- 8 Ağustos 2011
- 11.601
- 8.124
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlar... yeni gün, yeni hafta.. hayırlı huzurlu olsun inş..
hmm, ben de öyle biliyordum da işte, Ankara-görümcemin kızı gelecek diyince kafa gitti
ah yavrum ya, Allah korusun. korumuş da.. hala kendilerini kurtaramadılar..
bizimki de tirmanma sevdasinda olunca günde kaç kez düşüyor, sağını solunu çarpıyor.. artık darbe almaya o kadar alışmış ki vücut,
durup acının dinmesini beklemiyor bile. kafayı küt vuruyor, sese içerki odadan çıkıp geliyorum
hık mık diyor, 3 saniye sonra oyuna devam, ben olsam yarım saat kıvranırım.
hakkında hayırlısı olsun canım. burada olduklarına gore ameliyat da Istanbul da yapılacak heralde?
ustalar evde yalnız mı olacak? bi de sizin ameliyat işleri vardı, kesinleşmedi galiba..
he, kopuyor her yer.. sahilde yürümek mümkün değil. ama bize mani olamadı..
karşıya eminönüne geçtik. bi de bastonu da almadı eşim.
kitledim ayşeciği ona, canı çıktı adamın ahahahahahah
var oğlu var. Allah kolaylık versin, aralıklı olması iyi. hem dinlenir hem hazırlıklarını günlere yayabilirsin..
hmm, dediğin gibi sakız olayı mantıklı. belki de bu basit yol, cozum olur. bizimkine amcası şekerli ciklet veriyormuş.
bizimki de yutuyormuş. bi daha isteyince, tekrar veriyormuş. bunu kayınvalide söyleyince kizdim.
geçen gün ayşecik babası ve onun yanındayken adam akıllı düştü kafasını vurdu..
çok ağladı, ben aldım kucağıma hadi gel sana sakız vereyim dedim. sakızı alınca biraz sakinledi.
kv hemen, hani ciklet vermiyordun şaşırdım falan diye iğneledi. ben de sizin gibi iki keyfe iki ciğnemlik şeker
yüklemesi ciklet değil, falim sakiz verdim dedim. Hih!
kız siz ne kadannn tembelsiniz!!! kendimi başka topiklere vurucam ben!![]()
nfk annem göztepe medical parkta olucak inş canım doktordan iyi bi elektrik almıs ıns saglıkla cıkar cok endıselıyım
Hayırlı günler hepinize
Born, ameliyat kesinleşmiş insallah ameliyatını hayırlısı ile olup rahatlar annen...Allah şifalar versin ...
Pembiş, geniz eti olsa anlaşılırdı, zira sık sık uykuda nefessiz kalmalar, sürekli bir burun akıntısı vs oluyor..
Nfk. Ameliyat için yarına gün vermişlerdi kızıma , ama eşimin y.dışı işi çıkınca haftaya erteledik, ama doktorun bazı söylemeleri neticesinde yine kararsızlığa düştüm bakalım, benim burun ameliyatı ise ertelendi.kan değerlerim düşük olduğundan dolayı. Önce onu yükselteceğiz ..
Ustalar da mecburi yalnız kalacak maalesef ...
Ilbilge, kolaylıklar ...
Hani nerelerdesiniz; senamert, Cansel , şekerportakalım , aryam
Görüşmek üzere![]()
Herkese hayirli haftalar
Pempis cok gecmis olsun canim tatilede az kaldi bu haftayida dinleneeek gecir bari kiz gezmekten yorulmadjniz mi
Nfk cani m 14 subat ve 21 subatta tiyatro var biri ayi yogi digeri cizmeli kedi belki bizimkileri ilgisini cekebilir ?
Born insallab doktorunada ici sindiyse guzel gecer ameliyatida icinizi ferah tutun
IlbilgehAtu cani tuvalet egitimi nasil gidiyor
Pamuk helva allah kavustursu sizde annanedd guzel vakit gecirirsiniz
Bizde bu sabah esim gitti ev hafta sonu baya dagildi simdi onlark topluycam sonrasinda bakariz ne yapacagimiza
İnş. Umduğunuzdan kolay olur canım.nfk annem göztepe medical parkta olucak inş canım doktordan iyi bi elektrik almıs ıns saglıkla cıkar cok endıselıyım
Ertelenmesi düşünmen açısından iyi olmuş. Bir iki doktora daha sorabilirsin.Hayırlı günler hepinize
Born, ameliyat kesinleşmiş insallah ameliyatını hayırlısı ile olup rahatlar annen...Allah şifalar versin ...
