• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Limontuzu da yok :eek: ama KV te bi soram.

Bugün mu geliyor yeğen?
Dün geldi canikom öğle vakti. Ders çalışcaz birazdan. Ben de bi yandan çamaşır yıka, ütü ve yemek yap modundayım. Erkek olmak istiyommmmmmm :p hepsi yapılır da ben dün adet oldum ve çok ağrım var nedense; yatmak uyumak istiyorum :/

günaydın canlarım
kuru patlıcanı ben tane sumakla yapıyorum nfk
yanı çekilmemiş sumak,onu kaynatıyorum.suyundan dolma içine de 1 su bardağı koyuyorum. sumağı kaynattığım suyu süzüp dolmayı onunla pişiriyorum.ekşi ekşi cok güzel oluyor.aktarda Urfalı bır kadınla karşılaşmıştım bu şekilde o tarif etmişti.Cidden cok lezzetli olmuştu.İçini de hazırlarken her seyı çşğden hazırlamamı ve biraz da margarin katmamı söylemişti.aynen yaptım,cok cok leziz olmuştu.
sumak yoksa bence limon kullanabılırsın canım.bu kadınla karşılaşmadan önce kuru patlıcan dolmasını limonla yapıyordum.nar ekşisi olmaz

Destiny kız ağzımın suyu aktı beaaaaaaaaaaaaaa!! Ellerine sağlık. Bigün sana gelip yiyelim valla :D

kim geliyor kıss

Görümcemin kızı geldi canım.

Bu arada bizde bugünün menüsü beşamel soslu tavuklu makarna yarın da avcı böreği inşallah. Ertesi günü düşünmedim :p

Gunaydin

Aaa ne guzel olur bu vesile ile destiny senin ilede tanismis oluruz

Pempis allah kolaylik versin canim isin zor valla hele bu donemde efe ile yatma modubyap bencede

Benimde kardesim geldi aksam bizde kaldi kahvaltimizi yaptik simdi ev toplmca sonra belki ogle uykusuna kadar cikariz bir yerlere

tane sumak da yok :confused: sumak var da tane değil :-)
çekilmiş sumakı içine kat pişirme suyuna da bol limon,öyle yapmışlığımda vardır:cool:
Dün geldi canikom öğle vakti. Ders çalışcaz birazdan. Ben de bi yandan çamaşır yıka, ütü ve yemek yap modundayım. Erkek olmak istiyommmmmmm :p hepsi yapılır da ben dün adet oldum ve çok ağrım var nedense; yatmak uyumak istiyorum :/
ben de cinsiyet değiştirmeyi düşünmüyor değilim ara ara:KK31:
Destiny kız ağzımın suyu aktı beaaaaaaaaaaaaaa!! Ellerine sağlık. Bigün sana gelip yiyelim valla :D

Görümcemin kızı geldi canım.
kıs köpeğin olsun kuru dolma,ah bi gelsenezi,tencere tencere yapmazsam şerefsisim:)

Makarnanin tarifunu isteruk :p
başemal ssu severım de ben hep sınıfta kalıyom bu sostan yav beceremıyom:KK43:

Gunaydin

Pempis allah kolaylik versin canim isin zor valla hele bu donemde efe ile yatma modubyap bencede

Benimde kardesim geldi aksam bizde kaldi kahvaltimizi yaptik simdi ev toplmca sonra belki ogle uykusuna kadar cikariz bir yerlere
bence de seker portakalı,senınle hiç tanışmadık,bu sayade tanışmış da oluruz:)

Makarnanin tarifunu isteruk :p

Çok basit yahuuuuuuu :D makarnayı haşlıyosun, tavuğu haşlayıp ufak ufak doğruyosun, kaşar rendeliyorsun, başemel sos hazırlıyosun. Makarnayı tuzluyosun, tavuğa da tuz ve karabiber serpip harmanlıyosun. Borcamın altına biraz sos döküp üzerine makarnanın yarısını döşüyosun. Sonra makarnanın üzerine sosun yarısını döküyorsun ve tavukları serpiştiriyorsun (ben bu araya da kaşar serpiyorum). Sonra yine makarna döşeniyor ve sosun kalanı dökülüyor. kaşar serpilip fırınlanıyor. Ben başemel sosu bol seviyorum. Kimisi az döküyor. Artık kan senin damar senin nasıl istersen öyle yap :)

Gunaydin

He tam bizlik mod şu ara. Hele ki oğluşla hahhaha.

