Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlar bugün sok markete oyun cadiri geliyor. Netten fiyatina baktim, 1/3 daha ucuz. Kahvaltidan sonra gidip bakicam. İlgilenen olursa..

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-28-08-37-11-1.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 73
Günaydın güzel anneler . Nasılsınız ?

Insaallah bugün çiş öğrenen kuzucuklar annelerini hiiç zorlamaz,

Pembişim sen de hiiiç sıkma canını.... Biz senin şen şakrak haline alışığız, üzmesinler pembişimizi Hayırlı yolculuklar ...

Hepiniz sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için... Bizim kuzuların ikisinde de göz bozukluğu var ya ; onun için 6 aylık genel kontrollerini oldular... Ilerleme yok ikisinin numaralarında da çok şükür...

Yasir güldürdü beni Bizde de oluyor bazen , kaka diyerek koşuyoruz hararetle, aa pırtmış diyip kalkıyoruz ..

Ilbilge, kuzunun kakasını haber vermesi çok guzel ve kısa zamanda gerçekleşen bir gelişme, azıcık daha sabır, sakın vazgeçmeyin , ilk etapta çişi kaçırmaları çok normal, 2,5 senedir beze hop hop bırakmaya alışık bu kuzular, hemen bilemiyorlar tutmaları gerektiğini...zaman alıyor...

Born; kuzucuklar gündüz kendilerini uzun süre tutmayı öğrenince , geceleri de çişleri gelince rahatsız olup sinyal veriyorlar.. Ama nfknın dediği gibi; Ilk günler senin takib edip kaldırman daha iyi olur.... Kakayı da insallah inatlaşmadan kolayca yapar Yasir abicik...

Senamert, bebeğin nasıl oldu, insallah daha iyidir...

Hepinize mutlu huzurlu günler

Pembis üzüldüm valla üç beş günlüğüne gidip kafa dinleneyim diyorsun onada izin vermiyorlar. Nekadar çok verirsen daha fazlasını istiyorlar. Takma kafana sadece sizinkilere has bi özellik değil.

Born kolay gelsin cisi yapıyorsa devam et ama yapmıyorsa baharı bekle istersen

pembiss ben bu konuda hiic agzimi acmiyim biz altli ustlu oldugumuz halde her gittigimi zehir etmeye calisiyolardi en baslarda saat hesaplayalim olmadi deseydin !!!
gece tam uyandiracakken zumra uyandi o sirada kuruydu alti zumrayi emzirip yatirana kadar yapmisti demek gunduz tutmayi ogrendikce gece de bi sistem oluscak kaka da bi ilk yapabilse sonra bende inaniyorum da surekli kacirmasi su asamada normal heralde dime daha 4. gun umutsuz olmamaya calisiyorm tekrar beze donersem cok daha zor olur gibi havalar da soguk yagmurli diye seviniyorum disari cikasim gelmiyo guzel olunca icim kaliyodu
pamuk helvacim yukselmemesine.de cok sevindim yegenim de gozluk takiyo o damlalar koyulunca o da cok sinir oluyo
nfk cadir fiyati cok ugun acep 3 cesit mi sadece karar veremedm odasi.cok buyuk degil yasiri. yoksa cok sever eminim

Herkese gunaydin kizlar

Nfk canim biz turkan saylana gidiyoruz bize yakin ya yuruyerekde gidebiliyoruz hem oyun alaninida kullaniyoruz iyi oluyor sizde gelmek isterseniz bir gun bulusuruz orda gezdiririz sizi dinozorlar falanda var melisa seviyor
SOk marketi bende gordum ama biz sandalyeden cadir yapiyoruz ona daha cok seviniyor birde cadira benimde girmemi istedigi icin ben ona giremem ama ayse tek oynarsa alabilirsin fiyati cok iyi

PempiS amann be guzelim herkeste olan sey bu takma kafana guzelim

Born insallah alisiyor yasir azicik daha sabir havalarinda kotu olmasi sansiniza gercekten

Kardesim sabahtan ise gitti bende erken kalkinca mutfak dolapları ni sildim sonra kv gorumcem ile melisanin bakicisini kahvaltiya cagirdim yeni gittiler bende simdi bulasiklari halledip buzdolabini temizleme ye niyetlendim bakalim hadi bana kolay gelsin

yakındaki markete gittim, aklımda buz devri temalı olan vardı, ama iki çeşidi varmış orada.
http://www.n11.com/sindy-kamp-cadiri-sindy-cocuk-oyun-cadiri-P39926263?cid=604001&gclid=CP693sW2tsMCFaHHtAodYmcALA bunu aldım.
şuan olmasa da bir iki yaş daha büyüdüğünde bi arkadaşıyla oynamaktan eminim keyif alacaktır.
şuan salonda duracak, sıkılınca kaldırırım. inş taşınınca yer olursa odasında kurulu durur..
malzemesi gayet kaliteli.. beğendim ben.. 'benim evim çok güzel, burası benim yuvam' diyip seviyor çadırını

hey gidi günler.. biz de koltuk minderlerinden sandalyelerden çadır yapardık küçükken..
çadır beni de alacak kadar büyük. ilgilerini çekebilecek bi oyun bulduğumuzda kararlaştırıp beraber izleyelim o zaman

oooo, mutfak dolaplarını da hallettin ne güzel.. o kadar ayrıntılı ve zahmetli bi iş ki benim için..

