Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydııııın!!! istanbulda serin ve yağmurlu bi hava var..
eşim çıktı, ayşecik an itibariyle uyuyor. sanırım siz de, hadi kalkın tembel gıcılar

born, ben ilk 4-5 gün gece de bezlemiştim. sonar burada cansel ikisini birden kesmek daha iyi olabilir deyince
onu da bıraktım. ilk günler altına yapıyordu. bi de farkında dahi değil, öylece uyumaya devam ediyordu.
ben de gece kendim için kalktığımda, onu da kaldırıyorum. gözleri kapalı tuvaletini yapıyor. sonra uykuya devam.
sen ilk aşamada, gündüze yoğunlaşsan daha iyi olabilir. zaten gündüz kendini tutmayı öğrendikçe gece de
tutuyor kendini..

pamuk helvacım, nasıl geçti dr muayenesi? genel durum için gittiniz heralde. var mı selimde bi gelişme?

pembişim, az zamanda çok ve büyük işler yapıyorsunuz devam! inş bugün de istediğiniz gibi geçer..

Son düzenleme:
Tatilin keyfşni çıkar. Ne güzel canım.

Born, sen ne durumdasın bilmiyorum ama benim moralim çok bozuk. Dün iki kez kakasını haber verince çok mutlu olmuştum. Şimdi sabah kalktık. Baktım bezi kupkuru. İllaki çiş yapacak. Oturttum, yapmadı. Kaldırmamla yapması bir oldu. Tam bir yıkım. Bu 4. Günümüz.

sol tarafından kalkmış olmalı. hem kakasındansa çişini kaçırması tercih edilir
şaka bi yana, kakasını haber vermesi çok önemli bi gelişme.. doğru yoldasın, az daha sabır

eve tıkılıp kaldık yasir de iyice bunaldı eşim aldı biraz dışarda gezdiriyo yasiri bakalım bi kaç gün daha dayanabılirim ama sonra benim de cıkmam lazım bunaldım ben de iyice...
pamuk helva doktor sonuclarınız nasıl cıktı kuzucuklar nasıl
pembişim sana da iyi gezmeler duaların için de cok saol
nfk ben gece ilk günden beri baglamadım bez ama dediğin gibi sabah yapmıs ve farketmemişti bu gece aglayarak uyandı götürdüm yarı yolda kacırdı bakalım demekki zamanla o da rayına gircek aslında gündüzze odaklanmam lazım haklısın sen su anda geceleri hiç kaldırıyomusun artık ?
vee ilbilgeee kader arkadasımmm..
canım bizde de durumlar aynı inan camasır yıkamaktan canım cıktı cok buyuk sabır lazımmıs ve ınanılmazz mızmız oldu sızde de öyle bi durum var mı bilmiyorum ama herseye azglıyo alınıyo dişlerimi sıkıyorum sürekli...ama daha 3.gün sabretemeye valısıyorum da ne kadar sabredıcez daha bilmiyorum

he bu arada ilk gün sabah altına yaptıktan sonra bir daha hiç kaka yapmadı yani ne altına ne tuvalete kakası gelince napıcaz bende cok merak ediyorum
ama size komik bişey anlatıyım artık cocugu ne kadar tembihlediysem koşarak yanıma geldi annee pırt geldii onu nereye yapıcaaam dedi ahahahahha :))
ben cocuga sadece kaka ve çişi anlattım durdum cok haklı dime :))

Bende tuvalet eğitimiyle ilgili pembisin duasına katılıyorum. Ama bence pes etmeyin baya hazır Sizinkiler. Born istersen ilk alıştırma sürecinde gece kaldır sonra geceye de alışır inşallah

Bizimki de ikinci gün kaka yapmamıştı. Üstelik olduğu halde. Tam yapacakken götürüyordum, yapmıyordu. Dün yaptı artık. Ben de hergün makine çalıştırıyorum. Peteklerin üzeri çamaşır dolu. Huy değişmesi bizde de oldu. Benimki iyice yüzsüzleşti.hafiften kızınca bile inadına şımarıyor. Yumuşak olmam gerek yani.

Ah canim benim yaaaa

Bizimki de bir süre "kakam geldi" deyip onu tuvalete götürdügumde "pirt"layip kalkmıştır

Yasiri 2 saat esin baksin, olmaz mi bacim? Sen al zumrayi cik 

Bu arada soruna cvp vereyim. Şuan bazi geceler kendi uyanip haber veriyor, kimisinde ben kaldiriyorum. Nadiren kaldirmazsam da tutuyor. Geceler uzun tabi, sabah çok sikismis kalkiyor. Bizimkiyle kiyaslamak cok dogru degil aylar oldu. Ya bir sure bezleyeceksiniz yada kaldıracaksiniz..

