Tatilin keyfşni çıkar. Ne güzel canım.Kızlar kızlar. Bugün sabah bi bebiş görmeye gittim. Sonra lunaparktı gezmeydi parktı derken güneşi gören görmemişler gibiydikakşam başka bi bebiş görmeye gidecektim ki
Öğle uykusu uyumayan oğlum mama sandalyesinde uyuyakaldı ve eve tıkılıp kaldık. Yarın son tam günümüz burda. Şimdilik belli bir plan yok. Zaten hava da yağmurlu olacakmış. Bakalım artık. İyi geceler herkese :) Allah'ım tuvalet eğitimi veren annelere sabır, eğitim alan veletlere de zihin açıklığı versin :)
sol tarafından kalkmış olmalı. hem kakasındansa çişini kaçırması tercih edilirBorn, sen ne durumdasın bilmiyorum ama benim moralim çok bozuk. Dün iki kez kakasını haber verince çok mutlu olmuştum. Şimdi sabah kalktık. Baktım bezi kupkuru. İllaki çiş yapacak. Oturttum, yapmadı. Kaldırmamla yapması bir oldu. Tam bir yıkım. Bu 4. Günümüz.
eve tıkılıp kaldık yasir de iyice bunaldı eşim aldı biraz dışarda gezdiriyo yasiri bakalım bi kaç gün daha dayanabılirim ama sonra benim de cıkmam lazım bunaldım ben de iyice...
pamuk helva doktor sonuclarınız nasıl cıktı kuzucuklar nasıl
pembişim sana da iyi gezmeler duaların için de cok saol
nfk ben gece ilk günden beri baglamadım bez ama dediğin gibi sabah yapmıs ve farketmemişti bu gece aglayarak uyandı götürdüm yarı yolda kacırdı bakalım demekki zamanla o da rayına gircek aslında gündüzze odaklanmam lazım haklısın sen su anda geceleri hiç kaldırıyomusun artık ?
vee ilbilgeee kader arkadasımmm..
canım bizde de durumlar aynı inan camasır yıkamaktan canım cıktı cok buyuk sabır lazımmıs ve ınanılmazz mızmız oldu sızde de öyle bi durum var mı bilmiyorum ama herseye azglıyo alınıyo dişlerimi sıkıyorum sürekli...ama daha 3.gün sabretemeye valısıyorum da ne kadar sabredıcez daha bilmiyorum
Bizimki de ikinci gün kaka yapmamıştı. Üstelik olduğu halde. Tam yapacakken götürüyordum, yapmıyordu. Dün yaptı artık. Ben de hergün makine çalıştırıyorum. Peteklerin üzeri çamaşır dolu. Huy değişmesi bizde de oldu. Benimki iyice yüzsüzleşti.hafiften kızınca bile inadına şımarıyor. Yumuşak olmam gerek yani.he bu arada ilk gün sabah altına yaptıktan sonra bir daha hiç kaka yapmadı yani ne altına ne tuvalete kakası gelince napıcaz bende cok merak ediyorum
ama size komik bişey anlatıyım artık cocugu ne kadar tembihlediysem koşarak yanıma geldi annee pırt geldii onu nereye yapıcaaam dedi ahahahahha :))
ben cocuga sadece kaka ve çişi anlattım durdum cok haklı dime :))
Ah canim benim yaaaahe bu arada ilk gün sabah altına yaptıktan sonra bir daha hiç kaka yapmadı yani ne altına ne tuvalete kakası gelince napıcaz bende cok merak ediyorum
ama size komik bişey anlatıyım artık cocugu ne kadar tembihlediysem koşarak yanıma geldi annee pırt geldii onu nereye yapıcaaam dedi ahahahahha :))
ben cocuga sadece kaka ve çişi anlattım durdum cok haklı dime :))
Topik çok durgun bu sıralar. Bazen okumaya yetişemiyorum. Bazen de okuyacak sayfabulamıyorum.Huu! Nerdesiniz topikcanlar?
Dilanaz, pamuk helva, eaglee, bahar, ecrin..
Pembisim, döndünüz mu?
Ne oldu? Aman boşver. Canını sıkma .Dönüş yarın inşallah. Bugün canımı sıktılar kv kp. Bişi diyip yazasım yok. Herkes kendine iyi baksın.
Çiş nasıl gidiyor? Yapıyor mu?ben artık abi olmak istemiyorum küçük bebek olmak istiyorum kaka tuvalete yapmak cok zor diyo
bu kaka işini nasıl halledicez bilmiyorum(
aynen..Topik çok durgun bu sıralar. Bazen okumaya yetişemiyorum. Bazen de okuyacak sayfabulamıyorum.
ah küçük abi yasirimm! yeğenim de kaka konusunda epey zorlanmıştı.ben artık abi olmak istemiyorum küçük bebek olmak istiyorum kaka tuvalete yapmak cok zor diyo
bu kaka işini nasıl halledicez bilmiyorum(
oh ohh ne güzel...herkese iyi geceler
kardeşim bu akşam bende kaldı film izledik yeni yatcaz yatmadan bir bakayım dedim
nfk canım biz 3. tiyatromuza gittik ilk ikisini çok beğendi ama son gittiğimize planlamadan denk geldik bir heves girdik ama melisa sıkıldı biraz daha büyükler içindi çünkü bir dahakine daha seçici olmam lazım bence sende götür sıkılırsa çıkabiliyorsun zaten problem olmuyor deneyim ve değişiklik olmuş olur sizede
pempiş hayırdır canım inşallah kötü birşey değildir
born ve ilbilgehatun canım yaa sabır çok önemli bu işte gerçekten de inşallah mükafatlarınızı yakında alacaksınız darısı başıma artıkım
pamuk helva canım çok geçmiş olsun
töbeee!!! ay ne sizinkileri ya? sanki aynı şehirde, aynı mahalledesiniz,Günaydınlar herkese. Güzel birgün olsun inşallah.
Dün eşimle falan baya bi tartışmışlar. Eşim ayrıntıları da söylemiyo. Ben bi üç saat kadar yoktum. Annemlerle alışveriş yapıp (kv kp ve oğluşa bu arada alışveriş yaptım) yemek yemiştim. O sırada nolduysa olmuş. Bizimkilerle çok görüşme muhabbetleri gibi bişi konu. Ben bu insanlara bu kadar iyi davrandım hep gördüğüm muameleye bak. Çok kalbimi kırdılar. Dün oğluşu uyuturken sızıp kalmışım yoksa eşimi sorguya çekecektim. Böyle işte.
Bugün eve dönüyoruz artık inşallah. Uçağımız akşam.
Tuvalet eğitiminde kolay gelsin canlar. Kakayı yollamak zor oluyo derler ya o hesap heralde bornum. Ama sanırım bikaç güne kırılma olacak inşallah. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?