bir faktör var:)) efenin vukuatlarını unutmanız lazım ki 2. Yi göze alabilesiniz. Birde dediğim gb bizimki istemem yan cebime koy muhabbeti yapıyordu.Benim sevgili eşim o mesajları hiç almıyor :) sizin adınıza çok sevindim canımmmm.
Doğru :) gerçi geçenlerde dediğim gibi ben de kendimi henüz başka bir çocuğun daha annesi gibi göremiyorum. İlk aşk hiç unutulmaz tabi sonuçta :) canselllll çabuk aydınlatma yap. Sonuçta topiğin bu anlamda bilirkişisi sensin. Hepsinin yeri ayrıdır ama ilkinin farklı dimi?????Am
ama tabi sizde efe gb bir faktör var:)) efenin vukuatlarını unutmanız lazım ki 2. Yi göze alabilesiniz. Birde dediğim gb bizimki istemem yan cebime koy muhabbeti yapıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?