• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmai, güzel güzel oynarlar ins. Zemin kumasini özellikle o plastikten yapmislar saniyorum dayanikli olsun diye. Üst kumaş da hava şartlarına uygun su geçirmez yaziyor. Makas gibi kesici bi aletle delinmedikce yirtilmaz saniyorum.. Ama iki oglan bir olunca halledemeyecegi oyuncak yoktur galiba :-) Ben de içine minder ve yastik koydum. Bayagi içinde yatiyor bizimki :-)

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşsin kuzucuk.

İki çocukla misafir ağırlamışsın. Evini toplamışsın. Gelenler de lahmacun yesin, ne olacak sanki. Maksat beraber olmak bence. Ayrıca şu hazırlık işi olmasa inan insanlar daha sık görüşecek.
Hah ne doğru soyledin :52:

hala bekliyolar bakalım hayırlısı dediğin gibi ama işte hassas bi konu anne dediğin gibi sanki bişey olucak diye ödüm kopuyo sabahtan beri kafam nerde bilmiyorum yasir de hep altına yaptı iyice bunalıma girdim sizde durumlar nasıl?
Çok çok geçmiş olsun canim.. Rabbim acil şifalar versin. Bi akrabada da ayni sorun var. Yanlis hatirlamiyorsam omurilik kaymasiydi. Yaşi 60 kusur, senelerdir çekiyor. Ayaklarinin üstünde durmak yürümekte zorlaniyor. Cocuklari ve esinin tum israrlarina ragmen, ameliyat riskleri yuksek felç kalma ihtimalinden dolayi ameliyat olmuyor. Bilmiyorum çok zor bi durum. Rabbimin gücü herşeye yeter. Annene, annelemize saglik versin.

Senamert, geçmiş olsun. İnş tamamen iyileşir bir iki güne..

Pembisim, döndünüz mu?

Eaglee, bi ses ver bacim!

Dilanaz, bahar nerdesiniz canlar?

Kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkürler. Kv ve kp kaprisli ve alıngan tiplerdir. Bizimkilerle ayrıca çok uzun zaman geçirmedik. Hatta daha çok kv ve kpin evinde kalıp kahvaltı vs yaptık. Ama insanlar bişiye takmak istediklerinde takıyorlar işte. Kalbim cidden kırıldı. Ortada bişi yokken eşimle baya tartışmışlar. Eşim de coşmuş tabi saçma düşünceler karşısında. Bana olayı tam da anlatmadı. Sanırım daha çok kalbim kırılmasın diye. Valla her halükarda eskisi gibi olmayacağını bilmeliler. Sonuçta benim ailem de orda ve tabiki onlarla istediğim kadar görüşürüm. Eşim demiş zaten yazın ben varken burda kalırız ama ben yokken istedikleri gibi gidip orda kalırlar veya kalmazlar diye. Aman işte beş gün tatilim vardı o da böyle sonlandı. Neyseki oğluş mutluydu. Hem hava güzeldi hem de sevenleri çoktu ;) tabi nezle ile döndük ama bu kadar da olur.

Bornum Allah şifa versin canım annene. Kötü düşünmemeye çalış. İnşallah iyi bir dr vesilesi ile kurtulur bu işten.

Market alışverişine çıkmak gerek. Evde kahvaltılık bişiler dışında yiyecek yok. Daha valizler açılacak. Sabahtan kahvaltı yapıp oturup kayıtlı dizi izledik iş yapacağımıza :D evimizi özlemişizzzzzz ;)

Kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkürler. Kv ve kp kaprisli ve alıngan tiplerdir. Bizimkilerle ayrıca çok uzun zaman geçirmedik. Hatta daha çok kv ve kpin evinde kalıp kahvaltı vs yaptık. Ama insanlar bişiye takmak istediklerinde takıyorlar işte. Kalbim cidden kırıldı. Ortada bişi yokken eşimle baya tartışmışlar. Eşim de coşmuş tabi saçma düşünceler karşısında. Bana olayı tam da anlatmadı. Sanırım daha çok kalbim kırılmasın diye. Valla her halükarda eskisi gibi olmayacağını bilmeliler. Sonuçta benim ailem de orda ve tabiki onlarla istediğim kadar görüşürüm. Eşim demiş zaten yazın ben varken burda kalırız ama ben yokken istedikleri gibi gidip orda kalırlar veya kalmazlar diye. Aman işte beş gün tatilim vardı o da böyle sonlandı. Neyseki oğluş mutluydu. Hem hava güzeldi hem de sevenleri çoktu :KK66: tabi nezle ile döndük ama bu kadar da olur.