Pembiş, geniz eti olsa anlaşılırdı, zira sık sık uykuda nefessiz kalmalar, sürekli bir burun akıntısı vs oluyor..
Nfk. Ameliyat için yarına gün vermişlerdi kızıma , ama eşimin y.dışı işi çıkınca haftaya erteledik, ama doktorun bazı söylemeleri neticesinde yine kararsızlığa düştüm bakalım, benim burun ameliyatı ise ertelendi.kan değerlerim düşük olduğundan dolayı. Önce onu yükselteceğiz ..
Ilbilge, kolaylıklar ...
Görüşmek üzere![]()
Şekerportakalım, henüz kendisi söylemiyor. Ben götürüyorum 1,5-2 saatte. Bugün 10. Günümüz.Herkese hayirli haftalar
Pempis cok gecmis olsun canim tatilede az kaldi bu haftayida dinleneeek gecir bari kiz gezmekten yorulmadjniz mi
Nfk cani m 14 subat ve 21 subatta tiyatro var biri ayi yogi digeri cizmeli kedi belki bizimkileri ilgisini cekebilir ?
Born insallab doktorunada ici sindiyse guzel gecer ameliyatida icinizi ferah tutun
Bizde bu sabah esim gitti ev hafta sonu baya dagildi simdi onlark topluycam sonrasinda bakariz ne yapacagimiza
Doktora sordun mu hiç?Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)
Tatilin son haftası hayırlı olsun :)
İlbilgecim kolay gelsin misafirlerle. Yoruluyorsun muhakkak ama keyifle ve sağlıkla oturulan sofralarınız daim olsun inşallah.
Dün oğluşla çok fazla ortama girdik çıktık. Baya yordu beni yalnız olunca. Bırakıp kaçma huyu ölüm resmen. Ne zaman bunun oyun olmadığını anlayacak acaba??? Dün bi diş doktoru arkadaş da baktı ve diş çıkarmamızın tamamlandığını söyledi. Şu salya olayını araştırdım yine netten. Birisi sakız çiğnetin ki salyasını yutmayı ve ağzını kapatmayı öğrensin yazmış. Bana çok mantıklı geldi çünkü sakız çiğnerken baya çaba harcıyor gerçekten. Kıl kurdu olsa bu yaz yapılan gaita testinde çıkardı diye düşünüyorum. Geniz eti de bol horlama yapar ama yok. Aman işte yeni deli sorularımız bunlar...
Bi süre hiçbir yere gitmek istemiyorummmmm :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Nereye gidiyorsunuz?yok öyle.kız siz ne kadannn tembelsiniz!!! kendimi başka topiklere vurucam ben!![]()
Yav gecmiş olsun pembiş. Çok kötüü. Baska bir şehirde bu işler olunca insan panik oluyor.Destinycim aleykümselam :) ilbilgecan teşekkür ederim; dediğin saatlerde varmıştık cidden
Yalnız bugünümüzün de 2-3 saati hastanelerde geçti malesef. Çünkü oğluşum çok fena düşüp kulağını tv sehpasına çarptı. Kan oturdu, morardı ve şiştibüyük şehirde hastaneye gelince de sırası da farklı işlemleri de tabiki. Allah beterinden korusun. Neyseki müşahede altında da tutulduk ve sorun yok dedi dr. Neden her gezmemiz olaylı oluyor?? Yoksa bu küçük kazalar daha büyük bir kazayı mı def ediyor :/ ??? Yarın sabah kahvaltı planımız var inşallah. Sonra da arkadaşıma gidicem kısmetse kocam maçtayken. Akşam da dönücez inşallah.
Tüm çocuklar sağlıklı sıhhatli olsun, anneler üzülmesin. İyi geceler herkeseeeee.
