Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı günler hepinize

Born, ameliyat kesinleşmiş insallah ameliyatını hayırlısı ile olup rahatlar annen...Allah şifalar versin ...

Pembiş, geniz eti olsa anlaşılırdı, zira sık sık uykuda nefessiz kalmalar, sürekli bir burun akıntısı vs oluyor..

Nfk. Ameliyat için yarına gün vermişlerdi kızıma , ama eşimin y.dışı işi çıkınca haftaya erteledik, ama doktorun bazı söylemeleri neticesinde yine kararsızlığa düştüm bakalım, benim burun ameliyatı ise ertelendi.kan değerlerim düşük olduğundan dolayı. Önce onu yükselteceğiz ..
Ustalar da mecburi yalnız kalacak maalesef ...

Ilbilge, kolaylıklar ...

Hani nerelerdesiniz; senamert, Cansel , şekerportakalım , aryam

Görüşmek üzere

Herkese hayirli haftalar

Pempis cok gecmis olsun canim tatilede az kaldi bu haftayida dinleneeek gecir bari kiz gezmekten yorulmadjniz mi

Nfk cani m 14 subat ve 21 subatta tiyatro var biri ayi yogi digeri cizmeli kedi belki bizimkileri ilgisini cekebilir ?

Born insallab doktorunada ici sindiyse guzel gecer ameliyatida icinizi ferah tutun

IlbilgehAtu cani tuvalet egitimi nasil gidiyor

Pamuk helva allah kavustursu sizde annanedd guzel vakit gecirirsiniz

Bizde bu sabah esim gitti ev hafta sonu baya dagildi simdi onlark topluycam sonrasinda bakariz ne yapacagimiza

Dediğin gibi bünyeleri alışmış valla bunların başka açıklaması yok. Bizimki düşünce herkes tırstı da beni sakinleştiriyorlar. Ama sonrasında doktora falan gidince de ne gerek var muhabbeti yapıyorlar. Ah insanlar...

Sakızı bizimki de uçakta aynen dediğin gibi çiğnedi. Yani tadı gidince çıkardı durdu :) falım olayı çok mantıklı ama bizim küçük gurme sert olduğu için istemeyebilir bakalım???

kız siz ne kadannn tembelsiniz!!! kendimi başka topiklere vurucam ben!

Ben de vurucam da yeni topik arayacak bile halim yok

nfk annem göztepe medical parkta olucak inş canım doktordan iyi bi elektrik almıs ıns saglıkla cıkar cok endıselıyım

Canım inşallah sağlıkla olup bitecek içini ferah tut ve annene bol bol moral vermeye çalış.

Kaç gündür sana sormak aklımda ama totomuz yer yüzü göremedi ki yazayım. Belki bizimki de böyle tükürüklü bi çocuktur napalım :)

Bence ustaların yalnız olması daha iyi valla. Çay çorba götür getir derdi yok ne güzel :)

Sen de kan değerlerini inşallah yükseltirsin canım. İlaç tedavisi dimi???

Yoruldukkkk :)

nfk annem göztepe medical parkta olucak inş canım doktordan iyi bi elektrik almıs ıns saglıkla cıkar cok endıselıyım
İnş. Umduğunuzdan kolay olur canım.

Ertelenmesi düşünmen açısından iyi olmuş. Bir iki doktora daha sorabilirsin.

Şekerportakalım, henüz kendisi söylemiyor. Ben götürüyorum 1,5-2 saatte. Bugün 10. Günümüz.

Doktora sordun mu hiç?

Nereye gidiyorsunuz?yok öyle.Burası bizim yuvamız.

Herkese iyi haftalar. Yav gecmiş olsun pembiş. Çok kötüü. Baska bir şehirde bu işler olunca insan panik oluyor.
Dualarımdasın born. İnşallah korkulan gıbı olmayacak ameliyat. Hersey guzel olacak allahın izniyle
Akşam misafirim vardı. Bir de salı var. Biraz önce bir arkadaş aradı. C. Ertesi de var.
Oh oh misafir berekettir:)
Sahi sakız mantıklı. Şekersiz sakız ver. Bi sure sonra sıkılması normal.
Şekerli sakız ha:). Onu şeker zannedip yutuyolar. Ama şekersiz sakız ciğnemeleri sağlıklı da bi yönden. Dişlerr temizleniyor. Konuşma gelişimlerini dr etkişiyor. Gerci seninki dilli duduk maşallah:)
Güldürdün he hiç guleceğim yoktu:)

Hayırlısı olsun canım
Hiç tiyatroya göturdunuz mu gercekten. Ben de göturmek istiyorum ama ya sıkılırsa yarısında cıkarız bir seye benzemez diye cesaret edemiyorum

Doktora sordun mu hiç?

Nereye gidiyorsunuz?yok öyle.Burası bizim yuvamız.

Bi iyileşse doktora götürücem inşallah da şimdi nezleyiz Antalyadan beri. Oyüzdennnnn beklemedeyim.

Bana da mantıklı geldi çünkü baya kasıyo kendini sakız çiğnerken sakızı içerde tutmak için:)

medical parkı çok övüyorlar.. sanırım tavsiye üzerine o hastane ve dr a yönlendiniz.
Tarih aldılar mı?

sağlık olsun, böyle ertelenmesinde de vardır bi hayır..

sen zaten kuş kadarsın, kan değerlerinin düşük olması şaşırtıcı değil
ilaç mı kullanacaksın bilmiyorum ama, yüklen pekmeze toparlarsın inş

oo supper, inş gidelim.. Hatta destiny555 siz de gelin  eminim çok macerali olur

Son düzenleme:
Tıyatro dimi
Ben gelirim. Nerde hangi sahnede

Pamuk helvacim, kuru dolmanin sosunu nasil yapıyorsun?.. Sumak eksisi yok, nar eksisi olmaz di mi?

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Anca kahvaltı ve ortalık toplama işi bittikten sonra yazabiliyorum; malum ağır misafirim var

Nfkcım biz limontuzu koyarız dolmaya. Varsa onu koy ama nar ekşisi olmazzzzzzzz

Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)

Limontuzu da yok ama KV te bi soram.

Bugün mu geliyor yeğen?

günaydın canlarım
kuru patlıcanı ben tane sumakla yapıyorum nfk
yanı çekilmemiş sumak,onu kaynatıyorum.suyundan dolma içine de 1 su bardağı koyuyorum. sumağı kaynattığım suyu süzüp dolmayı onunla pişiriyorum.ekşi ekşi cok güzel oluyor.aktarda Urfalı bır kadınla karşılaşmıştım bu şekilde o tarif etmişti.Cidden cok lezzetli olmuştu.İçini de hazırlarken her seyı çşğden hazırlamamı ve biraz da margarin katmamı söylemişti.aynen yaptım,cok cok leziz olmuştu.
sumak yoksa bence limon kullanabılırsın canım.bu kadınla karşılaşmadan önce kuru patlıcan dolmasını limonla yapıyordum.nar ekşisi olmaz

tane sumak da yok sumak var da tane değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…