Son düzenleme:
Huu! Nerdesiniz topikcanlar?

Dilanaz, pamuk helva, eaglee, bahar, ecrin..

Pembisim, döndünüz mu?

Dönüş yarın inşallah. Bugün canımı sıktılar kv kp. Bişi diyip yazasım yok. Herkes kendine iyi baksın.

ben artık abi olmak istemiyorum küçük bebek olmak istiyorum kaka tuvalete yapmak cok zor diyo
bu kaka işini nasıl halledicez bilmiyorum (

pembişim hayırdır çok canın sıkıldı galiba sen böyle yazmazdın inş çok kötü bişey değildir yarın sizinkilere mi geciyosunuz

herkese iyi geceler

kardeşim bu akşam bende kaldı film izledik yeni yatcaz yatmadan bir bakayım dedim

nfk canım biz 3. tiyatromuza gittik ilk ikisini çok beğendi ama son gittiğimize planlamadan denk geldik bir heves girdik ama melisa sıkıldı biraz daha büyükler içindi çünkü bir dahakine daha seçici olmam lazım bence sende götür sıkılırsa çıkabiliyorsun zaten problem olmuyor deneyim ve değişiklik olmuş olur sizede

pempiş hayırdır canım inşallah kötü birşey değildir

born ve ilbilgehatun canım yaa sabır çok önemli bu işte gerçekten de inşallah mükafatlarınızı yakında alacaksınız darısı başıma artıkım

pamuk helva canım çok geçmiş olsun

Günaydınlar herkese. Güzel birgün olsun inşallah.

Dün eşimle falan baya bi tartışmışlar. Eşim ayrıntıları da söylemiyo. Ben bi üç saat kadar yoktum. Annemlerle alışveriş yapıp (kv kp ve oğluşa bu arada alışveriş yaptım) yemek yemiştim. O sırada nolduysa olmuş. Bizimkilerle çok görüşme muhabbetleri gibi bişi konu. Ben bu insanlara bu kadar iyi davrandım hep gördüğüm muameleye bak. Çok kalbimi kırdılar. Dün oğluşu uyuturken sızıp kalmışım yoksa eşimi sorguya çekecektim. Böyle işte.

Bugün eve dönüyoruz artık inşallah. Uçağımız akşam.

Tuvalet eğitiminde kolay gelsin canlar. Kakayı yollamak zor oluyo derler ya o hesap heralde bornum. Ama sanırım bikaç güne kırılma olacak inşallah. Allah yardımcınız olsun.

günaydıııııın!!!
Topik çok durgun bu sıralar. Bazen okumaya yetişemiyorum. Bazen de okuyacak sayfabulamıyorum.
aynen..
ben artık abi olmak istemiyorum küçük bebek olmak istiyorum kaka tuvalete yapmak cok zor diyo
bu kaka işini nasıl halledicez bilmiyorum (
ah küçük abi yasirimm! yeğenim de kaka konusunda epey zorlanmıştı.
özellikle erkek bebeklerde bu kaka korkusu daha fazla.. inş bir iki güne çözülür, rahatlarsınız bacım
.
oh ohh ne güzel...

hangi tiyatroya gittiniz? netten biraz baktım, maltepe belediyesinin de çocuk oyunları var
.
töbeee!!! ay ne sizinkileri ya? sanki aynı şehirde, aynı mahalledesiniz,
her gün gidip geliyorsunuz, hatta orada kalıyorsunuz da çok görüşüyorsunuz diyorlar, şaşkınım..
zaten genel olarak bu erkek tarafının, bize daha yakın olun, diğer tarafa mümkün mertebe gitmeyin gelmeyin.
sizin aileniz biziz moduna kılım. bi arkadaşım var bunu yaşayan. kız şehir dışında yaşıyor.
10 gün tatil için Istanbula geliyor. annesi de burada, kv si de. kv full orda kalsınlar, gündüz görmeye bile
diğer dünüre gitmesinler istiyor. bi de yaz tatilinde falan kv kayınpederle birlikte tatil yapıyorlar her sene..
bu nasıl bi ruh hali bilemiyorum, Allah akıl fikir versin..

pembişim, daldan dala atladım. ama kusura bakma.. neyseki bugün dönüyorsunuz.
bırak ne düşünüyorlarsa düşünsünler.. eniste cevabi vermiştir. empati kuramiyorlar belliki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…