5. gün sanırım göğüslerim den süt doldu tasti üstüm basım yatak yorgan sapsarı süt ve sirtim ağrıyor taşıya mi yorum çok korkuyorum kambur olacagim diye
çocuğum dün öğlen 2de yattı bugün sabah 7 ve 2kere uyandı o da zorla çok korktum
heryerini öpüp mincikliyoruz yok ağlayacagim
bebişime ne oldu yaa a a
Mama sandalyesi demissin nasil yani 6 aya kadar oyuramazki bebekler cnm
canım benım ben kımyonlu su ıctım beni de oğlumuda bozdu cok gazlı sütüm kucaklayıp sevmekten meme vermekten baska bısey yapamıyorummmmmm .
gaz ıcın yaptıklarını zamanın varsa ayrıntılı yzarmısın mestil ne demek ?? o yazdıklarınla neler yapıyorsunnn ??
bide kızlar biberonu nasıl temizliyorsunuz
suyu kaynatıyorum altını kapatıyorum kaynayınca biberonu atıyorum içine 5 dakika bekletiyorum sonra çıkarıyorum
kızlar söylemesı ayıp da lohusa'lik 40 gün değil mi ben normal doğum yaptım ve 7.gün bugün bitmek üzere :26:
Benim 34. Gün hala leke şeklinde geliyo
tecrübeli annelere sorayım, bebekler 1aylik olunca uyanık kalmalara başlıyor mu ? nasıl uykusunu aldığını anlayacağım. Uykusu gelince kendisi mi uyuyakalcak, yoksa uyku vakti geldi falan diye ben mi uyutayım?
Sezeryanli anneler korse kullananiniz varmiiii?? Kullaniyorsaniz ne zAman basladiniz? Benim yarin dogum yapali 1 hafta oluyor basliyim dimi artik kullanmaya
döndüm daldan kopan kuru yaprağaaa leylim leyyyyyyyyy... uykusuzluktan kafamı duvarlara vuracagımmm .. eyyyy anacımmmm bende bu kadar huysuzmuydummm
kızlar sütüm yetmemeye basladım mama vermeye calısıyorum benım oğlanaa kattiyen almıyorr mama öğürüyor mememı verıyorum cuk cuk cekıyorrr .. dr a sorduk kabul etmıyor demekkı hepsi almaz bebklerın dedı . bende bıberondandır dedım kesın kasıkla verdım tükürdü hepsını bende gunde 5 bardak stıll tea ıcıom napayımmm .. camasır makınasının yanında uyuttuk ömürü dün gece boş calıstırdım makınayı kısa programda actım mısıl mısıl uyudutecrubelı anneler benım oğlum gece ve gunduzu karıstırdı 40 cıkınca duzelır miii
canım 40 gün mefhumu sınır belirlemek içindir.kızlar söylemesı ayıp da lohusa'lik 40 gün değil mi ben normal doğum yaptım ve 7.gün bugün bitmek üzere :26:
Canimm seninle yasadiklarimiz hep paralel gidiyor ayni problemleri yasiyoruz benim bebiste anlattigin gb. Ozellikle 5 gundur mahvolmus durumdayim iftar saatleriydi bizimde amma artik neredeyse gun boyu huysuz..bizim dr da omix vrmisti ama yetmiyor dun aksama kadar hic uyumadi kizim. Bugun zinco dedikleri damlayi denemeye basladim bakalim etkisi olacak mi? Kimyon ictim faydasi olmadi rezene- anason cayi iciyorum onunda faydasi olmadi. Bakalim deniyorum sirayla... Ama canim cok sikkin 3 ay bu surekli boyle mi olacak? Sadece bizmi yasiyoruz bu problemi?Cozum de bulursam ii olcak ama pek umudum yok (
döndüm daldan kopan kuru yaprağaaa leylim leyyyyyyyyy... uykusuzluktan kafamı duvarlara vuracagımmm .. eyyyy anacımmmm bende bu kadar huysuzmuydummm
kızlar sütüm yetmemeye basladım mama vermeye calısıyorum benım oğlanaa kattiyen almıyorr mama öğürüyor mememı verıyorum cuk cuk cekıyorrr .. dr a sorduk kabul etmıyor demekkı hepsi almaz bebklerın dedı . bende bıberondandır dedım kesın kasıkla verdım tükürdü hepsını bende gunde 5 bardak stıll tea ıcıom napayımmm .. camasır makınasının yanında uyuttuk ömürü dün gece boş calıstırdım makınayı kısa programda actım mısıl mısıl uyudutecrubelı anneler benım oğlum gece ve gunduzu karıstırdı 40 cıkınca duzelır miii
Zincoyu gece 4 te ve sabah 8 de verdim arada uyaniyor feryat figan yuz ustu yatagina yatirip pis pisliyorum ( hafif hafif vurup sivazliyorum) sonra sag ayagini sol eliyle arkadan birbirine degdirmeye calisiyorum ( degmezse gazi var demekmis degerse gazi yok demekmis) sonra ayni hareketleri tekrar ediyorum. Bu yontemi de aksamdan beri deniyorum normal kucakta gaz cikarma yontemine gore daha cok ise yaradi bizde. Ozellikle elleri ile ayaklarini birlestirmeye calisirken birtliyor hemen:) sonrasinda emzirip altini degistiriyorum uyuyor hemen:) ayrica benim kiz da memede uyumadigi zaman yada emip erken uyandigi zaman ( tek gogus emdiyse 1 saat uyuyor 2 gogsumu emdiyse 2 saat uyuyor yarim saat sasmalar olabiliyortabi.) anliyorumki sut yetmiyor mama veriyorum takviye olarak. O zaman duzenli uyumaya devam ediyor. Benim bebekle ilgili kesfettiklerim bunlarZincoyu banada önerdiler, denemek istiyordum bende, bebekten bebeğe fayda görülen şey değişiyormus belki bize o yarar. Bide bi arkadaşım papatya
çayı iç bebegede bi kaşık ver dedi. papatya alıp deniycrm. Benim kv şekerli su denedi ama pek ise yaramadı. 3ay olayinida herkes soyluyo ama moda girmek istemiyorum, 3aydan sonra duzelmezse kendimi daha kötü hissederim diye
Bu arada sutum arttı birz ama oğlum memede uyuyo, yerine koyunca 2dk sonra agliyo uyaniyo.uyanmasa bile en fazla yarım saat uyuyor,
o kadar su içiyorum.. ama 3 gündür büyük abdestte zorlanıyorum..
canımdan can gidiyo yaa..
D&R da buziki orhan osman kolik cd 15,99 arkadaşlar aradım buldum sizler için açaba bi sakınca arz edermi mağza ismi verdim ama yada göndere bilirsem paylaşayım yada facelerinizi verin yollayayım bi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?