çekilmiş sumakı içine kat pişirme suyuna da bol limon,öyle yapmışlığımda vardır:cool:

ben de cinsiyet değiştirmeyi düşünmüyor değilim ara ara:KK31:

kıs köpeğin olsun kuru dolma,ah bi gelsenezi,tencere tencere yapmazsam şerefsisim:)

Tamam sözü aldık. Bigün dolma buluşması yapalım :)
kızlar, yarın şoka yapboz geliyor. geçen hafta iki tane almıştım. yine 1/3 daha ucuz.. tavsiye edilir.

http://file-aktuel.com/sok-4-subat-...subat-2015-aktuel-urunlerin-katalogu-sayfa-3/

Sen git yapboz alacağına çocuğuna bi tahta al da duvara yazmaktan kurtulsun hanımmmmmmm hahhahaha.

başemal ssu severım de ben hep sınıfta kalıyom bu sostan yav beceremıyom:KK43:

bence de seker portakalı,senınle hiç tanışmadık,bu sayade tanışmış da oluruz:)

Kız kolay ya ben göz kararı yapıyom hep. Katı olursa bas sütü geç nolacak :)

saol canım
yazı tahtası nasıl acaba,bunların kalemleri silgileri var mıdır ki,kalemleri bıldıgımız kansorejen olan beyaz tahta kalemımı ki acep
bu sorulara cevap istiyom:mad:

Hepsine cevabım evet :p yani özel kalrmi yoktur şekerim ;)

Çok basit yahuuuuuuu :D makarnayı haşlıyosun, tavuğu haşlayıp ufak ufak doğruyosun, kaşar rendeliyorsun, başemel sos hazırlıyosun. Makarnayı tuzluyosun, tavuğa da tuz ve karabiber serpip harmanlıyosun. Borcamın altına biraz sos döküp üzerine makarnanın yarısını döşüyosun. Sonra makarnanın üzerine sosun yarısını döküyorsun ve tavukları serpiştiriyorsun (ben bu araya da kaşar serpiyorum). Sonra yine makarna döşeniyor ve sosun kalanı dökülüyor. kaşar serpilip fırınlanıyor. Ben başemel sosu bol seviyorum. Kimisi az döküyor. Artık kan senin damar senin nasıl istersen öyle yap :)

He tam bizlik mod şu ara. Hele ki oğluşla hahhaha.

Tamam sözü aldık. Bigün dolma buluşması yapalım :)

Sen git yapboz alacağına çocuğuna bi tahta al da duvara yazmaktan kurtulsun hanımmmmmmm hahhahaha.

Kız kolay ya ben göz kararı yapıyom hep. Katı olursa bas sütü geç nolacak :)

Hepsine cevabım evet :p yani özel kalrmi yoktur şekerim :KK66:

gelin bacım,başımın üstünde yeriniz
sosu bır kez daha denıcem sırf bu tarifin hatrna,ne güzel anlattın öylee

gelin bacım,başımın üstünde yeriniz
sosu bır kez daha denıcem sırf bu tarifin hatrna,ne güzel anlattın öylee

Teveccühünüz efenim :) yap tabi ya kim korkar beşamel sostan :D ben bazen içine bi yumurta kırıp az da kaşar rendeleyip graten sosa çeviriyorum :) o daha hafif oluyo ilginçtir ki....???

Limon da olur canım.

Tarif diyecektim ama yszmışsın. Sağ ol bebiş.

Rica ederim şekerim.

