- 8 Ağustos 2011
- 11.601
- 8.132
- 448
Hah ne doğru soyledin Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşsin kuzucuk.
İki çocukla misafir ağırlamışsın. Evini toplamışsın. Gelenler de lahmacun yesin, ne olacak sanki. Maksat beraber olmak bence. Ayrıca şu hazırlık işi olmasa inan insanlar daha sık görüşecek.
Çok çok geçmiş olsun canim.. Rabbim acil şifalar versin. Bi akrabada da ayni sorun var. Yanlis hatirlamiyorsam omurilik kaymasiydi. Yaşi 60 kusur, senelerdir çekiyor. Ayaklarinin üstünde durmak yürümekte zorlaniyor. Cocuklari ve esinin tum israrlarina ragmen, ameliyat riskleri yuksek felç kalma ihtimalinden dolayi ameliyat olmuyor. Bilmiyorum çok zor bi durum. Rabbimin gücü herşeye yeter. Annene, annelemize saglik versin.hala bekliyolar bakalım hayırlısı dediğin gibi ama işte hassas bi konu anne dediğin gibi sanki bişey olucak diye ödüm kopuyo sabahtan beri kafam nerde bilmiyorum yasir de hep altına yaptı iyice bunalıma girdim sizde durumlar nasıl?
Pembişim, hoşgeldin diyelim o zaman.Kızlar biz evimize vardık çok şükür. Öpüyorum.
Eşine bravo, sana destek vermiş me güzel. Önemli olan da bu.kp böyle düşünüyor diyelim kv bir bayan olarak seni anlayabilir ve eşine düşüncesinin yanlış olduğunu söyleyebilirdi. Neyse olur böyle şeyler boşver. Hiç canını sıkma.Kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkürler. Kv ve kp kaprisli ve alıngan tiplerdir. Bizimkilerle ayrıca çok uzun zaman geçirmedik. Hatta daha çok kv ve kpin evinde kalıp kahvaltı vs yaptık. Ama insanlar bişiye takmak istediklerinde takıyorlar işte. Kalbim cidden kırıldı. Ortada bişi yokken eşimle baya tartışmışlar. Eşim de coşmuş tabi saçma düşünceler karşısında. Bana olayı tam da anlatmadı. Sanırım daha çok kalbim kırılmasın diye. Valla her halükarda eskisi gibi olmayacağını bilmeliler. Sonuçta benim ailem de orda ve tabiki onlarla istediğim kadar görüşürüm. Eşim demiş zaten yazın ben varken burda kalırız ama ben yokken istedikleri gibi gidip orda kalırlar veya kalmazlar diye. Aman işte beş gün tatilim vardı o da böyle sonlandı. Neyseki oğluş mutluydu. Hem hava güzeldi hem de sevenleri çoktutabi nezle ile döndük ama bu kadar da olur.
Bornum Allah şifa versin canım annene. Kötü düşünmemeye çalış. İnşallah iyi bir dr vesilesi ile kurtulur bu işten.
Kv olayları koparmış zaten ona şok oldum daha çok. Kp kavga eden ana oğulu ayırmaya çalışmış yani.Eşine bravo, sana destek vermiş me güzel. Önemli olan da bu.kp böyle düşünüyor diyelim kv bir bayan olarak seni anlayabilir ve eşine düşüncesinin yanlış olduğunu söyleyebilirdi. Neyse olur böyle şeyler boşver. Hiç canını sıkma.
Aman sağlıklı olsunlar da kudursunlar boşverbiz bu sabah kahvaltıya davetliydik eşimin kuzenine orda baya vakit geçirdik ama melisa çok yaramazlık yaptı ilkokula giden kızlar vardı yaa melisa ne kadar yaramazsın sen ilk defa bir kızın bu kadar yaramaz olduğunu gördük dediler ve bana acıdılar sanırım :)))
valla ne yapcaz biz bu kızı bilmiyorum çok fazla hiperaktifiz
İnşallah korktugunuz gıbı olmaz. Çok uzuldum. Gecmiş olsun canımcanım sıkkın..
annemin cok eskıye dayanan omurilikle alakalı rahatsızlıgı var ameliyatı hep erteledi hiç istemedi üstüne bir de kemik erimesi var annem de doktor ameliyat olmazsan kemiklerin ufalanacak ve pilatiın dahi takılamıcak artık demiş bi karar vermesi gerekiyo ameliyat olmazzsa felç olmasına cok zaman kalmamıs ameliyat olursa da felç riski cok büyük(
şimdi yeni bi prof.a randevu almışlar gidiyolar dua edin hakkında en hayırlısına karar kılsın inş kafam patlıyo düşünmekten
Vay be. Kocan masaya yumrugunu vurmuş mu. Şaka bi yana kocan anasına bakıp da üzerıne gelseydi daha kötuydu. Sıkma canını. Ben öyle durumlara hep maruz kalıyorum.Kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkürler. Kv ve kp kaprisli ve alıngan tiplerdir. Bizimkilerle ayrıca çok uzun zaman geçirmedik. Hatta daha çok kv ve kpin evinde kalıp kahvaltı vs yaptık. Ama insanlar bişiye takmak istediklerinde takıyorlar işte. Kalbim cidden kırıldı. Ortada bişi yokken eşimle baya tartışmışlar. Eşim de coşmuş tabi saçma düşünceler karşısında. Bana olayı tam da anlatmadı. Sanırım daha çok kalbim kırılmasın diye. Valla her halükarda eskisi gibi olmayacağını bilmeliler. Sonuçta benim ailem de orda ve tabiki onlarla istediğim kadar görüşürüm. Eşim demiş zaten yazın ben varken burda kalırız ama ben yokken istedikleri gibi gidip orda kalırlar veya kalmazlar diye. Aman işte beş gün tatilim vardı o da böyle sonlandı. Neyseki oğluş mutluydu. Hem hava güzeldi hem de sevenleri çoktutabi nezle ile döndük ama bu kadar da olur.
Bornum Allah şifa versin canım annene. Kötü düşünmemeye çalış. İnşallah iyi bir dr vesilesi ile kurtulur bu işten.
Darısı başımaOğluşum kalktı. Altını değiştirdim ve pijamasını giydirdim. Gece uykusuna bağlıyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?