Dün geldi canikom öğle vakti. Ders çalışcaz birazdan. Ben de bi yandan çamaşır yıka, ütü ve yemek yap modundayım. Erkek olmak istiyommmmmmmLimontuzu da yokama KV te bi soram.
Bugün mu geliyor yeğen?
günaydın canlarım
kuru patlıcanı ben tane sumakla yapıyorum nfk
yanı çekilmemiş sumak,onu kaynatıyorum.suyundan dolma içine de 1 su bardağı koyuyorum. sumağı kaynattığım suyu süzüp dolmayı onunla pişiriyorum.ekşi ekşi cok güzel oluyor.aktarda Urfalı bır kadınla karşılaşmıştım bu şekilde o tarif etmişti.Cidden cok lezzetli olmuştu.İçini de hazırlarken her seyı çşğden hazırlamamı ve biraz da margarin katmamı söylemişti.aynen yaptım,cok cok leziz olmuştu.
sumak yoksa bence limon kullanabılırsın canım.bu kadınla karşılaşmadan önce kuru patlıcan dolmasını limonla yapıyordum.nar ekşisi olmaz
kim geliyor kıss
Makarnanin tarifunu isterukBu arada bizde bugünün menüsü beşamel soslu tavuklu makarna yarın da avcı böreği inşallah. Ertesi günü düşünmedim
çekilmiş sumakı içine kat pişirme suyuna da bol limon,öyle yapmışlığımda vardırtane sumak da yoksumak var da tane değil
ben de cinsiyet değiştirmeyi düşünmüyor değilim ara araDün geldi canikom öğle vakti. Ders çalışcaz birazdan. Ben de bi yandan çamaşır yıka, ütü ve yemek yap modundayım. Erkek olmak istiyommmmmmmhepsi yapılır da ben dün adet oldum ve çok ağrım var nedense; yatmak uyumak istiyorum :/
kıs köpeğin olsun kuru dolma,ah bi gelsenezi,tencere tencere yapmazsam şerefsisim:)Destiny kız ağzımın suyu aktı beaaaaaaaaaaaaaa!! Ellerine sağlık. Bigün sana gelip yiyelim valla
Görümcemin kızı geldi canım.
başemal ssu severım de ben hep sınıfta kalıyom bu sostan yav beceremıyomMakarnanin tarifunu isteruk
bence de seker portakalı,senınle hiç tanışmadık,bu sayade tanışmış da oluruz:)Gunaydin
Aaa ne guzel olur bu vesile ile destiny senin ilede tanismis oluruz
Pempis allah kolaylik versin canim isin zor valla hele bu donemde efe ile yatma modubyap bencede
Benimde kardesim geldi aksam bizde kaldi kahvaltimizi yaptik simdi ev toplmca sonra belki ogle uykusuna kadar cikariz bir yerlere
kızlar, yarın şoka yapboz geliyor. geçen hafta iki tane almıştım. yine 1/3 daha ucuz.. tavsiye edilir.
http://file-aktuel.com/sok-4-subat-...subat-2015-aktuel-urunlerin-katalogu-sayfa-3/
Makarnanin tarifunu isteruk
Gunaydin
Aaa ne guzel olur bu vesile ile destiny senin ilede tanismis oluruz
Pempis allah kolaylik versin canim isin zor valla hele bu donemde efe ile yatma modubyap bencede
Benimde kardesim geldi aksam bizde kaldi kahvaltimizi yaptik simdi ev toplmca sonra belki ogle uykusuna kadar cikariz bir yerlere
çekilmiş sumakı içine kat pişirme suyuna da bol limon,öyle yapmışlığımda vardır
ben de cinsiyet değiştirmeyi düşünmüyor değilim ara ara
kıs köpeğin olsun kuru dolma,ah bi gelsenezi,tencere tencere yapmazsam şerefsisim:)
kızlar, yarın şoka yapboz geliyor. geçen hafta iki tane almıştım. yine 1/3 daha ucuz.. tavsiye edilir.
http://file-aktuel.com/sok-4-subat-...subat-2015-aktuel-urunlerin-katalogu-sayfa-3/
başemal ssu severım de ben hep sınıfta kalıyom bu sostan yav beceremıyom
bence de seker portakalı,senınle hiç tanışmadık,bu sayade tanışmış da oluruz:)
saol canım
yazı tahtası nasıl acaba,bunların kalemleri silgileri var mıdır ki,kalemleri bıldıgımız kansorejen olan beyaz tahta kalemımı ki acep
bu sorulara cevap istiyom
Çok basit yahuuuuuuumakarnayı haşlıyosun, tavuğu haşlayıp ufak ufak doğruyosun, kaşar rendeliyorsun, başemel sos hazırlıyosun. Makarnayı tuzluyosun, tavuğa da tuz ve karabiber serpip harmanlıyosun. Borcamın altına biraz sos döküp üzerine makarnanın yarısını döşüyosun. Sonra makarnanın üzerine sosun yarısını döküyorsun ve tavukları serpiştiriyorsun (ben bu araya da kaşar serpiyorum). Sonra yine makarna döşeniyor ve sosun kalanı dökülüyor. kaşar serpilip fırınlanıyor. Ben başemel sosu bol seviyorum. Kimisi az döküyor. Artık kan senin damar senin nasıl istersen öyle yap :)
He tam bizlik mod şu ara. Hele ki oğluşla hahhaha.
Tamam sözü aldık. Bigün dolma buluşması yapalım :)
Sen git yapboz alacağına çocuğuna bi tahta al da duvara yazmaktan kurtulsun hanımmmmmmm hahhahaha.
Kız kolay ya ben göz kararı yapıyom hep. Katı olursa bas sütü geç nolacak :)
Hepsine cevabım evetyani özel kalrmi yoktur şekerim
Limon da olur canım.Pamuk helvacim, kuru dolmanin sosunu nasil yapıyorsun?.. Sumak eksisi yok, nar eksisi olmaz di mi?
Tarif diyecektim ama yszmışsın. Sağ ol bebiş.Bu arada bizde bugünün menüsü beşamel soslu tavuklu makarna yarın da avcı böreği inşallah. Ertesi günü düşünmedim
gelin bacım,başımın üstünde yeriniz
sosu bır kez daha denıcem sırf bu tarifin hatrna,ne güzel anlattın öylee
Limon da olur canım.
Tarif diyecektim ama yszmışsın. Sağ ol bebiş.
Limon da olur canım.Pamuk helvacim, kuru dolmanin sosunu nasil yapıyorsun?.. Sumak eksisi yok, nar eksisi olmaz di mi?
Düşünceli bıdık:))))Evdeki iki bozuk duvar saatini ve iki kol saatini toplayıp saatçiye götürdüm. O sırada haftaya doğum günü olan arkadaşıma hediye aldım (kozmetik bi set aldık iki arkadaş ortak), oğluşa scooby doo dergisi aldım (evden çıkarken sana süpriz getiricem demiştim. Hep yiyecek mi getirecez dimi :)), şimdi arabaya su tutturup yeğeni dersten alıcam ve yemeğe gidicez inşallah. Yaşasın aktiflik
Hahahhha süper kv vallaLimon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.
Limon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?