Evdeki iki bozuk duvar saatini ve iki kol saatini toplayıp saatçiye götürdüm. O sırada haftaya doğum günü olan arkadaşıma hediye aldım (kozmetik bi set aldık iki arkadaş ortak), oğluşa scooby doo dergisi aldım (evden çıkarken sana süpriz getiricem demiştim. Hep yiyecek mi getirecez dimi :)), şimdi arabaya su tutturup yeğeni dersten alıcam ve yemeğe gidicez inşallah. Yaşasın aktiflik :D

Selamlar .... Ah nfk ben görene kadar, senin dolma pişmiştir :) ben de arkadaşlar gibi yapıyorum, hepsi yazmış sağolsunlar , ağzım sulandı .. :kk77:
Benim kv dem; ya limon tuzu, o yoksa bol bol limon koyar ..limonu hem içine hem pişme suyuna..
Ben; Hakiki nar ekşim varsa , ondan da katıyorum pirincine...

Destiny'nin bahsettiği tane sumaklı tarifi, bana da Iraklı bir Veli arkadaş verdi. Bir dahakine o şekilde deneyeceğim ben de ... O Arkadaş bahsedene kadar, Ben TANE sumağın Varlığından bile bir haberdim :KK48:( bende Lazlık var ya , pek bilmiyorum baharat olaylarını :) ) Dolmanın da En lezzetlisi, o şekilde olurmuş söylediğine göre...

Sabah anneanneye geldik, insallah ustalar evi çok kirletmezler ki ; temizlemesi çok zor olmasın bana :KK76:

Pembiş , kolay gelsin :KK36: tatilde daha çok yoruluyorsun sanki .. :)

Tiyatro planı var , ne güzel, yakın olsak biz de dahil olurduk :KK37:

Born, annen nasıl oldu cnm, ameliyat hangi gün olacak?

Hepinize mutlu günler :KK60:

Pamuk helvacim, kuru dolmanin sosunu nasil yapıyorsun?.. Sumak eksisi yok, nar eksisi olmaz di mi? :eek:
Limon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.

Evdeki iki bozuk duvar saatini ve iki kol saatini toplayıp saatçiye götürdüm. O sırada haftaya doğum günü olan arkadaşıma hediye aldım (kozmetik bi set aldık iki arkadaş ortak), oğluşa scooby doo dergisi aldım (evden çıkarken sana süpriz getiricem demiştim. Hep yiyecek mi getirecez dimi :)), şimdi arabaya su tutturup yeğeni dersten alıcam ve yemeğe gidicez inşallah. Yaşasın aktiflik :D
Düşünceli bıdık:))))

Limon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.
Hahahhha süper kv valla :D

Limon da olur canım.
:KK48:
Şu kayınvalideliğin bir kitabı var galiba, hepsi mi aynı şeyleri söyler :KK48:
Benimki de kızım daha 22-23 aylıkken onlara gittiğimizde ; aslında şimdiye kadar öğrenmesi lazımdı , benimkiler 2 yaşında bezden çıkmış olurlardı demişti...
Ben de "e anne , hani senin oğlanlar çok geç konuşmuştu ? 2.yaşlarındayken hiç konuşamıyorlardı ama İşaret diliyle söylediler galiba :KK48:

Hayır benim anlamadığım , senin bahsettiğin çocukların gelmiş 30-40 yaşına, onları 2 yaşındaki bebeyle yarıştırmak da neyin nesi ??

Pempis ellerine saglik ne guzel de anlatmissin tarifi supeesin yaa bu kadar aktiflik yalniz insan bu aktif olma ile sarj oluyormus valla ev hanimi olunca anladim

Nfk ellerine saglik canim eminim dolman guzel olmustur

Destiny evet gunu ve oyunu belirleyin goruselim

Pamuk helva canim insallah cok kirlenmez ustalar isinin ehli ise duzgun calisirlar

Ilbilgehatun ama su kv deler cok bilirler maalesef
bende gecen gun ablamdan arkadasinin dogum yaptigjni ve cocugu simdiden kakasini lazimliga yaptirdiklarini duydum ve cok sasirdim simdiden alissin demisler
ablamda bez cok pahali geliyorsa ben karsilayayim bu cocuga eziyet etmeyin demis

Bu arada esim aradi bu aksam geliyormus artik manisa seyahati olmayacak cok sevincliyiz sag salim gelsinde

Back
X