canım sıkkın..
annemin cok eskıye dayanan omurilikle alakalı rahatsızlıgı var ameliyatı hep erteledi hiç istemedi üstüne bir de kemik erimesi var annem de doktor ameliyat olmazsan kemiklerin ufalanacak ve pilatiın dahi takılamıcak artık demiş bi karar vermesi gerekiyo ameliyat olmazzsa felç olmasına cok zaman kalmamıs ameliyat olursa da felç riski cok büyük (
şimdi yeni bi prof.a randevu almışlar gidiyolar dua edin hakkında en hayırlısına karar kılsın inş kafam patlıyo düşünmekten

Anneler candır. İnş. Hakkında hayırlı olan kararı verir. Bir dr daha gitmekle şyi yapmış.

Anneler candır. İnş. Hakkında hayırlı olan kararı verir. Bir dr daha gitmekle şyi yapmış.

Born, sonucu yaz bize.
hala bekliyolar bakalım hayırlısı dediğin gibi ama işte hassas bi konu anne dediğin gibi sanki bişey olucak diye ödüm kopuyo sabahtan beri kafam nerde bilmiyorum yasir de hep altına yaptı iyice bunalıma girdim sizde durumlar nasıl?

selam kızlar nasılsınız .biz bugün birazcık daha iyiyim pazartesi salı çok kötüydü günde 4 defa hava veriyorum dün akşam antibiyotiğe başladım sabah akşam şeklinde 3 4 gün kullanıcaz balgam söktürücü verdi doktor bir tane onu kullanıyoruz . baya yavrum yoğun bir ilaç temposuna girdi ama bugün biraz daha iyiyiz ona seviniyorum.ben de ekstradan hergün 1 2 bardak ıhlamur zencefil tarçın şeklinde bitki çayı yapıp içiyorum.Balgam içinde bal limon biraz ılık su karıştırıp onu veriyorum günde 2 defa.biraz bitkisel destek yapıyorum fazla ilaç kullanmak istemiyorum çünkü.

Tuvalet eğitim veren arkadaşlara kolaylık Versin Rabbim sabır işi. onların işi de zor ama başlandımısonu geliyor en kısa zamanda alışırsınız sabır diliyorum.
Born
canım anneNede de geçmiş olsun.
rabbim şifa versin. daha yazmak istiyorum çocuklar fırsat vermiyor herkese iyi günler

Selam kızlar
Ooo bakıyorum herkes tuvalet eğitimine başlamış
Ben de başlasam diye düşünüyordum çünkü geçen gün lazımlığını getirip bu benim tuvaletim dedi
Biliyorsunuz eskiden bağıra bağıra kaçıyordu ondan. Mert ayaklanmadan öğrensin istedim olmadı korktu.
Yaz tatilini zehir etmek istemiyorum şimdi öğrense ne güzel olur bi yandan da üşeniyorum Mert emeklemeye başladı.

Nfk cımm yazdığını gördüm hemen ben de aldırdım kocama kaç gündür internette çadır bakıyordum. Tevafuk oldu teşekkür ederiz:) buz devri olandan almış. Büyüklüğü çok iyi ama kumaşı naylon. Altına bi pike serdim belki büyük bi minder iyi olur.

Pembiş yani senin gibi geline de bunu yapıyorlar ya.. Yuh diyorum, ne alıp bakıyorlar sana tatil yaptırıyorlar ne de seni rahat bırakıyorlar.. Ben artık iğneleyici lafları takmıyorum bi kulağımdan girip öbüründen çıkıyor :) haha

Beni sorarsanız bugün misafirim vardı ancak oturdum, lahmacun yaptırdım kolaya kaçtım :)

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşsin kuzucuk.

İki çocukla misafir ağırlamışsın. Evini toplamışsın. Gelenler de lahmacun yesin, ne olacak sanki. Maksat beraber olmak bence. Ayrıca şu hazırlık işi olmasa inan insanlar daha sık görüşecek.

Biz de maşallah diyeyim, şu an iyiyiz. Dün akşam sihirli bir değnek değmiş gibi her şey değişti. Hala söylemiyor ama altına da yapmıyor. Binlerce şükürler olsun. Sizde de yarın daha iyi olabilir.tabi sıkı takip ediyorum hala. Günde kaç kez wc'ye gittiğimizi belli değil. Sık dık oradayız.

Born, çok gecmiş olsun anneciğine. Insallah sağlığına kavuşur teyzemiz hayırlısıyla ... Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ):

Senamert, ,çok sevindim daha iyi olmanıza..

Ilbilge, masallah kuzucuğa Bir iki güne rahatlayacaksınız insallah ...

Hayırlı akşamlar ..

Çok sevindim canim, demek kirilma noktasini gectiniz. Onemli olan kendini tutmayi ogrenmesi, zaten birkaç gün içinde kendi de aktif haber verecek. Hadi geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…