Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

5. gün sanırım göğüslerim den süt doldu tasti üstüm basım yatak yorgan sapsarı süt ve sirtim ağrıyor taşıya mi yorum çok korkuyorum kambur olacagim diye
çocuğum dün öğlen 2de yattı bugün sabah 7 ve 2kere uyandı o da zorla çok korktum
heryerini öpüp mincikliyoruz yok ağlayacagim

bebişime ne oldu yaa a a

5. gün sanırım göğüslerim den süt doldu tasti üstüm basım yatak yorgan sapsarı süt ve sirtim ağrıyor taşıya mi yorum çok korkuyorum kambur olacagim diye
çocuğum dün öğlen 2de yattı bugün sabah 7 ve 2kere uyandı o da zorla çok korktum
heryerini öpüp mincikliyoruz yok ağlayacagim

bebişime ne oldu yaa a a

Ay masallah masallah. Benim 25. Gunum hala mama veriyoruz. Darisibize

ınşallah canım dûgûrcûk çorbası içiriyor
şu cappynin meyve şerbeti birde humana sitil tea içiyorum 3 4bardak
canım ya gözlerinin kenari sarardi beyazı

canım sarılık olan bebeklern kan şekeri düşermiş, bebek uyanamazmış. bzmkinde de oldu aynı şey.
bebegnn rengnde değişiklik var mı?

Karakiz sen genede onun uyanmasini bekleme en fazla 3 saat sonra falan bnce emzirmelisin. Al kucagina sirtini ayak altlarini sivazla bir acilsin bebek sonrada ver sutunu. Alya dogru demis cok uyumasida kan sekeri dusuklugu olabilir, sariliktada surati bole alacali bulacali bir renk oluyor ordan anlayabilirsin,ole bir suphen vrsada doktora gotur mutlaka

sağolun canım bugün hatta birazdan gidicez.
senin minik nasıl senle aynı gün dogum yaptık demi :)

13*6 çıktı sarılıkimiz :26:
bebegimi sürekli hıçkırık tutuyor niye ya:26:
bir de kaç günde bir yıkıyor sunuz???

hıçkırık tutunca emziriyorum hemen biraz emince geçiyor zaten.banyoda 1 gün durup 1 gün yıkıyorum aslında hergün yıkıyordum ama biraz keyifsiz benden öksürük bulaştı yavruma boğazlarım ağrıyor büyük ihtimal oda öğle öksürdüğüne göre

geçmiş olsun canım ya :S soğuk içme soğukta kalma lohusa olayıı :S

ben emzirdikden sonra hıçkırmaya başlıyor.

hıçkırık tutunca emziriyorum geçiyor. ama biraz hıçkırmasını bekliyorum annem hıçkırsın daha iyi diyor.
bebeği hergün yıkıyoruz. seviyor suyu zaten sesi hiç çıkmıyor yıkarken.

Kizimda cok hickiriyordu baslarda cok korktuk esimle beraber doktora sorunca korkulcak bisi olmadigini anladik. Bebekler hickirinca midesi buyurmus ve saglikli bi durummus bu hickirdigi zaman biraz emzir gecer dedi doktorumuz. Bebegim 33 gunluk ama ilk gunden beri yikiyorum ben ne isilik oldu ne pisik

Çok mu nankorum ne, kv bi aydır yemekleri yapiyo ama ben kendi yemeklerimi ozlediiiim, alışkın olmadığım kişilerin yemeklerini zor yiyorum, huy işte napiyim
zaten oğlum her iftar saati huysuzlasiyo, bu akşamda iftarvsaatinde tam bi buçuk saat salladım uyusun diye. Karnı tok, altı temiz gazi çıkmıştı, ama illa kucak istedi, sallaya sallaya uyudu. şu sallama işine ben mecbur kaldip da alistirsam bu kadar yanmazdim, ama kaygana alistirdi diye öyle bi koyuyo ki anlatamam!

Amman en ufak bi suphen varsa doktora gotur. Bana da sarardi gb gelmisti emin olamadim pek bi gun daha bekleyim derken bi gittik hemen yatis verdiler. O da bana ders oldu en ufak bisi olsa bundan sonra hemen doktora!

Benim bebeğimde kucağa alıştı,uyanıp ağladığında ilk 10 gun mama vermiştim,kucağıma alıp tek elimlede mama hazırlıyordum,her ağladığında kucağıma mecbur aldığım icin simdi emzirip koysamda inmek istemiyor,nasıl vazgeciricem bilmiyorum.

Ben gobegi dusene kadar hic yikamadim hergun butun vucudunu sildim ilik suyla. Sonrada zeytinyag ile kolaltini dirsek icini boynuu ozellikle vucudunun katlanan kisimlarini yagladim. Simdide hergun yikiyorum. Yaglama da ayni sekilde. Altini her degistigimde popisi de yikiyorum ona ragmen pisik gb putur putur oluyo poposu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…