Bornum Allah şifa versin canım annene. Kötü düşünmemeye çalış. İnşallah iyi bir dr vesilesi ile kurtulur bu işten.
Eşine bravo, sana destek vermiş me güzel. Önemli olan da bu.kp böyle düşünüyor diyelim kv bir bayan olarak seni anlayabilir ve eşine düşüncesinin yanlış olduğunu söyleyebilirdi. Neyse olur böyle şeyler boşver. Hiç canını sıkma.

Eşine bravo, sana destek vermiş me güzel. Önemli olan da bu.kp böyle düşünüyor diyelim kv bir bayan olarak seni anlayabilir ve eşine düşüncesinin yanlış olduğunu söyleyebilirdi. Neyse olur böyle şeyler boşver. Hiç canını sıkma.
Kv olayları koparmış zaten ona şok oldum daha çok. Kp kavga eden ana oğulu ayırmaya çalışmış yani.

Born

Eklentiler

• IMG_20150129_155722.webp
    IMG_20150129_155722.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20150129_155703.webp
    IMG_20150129_155703.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20150129_155712-1.webp
    IMG_20150129_155712-1.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 58
canlar merhaba

pempiş evinize hoşgeldiniz canım neyseki eşin senin tarafında olmuş bu senin için çok büyük bir artı bence dediğin gibi eski gelinlerini artık görmesinler bencede sende farkettir kırıldığını ki onlarda hatasını anlasınlar

nfk olur canım bu ay bizimkilere yönelik birşey yok şubat etkinlikleri henüz belli değilmiş belli olsun ayarlayalım gidelim beraber biz bir dahaki gidişimizde bakarız belli olduysa biletleri alırız canım

born canım allah kolaylık versin içini ferah tut inşallah bir sıkıntı olmadan iyileşir annen

biz bu sabah kahvaltıya davetliydik eşimin kuzenine orda baya vakit geçirdik ama melisa çok yaramazlık yaptı ilkokula giden kızlar vardı yaa melisa ne kadar yaramazsın sen ilk defa bir kızın bu kadar yaramaz olduğunu gördük dediler ve bana acıdılar sanırım :)))
valla ne yapcaz biz bu kızı bilmiyorum çok fazla hiperaktifiz

biz bu sabah kahvaltıya davetliydik eşimin kuzenine orda baya vakit geçirdik ama melisa çok yaramazlık yaptı ilkokula giden kızlar vardı yaa melisa ne kadar yaramazsın sen ilk defa bir kızın bu kadar yaramaz olduğunu gördük dediler ve bana acıdılar sanırım :)))
valla ne yapcaz biz bu kızı bilmiyorum çok fazla hiperaktifiz
Aman sağlıklı olsunlar da kudursunlar boşver ;)

canım sıkkın..
annemin cok eskıye dayanan omurilikle alakalı rahatsızlıgı var ameliyatı hep erteledi hiç istemedi üstüne bir de kemik erimesi var annem de doktor ameliyat olmazsan kemiklerin ufalanacak ve pilatiın dahi takılamıcak artık demiş bi karar vermesi gerekiyo ameliyat olmazzsa felç olmasına cok zaman kalmamıs ameliyat olursa da felç riski cok büyük :KK43:(
şimdi yeni bi prof.a randevu almışlar gidiyolar dua edin hakkında en hayırlısına karar kılsın inş kafam patlıyo düşünmekten
İnşallah korktugunuz gıbı olmaz. Çok uzuldum. Gecmiş olsun canım
Kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkürler. Kv ve kp kaprisli ve alıngan tiplerdir. Bizimkilerle ayrıca çok uzun zaman geçirmedik. Hatta daha çok kv ve kpin evinde kalıp kahvaltı vs yaptık. Ama insanlar bişiye takmak istediklerinde takıyorlar işte. Kalbim cidden kırıldı. Ortada bişi yokken eşimle baya tartışmışlar. Eşim de coşmuş tabi saçma düşünceler karşısında. Bana olayı tam da anlatmadı. Sanırım daha çok kalbim kırılmasın diye. Valla her halükarda eskisi gibi olmayacağını bilmeliler. Sonuçta benim ailem de orda ve tabiki onlarla istediğim kadar görüşürüm. Eşim demiş zaten yazın ben varken burda kalırız ama ben yokken istedikleri gibi gidip orda kalırlar veya kalmazlar diye. Aman işte beş gün tatilim vardı o da böyle sonlandı. Neyseki oğluş mutluydu. Hem hava güzeldi hem de sevenleri çoktu :KK66: tabi nezle ile döndük ama bu kadar da olur.

Vay be. Kocan masaya yumrugunu vurmuş mu. Şaka bi yana kocan anasına bakıp da üzerıne gelseydi daha kötuydu. Sıkma canını. Ben öyle durumlara hep maruz kalıyorum.
Oğluşum kalktı. Altını değiştirdim ve pijamasını giydirdim. Gece uykusuna bağlıyoruz inşallah :KK66:
Darısı başıma

Back
X