- 8 Ağustos 2011
- 11.601
- 8.143
- 448
yakındaki markete gittim, aklımda buz devri temalı olan vardı, ama iki çeşidi varmış orada.pembiss ben bu konuda hiic agzimi acmiyim biz altli ustlu oldugumuz halde her gittigimi zehir etmeye calisiyolardi en baslarda saat hesaplayalim olmadi deseydin !!!
gece tam uyandiracakken zumra uyandi o sirada kuruydu alti zumrayi emzirip yatirana kadar yapmistidemek gunduz tutmayi ogrendikce gece de bi sistem oluscak kaka da bi ilk yapabilse sonra bende inaniyorum da surekli kacirmasi su asamada normal heralde dime daha 4. gun umutsuz olmamaya calisiyorm tekrar beze donersem cok daha zor olur gibi havalar da soguk yagmurli diye seviniyorum disari cikasim gelmiyo guzel olunca icim kaliyodu
pamuk helvacim yukselmemesine.de cok sevindim yegenim de gozluk takiyo o damlalar koyulunca o da cok sinir oluyo
nfk cadir fiyati cok ugun acep 3 cesit mi sadece karar veremedm odasi.cok buyuk degil yasiri. yoksa cok sever eminim
hey gidi günler.. biz de koltuk minderlerinden sandalyelerden çadır yapardık küçükken..Herkese gunaydin kizlar
Nfk canim biz turkan saylana gidiyoruz bize yakin ya yuruyerekde gidebiliyoruz hem oyun alaninida kullaniyoruz iyi oluyor sizde gelmek isterseniz bir gun bulusuruz orda gezdiririz sizi dinozorlar falanda var melisa seviyor
SOk marketi bende gordum ama biz sandalyeden cadir yapiyoruz ona daha cok seviniyor birde cadira benimde girmemi istedigi icin ben ona giremem ama ayse tek oynarsa alabilirsin fiyati cok iyi
PempiS amann be guzelim herkeste olan sey bu takma kafana guzelim
Born insallah alisiyor yasir azicik daha sabir havalarinda kotu olmasi sansiniza gercekten
oooo, mutfak dolaplarını da hallettin ne güzel.. o kadar ayrıntılı ve zahmetli bi iş ki benim için..Kardesim sabahtan ise gitti bende erken kalkinca mutfak dolapları ni sildim sonra kv gorumcem ile melisanin bakicisini kahvaltiya cagirdim yeni gittiler bende simdi bulasiklari halledip buzdolabini temizleme ye niyetlendim bakalim hadi bana kolay gelsin
Anneler candır. İnş. Hakkında hayırlı olan kararı verir. Bir dr daha gitmekle şyi yapmış.canım sıkkın..
annemin cok eskıye dayanan omurilikle alakalı rahatsızlıgı var ameliyatı hep erteledi hiç istemedi üstüne bir de kemik erimesi var annem de doktor ameliyat olmazsan kemiklerin ufalanacak ve pilatiın dahi takılamıcak artık demiş bi karar vermesi gerekiyo ameliyat olmazzsa felç olmasına cok zaman kalmamıs ameliyat olursa da felç riski cok büyük(
şimdi yeni bi prof.a randevu almışlar gidiyolar dua edin hakkında en hayırlısına karar kılsın inş kafam patlıyo düşünmekten
Anneler candır. İnş. Hakkında hayırlı olan kararı verir. Bir dr daha gitmekle şyi yapmış.
hala bekliyolar bakalım hayırlısı dediğin gibi ama işte hassas bi konu anne dediğin gibi sanki bişey olucak diye ödüm kopuyo sabahtan beri kafam nerde bilmiyorum yasir de hep altına yaptı iyice bunalıma girdim sizde durumlar nasıl?Born, sonucu yaz bize.
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşsin kuzucuk.selam kızlar nasılsınız .biz bugün birazcık daha iyiyim pazartesi salı çok kötüydü günde 4 defa hava veriyorum dün akşam antibiyotiğe başladım sabah akşam şeklinde 3 4 gün kullanıcaz balgam söktürücü verdi doktor bir tane onu kullanıyoruz . baya yavrum yoğun bir ilaç temposuna girdi ama bugün biraz daha iyiyiz ona seviniyorum.ben de ekstradan hergün 1 2 bardak ıhlamur zencefil tarçın şeklinde bitki çayı yapıp içiyorum.Balgam içinde bal limon biraz ılık su karıştırıp onu veriyorum günde 2 defa.biraz bitkisel destek yapıyorum fazla ilaç kullanmak istemiyorum çünkü.
İki çocukla misafir ağırlamışsın. Evini toplamışsın. Gelenler de lahmacun yesin, ne olacak sanki. Maksat beraber olmak bence. Ayrıca şu hazırlık işi olmasa inan insanlar daha sık görüşecek.Selam kızlar
Ooo bakıyorum herkes tuvalet eğitimine başlamış
Ben de başlasam diye düşünüyordum çünkü geçen gün lazımlığını getirip bu benim tuvaletim dedi
Biliyorsunuz eskiden bağıra bağıra kaçıyordu ondan. Mert ayaklanmadan öğrensin istedim olmadı korktu.
Yaz tatilini zehir etmek istemiyorum şimdi öğrense ne güzel olurbi yandan da üşeniyorum Mert emeklemeye başladı.
Nfk cımm yazdığını gördüm hemen ben de aldırdım kocama kaç gündür internette çadır bakıyordum. Tevafuk oldu teşekkür ederiz:) buz devri olandan almış. Büyüklüğü çok iyi ama kumaşı naylon. Altına bi pike serdim belki büyük bi minder iyi olur.
Pembiş yani senin gibi geline de bunu yapıyorlar ya.. Yuh diyorum, ne alıp bakıyorlar sana tatil yaptırıyorlar ne de seni rahat bırakıyorlar.. Ben artık iğneleyici lafları takmıyorum bi kulağımdan girip öbüründen çıkıyor :) haha
Beni sorarsanız bugün misafirim vardı ancak oturdum, lahmacun yaptırdım kolaya kaçtım :)
Biz de maşallah diyeyim, şu an iyiyiz. Dün akşam sihirli bir değnek değmiş gibi her şey değişti. Hala söylemiyor ama altına da yapmıyor. Binlerce şükürler olsun. Sizde de yarın daha iyi olabilir.tabi sıkı takip ediyorum hala. Günde kaç kez wc'ye gittiğimizi belli değil. Sık dık oradayız.hala bekliyolar bakalım hayırlısı dediğin gibi ama işte hassas bi konu anne dediğin gibi sanki bişey olucak diye ödüm kopuyo sabahtan beri kafam nerde bilmiyorum yasir de hep altına yaptı iyice bunalıma girdim sizde durumlar nasıl?
Biz de maşallah diyeyim, şu an iyiyiz. Dün akşam sihirli bir değnek değmiş gibi her şey değişti. Hala söylemiyor ama altına da yapmıyor. Binlerce şükürler olsun. Sizde de yarın daha iyi olabilir.tabi sıkı takip ediyorum hala. Günde kaç kez wc'ye gittiğimizi belli değil. Sık dık oradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?