Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kocam anası ile tartıştı ama sonra kalkıp bi de bana "3 saattir nerdesin" muhabbeti de yaptı. Yani o da sütten çıkmış ak kaşık değil. Ona kızıp benden çıkarıyo acısını. Sonradan da "ben seni merak ettiğimden öyle dedim" dedi.. Çok inandırıcı

Yarın bime oyuncak mutfak geliyo kız analarııı haberiniz olsun

Hepimizinki öyle diyebiliriz.
Oğluşum kalktı. Altını değiştirdim ve pijamasını giydirdim. Gece uykusuna bağlıyoruz inşallah
Hadi inş.

Kesin kalmaz.

Olsun:)sen yine de öp basına koy:)

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar.. Rabbim şu günün hürmetine tüm hastalara şifa versin..

ayşecik her zamankinden 2,5 saat erken kalktı ama ilginçtir ki mızıldamıyor..
Sabah gün aydınlanmadan oyun hamurundan bize meşhur salçalı kurabiyelerinden yaptı
eşimle kahvaltı yaptık, o çıktı. ben de ayşeciğe bi kahvaltı hazırlayayım.
sonra aylardır beklediğim kardeş payının yeni bölümünü izlicem inş..
öğleyin direksiyon dersim var, ondan sonra da avm ye akmayı düşünüyorum..
bu durumda öğleye kadar da yemek yapmam lazım, ay ben ne pişircem ya

inş canım.. mutfak setini almak için erkenden git. inan dişe dokunur bi şey geldiğinde
marketin içi sabahın köründe lcw mağazası gibi kalabalık oluyor

ay canım benimmm. bi gün buluşalım da beraber kudursunlar istiyorum.
tabi anlaşabilirlerse, bazen ters tepiyor. bazen de deli deliyi görünce sopasını saklıyor, ahahahahah

Bu arada akşam 5te uyuyakalan ve hala kalkmayan bir kuzucuğum var. Hareketleniyor ama bakalım

Oğluşum kalktı. Altını değiştirdim ve pijamasını giydirdim. Gece uykusuna bağlıyoruz inşallah
5te uyudu, uyandı.. zaman geçirdi ve 8 de yatıyor mu?.. Allahımm, sen bu cocugu benim nazardan koru

Resmen ilk iki senede annesine verdigi uyku zararini tazmin ediyor çocuk Allaha şükür
helal enişteye!!!
hem anasına karşı eşini savunacak, hem de eşine rücu etmeyecek erkek. ideal erkektir
ve öyle bi şey yoktur cicim, ahahahhaah

Born, esin yani oyun cadiri bulabildi mi?

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun herkese güzel günler diler..

Son düzenleme:
Herkese gunaydin hayırlı cumalar

Nfk aynen bende bulusup oynasinlar istiyorum inşallah anlasirlar ikisininde esref saati olmaso önemli
Dedigin gibi bime eken gideyim cok fazla da gelmemistir sanirim cabuk biter

Bugün esim gelecek patlican oturtma pilav ve cacık yapmayi planliyorum kahvaltodan sonra market islerini halledip yemegi yapmaya koyulayim sonra biraz ev toparlanma sonra kizimla kendimize bir bakım sonrada babamiz gelmis olur herhalde hepinizi opuyoruz

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Biz daha kahvaltı yapamadık çünkü evin anası koca totosunu kaldıramadı. Beş günlük tatilde motorumu bıraktım geldim sanırım döncem ben size. Öpüyorummmmmm.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bizde kahvaltımızı yaptık oturup pepe izliyoruz şuan.kızım evde iyice bunaldi. bugün hava burada güzel mertİ babaannesi ne bırakıp gezmeyi planlıyoruz bakalım.
bu aradA oğlum bu gün biraz daha iyi çok şükür ama ilaçlara devam ediyoruz.herkeze iyi günler.

nfkcim cadiri buldu kurdu guzel oldu cok saol cnm hatta bugunku mutfak setinden bile aldik :) zumraya kadar saklayabilcekmiyiz bilmem ama olmadi yasir de oynar onun icin de kucuk adamlar vardi onlardan aldjm baya sevdi annemin doktor randevulari icin surekli tel gorusmelerindeyim ondan yazamadm bi de bugun yegenim sunnet oldu darisi bizim basimiza ins :)
yarin lisedeki en yakin arkadaslarim bana geliyor hemde biri adanadan biri memleketten hummali bir hazirliga girismem lazim ama gayet normal oturup islere bakiyorum :)

Şekerportakalı ve born şimdiden gözünüz aydın. Birinizin eşi birinizin de arkadaşları geliyormuş.
Senamert, kuzucuğun daha iyi olmasına sevindim.
Nfk, şimdiden kolay gelsin.

Melisa bugun ogle uykusunu uyumadi ama allahtan islerimizi bitirebildik simdi de annemlere geldik oturuyoruz

BAkicimizda kizima hirka ormus cok begendim sanki hazir gibi sagolsun

Uyudu ama uyanması aktif değil sarhoş gibiydi altını falan o haliyle değiştirdim ve geri uyudu. Yani zaman geçirme denemez :) nazarın değmez beeee. Geceleri kalkıyo ama ben yanına gidip uyuyakalıyorum ve o da uyumaya devam ediyo

Ah ah demek öyle bi koca hayal ha

Gözün aydın canımm. Melisa ne seviniyodur babası gelince.

Daha iyi olmasına sevindim kuzucuğun.

Oooo ne güzel bir buluşma olmuştur :)
Melisa bugun ogle uykusunu uyumadi ama allahtan islerimizi bitirebildik simdi de annemlere geldik oturuyoruz

BAkicimizda kizima hirka ormus cok begendim sanki hazir gibi sagolsun
Güle güle giysinnnnn :)

Pazar günü ankarada maç var. Tabi biz de yolcudur abbas modundayız sonra haftaiçi görümcemin kızı 5-6 günlüğüne geliyor. Sonra da okul açılıyor zatennnnn.

Coook yorgunum. Yarin doncem ben size, haydin Allah rahatlik versin

Sabah-i serifleriniz hayrolsun efendim

Esim mesaide, bizi de neneye birakacak.
Herkese hayirli huzurlu bi haftasonu dilerim...

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Nfk sultan iyi neneler bacımmmmmmmm. Ayşe için ne büyük mutluluk ya. Allah başımızdan eksik etmesin.

Bugün öğleden sonra yolcuyuz inşallah. Daha valizleri hazırlıcam. Ama bu konuda antremanlı oldum artık korkmuyorum

Güzel bir haftasonu olsun inşallahhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…