Dualarımdasın born. İnşallah korkulan gıbı olmayacak ameliyat. Hersey guzel olacak allahın izniylesenamert cok gecms olsn ben kacirmisim neyseki daha iyi yazmissin bu ara leyla gbyim kusura bakmayin
cok gecmis olsun yaa okurken ne kdr uzuldum cok da aglamistir yavrumins simdi iyidir bencede buyuklerini engelliyordur
bugum epey misafirim vardi annem ve babam da bende ameliyat tarihi netlestirmeye calisiyoruz bakalim dua edin ins
Oh oh misafir berekettir:)Akşam misafirim vardı. Bir de salı var. Biraz önce bir arkadaş aradı. C. Ertesi de var.
Sahi sakız mantıklı. Şekersiz sakız ver. Bi sure sonra sıkılması normal.Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)
Tatilin son haftası hayırlı olsun :)
İlbilgecim kolay gelsin misafirlerle. Yoruluyorsun muhakkak ama keyifle ve sağlıkla oturulan sofralarınız daim olsun inşallah.
Dün oğluşla çok fazla ortama girdik çıktık. Baya yordu beni yalnız olunca. Bırakıp kaçma huyu ölüm resmen. Ne zaman bunun oyun olmadığını anlayacak acaba??? Dün bi diş doktoru arkadaş da baktı ve diş çıkarmamızın tamamlandığını söyledi. Şu salya olayını araştırdım yine netten. Birisi sakız çiğnetin ki salyasını yutmayı ve ağzını kapatmayı öğrensin yazmış. Bana çok mantıklı geldi çünkü sakız çiğnerken baya çaba harcıyor gerçekten. Kıl kurdu olsa bu yaz yapılan gaita testinde çıkardı diye düşünüyorum. Geniz eti de bol horlama yapar ama yok. Aman işte yeni deli sorularımız bunlar...
Bi süre hiçbir yere gitmek istemiyorummmmm :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
Şekerli sakız ha:). Onu şeker zannedip yutuyolar. Ama şekersiz sakız ciğnemeleri sağlıklı da bi yönden. Dişlerr temizleniyor. Konuşma gelişimlerini dr etkişiyor. Gerci seninki dilli duduk maşallah:)günaydın canlar... yeni gün, yeni hafta.. hayırlı huzurlu olsun inş..
hmm, ben de öyle biliyordum da işte, Ankara-görümcemin kızı gelecek diyince kafa gitti
ah yavrum ya, Allah korusun. korumuş da.. hala kendilerini kurtaramadılar..
bizimki de tirmanma sevdasinda olunca günde kaç kez düşüyor, sağını solunu çarpıyor.. artık darbe almaya o kadar alışmış ki vücut,
durup acının dinmesini beklemiyor bile. kafayı küt vuruyor, sese içerki odadan çıkıp geliyorum
hık mık diyor, 3 saniye sonra oyuna devam, ben olsam yarım saat kıvranırım.
hakkında hayırlısı olsun canım. burada olduklarına gore ameliyat da Istanbul da yapılacak heralde?
ustalar evde yalnız mı olacak? bi de sizin ameliyat işleri vardı, kesinleşmedi galiba..
he, kopuyor her yer.. sahilde yürümek mümkün değil. ama bize mani olamadı..
karşıya eminönüne geçtik. bi de bastonu da almadı eşim.
kitledim ayşeciği ona, canı çıktı adamın ahahahahahah
var oğlu var. Allah kolaylık versin, aralıklı olması iyi. hem dinlenir hem hazırlıklarını günlere yayabilirsin..
hmm, dediğin gibi sakız olayı mantıklı. belki de bu basit yol, cozum olur. bizimkine amcası şekerli ciklet veriyormuş.
bizimki de yutuyormuş. bi daha isteyince, tekrar veriyormuş. bunu kayınvalide söyleyince kizdim.
geçen gün ayşecik babası ve onun yanındayken adam akıllı düştü kafasını vurdu..
çok ağladı, ben aldım kucağıma hadi gel sana sakız vereyim dedim. sakızı alınca biraz sakinledi.
kv hemen, hani ciklet vermiyordun şaşırdım falan diye iğneledi. ben de sizin gibi iki keyfe iki ciğnemlik şeker
yüklemesi ciklet değil, falim sakiz verdim dedim. Hih!
Güldürdün he hiç guleceğim yoktu:)kız siz ne kadannn tembelsiniz!!! kendimi başka topiklere vurucam ben!![]()
Hayırlısı olsun canımHayırlı günler hepinize
Ilbilge, kolaylıklar ...
Görüşmek üzere![]()
Hiç tiyatroya göturdunuz mu gercekten. Ben de göturmek istiyorum ama ya sıkılırsa yarısında cıkarız bir seye benzemez diye cesaret edemiyorumHerkese hayirli haftalar
Doktora sordun mu hiç?
Nereye gidiyorsunuz?yok öyle.Burası bizim yuvamız.
![]()
Herkese iyi haftalar.
Yav gecmiş olsun pembiş. Çok kötüü. Baska bir şehirde bu işler olunca insan panik oluyor.
Dualarımdasın born. İnşallah korkulan gıbı olmayacak ameliyat. Hersey guzel olacak allahın izniyle
Oh oh misafir berekettir:)
Sahi sakız mantıklı. Şekersiz sakız ver. Bi sure sonra sıkılması normal.
Şekerli sakız ha:). Onu şeker zannedip yutuyolar. Ama şekersiz sakız ciğnemeleri sağlıklı da bi yönden. Dişlerr temizleniyor. Konuşma gelişimlerini dr etkişiyor. Gerci seninki dilli duduk maşallah:)
Güldürdün he hiç guleceğim yoktu:)
Hayırlısı olsun canım
Hiç tiyatroya göturdunuz mu gercekten. Ben de göturmek istiyorum ama ya sıkılırsa yarısında cıkarız bir seye benzemez diye cesaret edemiyorum
medical parkı çok övüyorlar.. sanırım tavsiye üzerine o hastane ve dr a yönlendiniz.nfk annem göztepe medical parkta olucak inş canım doktordan iyi bi elektrik almıs ıns saglıkla cıkar cok endıselıyım
sağlık olsun, böyle ertelenmesinde de vardır bi hayır..Hayırlı günler hepinize
Ilbilge, kolaylıklar ...
Görüşmek üzere![]()
oo supper, inş gidelim.. HattaHerkese hayirli haftalar
Tıyatro dimimedical parkı çok övüyorlar.. sanırım tavsiye üzerine o hastane ve dr a yönlendiniz.
Tarih aldılar mı?
sağlık olsun, böyle ertelenmesinde de vardır bi hayır..
sen zaten kuş kadarsın, kan değerlerinin düşük olması şaşırtıcı değil
ilaç mı kullanacaksın bilmiyorum ama, yüklen pekmeze toparlarsın inş
oo supper, inş gidelim.. Hattadestiny555 siz de gelin 
eminim çok macerali olur
![]()
Tıyatro dimi
Ben gelirim. Nerde hangi sahnede
Bılıyorum orayı. Gun ve saati kararlaştıralım. Ben gelirim allahtan mani olmazsaEvet, e5 ten gelirken Maltepe Gulsuyu mevkiinde yanyolda Türkan saylan kültür merkezi var, yoldan da görünüyor.
kim geliyor kıssGünaydınlar herkeseeeeeeeee. Anca kahvaltı ve ortalık toplama işi bittikten sonra yazabiliyorum; malum ağır misafirim var
Nfkcım biz limontuzu koyarız dolmaya. Varsa onu koy ama nar ekşisi olmazzzzzzzz
Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)
tane sumak da yokgünaydın canlarım
kuru patlıcanı ben tane sumakla yapıyorum nfk
yanı çekilmemiş sumak,onu kaynatıyorum.suyundan dolma içine de 1 su bardağı koyuyorum. sumağı kaynattığım suyu süzüp dolmayı onunla pişiriyorum.ekşi ekşi cok güzel oluyor.aktarda Urfalı bır kadınla karşılaşmıştım bu şekilde o tarif etmişti.Cidden cok lezzetli olmuştu.İçini de hazırlarken her seyı çşğden hazırlamamı ve biraz da margarin katmamı söylemişti.aynen yaptım,cok cok leziz olmuştu.
sumak yoksa bence limon kullanabılırsın canım.bu kadınla karşılaşmadan önce kuru patlıcan dolmasını limonla yapıyordum.nar ekşisi olmaz