Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bende bi iki kez kucagimda mama hazırladım, baktım hem zor oluyo hemde tehlikeli, şimdi mama sandalyesine alistirmaya çalışıyorum, tabi oda kv yetişip bebeği kucaklayıp sallamaya başlamadığı zamanlar

bebeğim sürekli uyuyor gözlerini açmıor ağlamıyor emmiyorr bu sorunu yaşayan varmı

çok kötüyüm yaa

bebeğim sürekli uyuyor gözlerini açmıor ağlamıyor emmiyorr bu sorunu yaşayan varmı

çok kötüyüm yaa

canım hiç kötü olma ben 15 gün ağladım bebeğim hep uyuyordu zorla emmiyordu nefesini konturol ediyordum adeta benim ilk kızım felaketti hep ağlardı yıkarken korkuyorduk kızımı uyuyordu hep ama benim hesabıma göre günü dolmamıştı 17 temmuzda günü doldu benim kız canlanmaya ağlamaya artık ben burdayım demeye başladı merak etme düzene girer

Sezeryanli anneler korse kullananiniz varmiiii?? Kullaniyorsaniz ne zAman basladiniz? Benim yarin dogum yapali 1 hafta oluyor basliyim dimi artik kullanmaya

Sezeryanli anneler korse kullananiniz varmiiii?? Kullaniyorsaniz ne zAman basladiniz? Benim yarin dogum yapali 1 hafta oluyor basliyim dimi artik kullanmaya

Benim doktorum korseyi önermedi sezeryanda. Ben göbeğim sallanıp rahatsız etmesin diye sıkı taytlar giydim, onlarda epey iş gördü. Çok sıkarsan dikişlerin acıyabilir.

Benim doktorum korseyi önermedi sezeryanda. Ben göbeğim sallanıp rahatsız etmesin diye sıkı taytlar giydim, onlarda epey iş gördü. Çok sıkarsan dikişlerin acıyabilir.

valla ben 20 gün sonra korseye takmaya başladım ama karın korsesi sadece karnımı topluyo dikişlerimin üstüne kadar getiriyorum 10 gün aldu ve baya toplandı karnım ama açıyo karnım sanki içerde tamirat var benim ilk gebeliğimdende var göbek inşallah oda gider tabi kiloda veriyoruz rahim hızla toplanıyo vicut tam şimdi şekil alıyo bidaha kendini yırtsan o karın gitmiyo

kızım uyuyor bende evi topladım bebek görmeye gelecekler var
ona baktıkça hala inanamıyorum bu benm mi diye gündüzleri iyiyz ama geceleri uyku sorunu çekiyoruz doğumdan sonra giremedim biraz vefasız gibi oldum ama vakit buldukça gireceğim inş

Bende bi iki kez kucagimda mama hazırladım, baktım hem zor oluyo hemde tehlikeli, şimdi mama sandalyesine alistirmaya çalışıyorum, tabi oda kv yetişip bebeği kucaklayıp sallamaya başlamadığı zamanlar

Mama sandalyesi demissin nasil yani 6 aya kadar oyuramazki bebekler cnm

duvara kafa atmak istiyorum uyku vurdu başıma sabaha kadar ayağa dikti beni bu kadar yaramaz kız olurmu ya sinir sistemim çöktü etrafımda kimsede yok hırsımı üzerinde gidereyim.eşime denk gelirsem ne ala biraz deşarj oluyorum oda benden kaçmaya başladı 1.85 boyundaki adama gücüm yettide 50 cm boyundaki kıza gücüm yetmiyor yaka iğnesi gibi yakasından inmeyen durmadan emen bebeği olan anneler vallahi açlıkdan değildir huysuzlukdan dır benim kızım öyle ben kesin teşhiş koydum huysuz yaramaz .uslansın uslansın nolur allahım nolur nolur...

canım allah sabır versin ama deneyimli bir anne olarak şunu söğliyim senin sinirin nekadar artarsa bebek okadar geriliyor ben 4 sene önce gece gündüz kavramını unutmuştum eşimle birbirimize girerdik o sustur şunu diye bağırırdı ben çıldırırdım ev gerilim hattı gibiydi ben 6 ay sonra günde 3 saat uykuyla yetinmeye başladım tam çoçuk düzene girdi dedim alışmışken 2 çoçuğuda alyım şimdi 1 aylık olduk maşallah diyeyim inşallah çobuk atlatırsınız bu durumu ve tadına varmaya başlarsın inşallah

aslında bende deneyimsiz sayılmazdım ama unutmuşmuyum ne oğlum 11 yaşına girecek baya ara vermişim oda yaramazdı uyutmazdı beni kızımda aynı oldu bide bilmiş bilmiş bakmazmı bana bide kedi gibi melul melul emmek istemesi var Allah ım kalbim eriyor.

kaynatılabilinen cam biberon kulanın durulamak için biberon fırcaları var suyun altında iyice fırçalayarak yıkayın içiniz daha rahat olur belki bide böyle deneyin..

ya unutmuşsun bak 11 sene azmı benim 4 yıl oldu sanki hiç ara vermeden devam eder gibi oldu bu kızım uslu maşşallh bide tecrübe diyorum ya ben ilk kızımda 23 yaşındaydım şimdi 27 yaşındayım kızımda acayip gögüs yarası acısı çekmişdim şimdi doğumdan bir ay önce ilaç kullanmaya başladım daha gaz olmadan çörek otu yağı.kimyan karışımı.elma yağı .metsil hazır edildi ve uygulandı çünkü çok gazlı sütüm benim insan bikere yaşayınca 2 de hazırlıklı oluyor şimdi tadından doyulmuyor gece ağlasa bile kalkıyorum saatlerce oynuyorum onunla masaj yapıyorum dediğin gibi kızacak gibi oluyorum tatlı cadı bir bakıyor allahım gelde kızzz allah ömürlerini daim etsin

döndüm daldan kopan kuru yaprağaaa leylim leyyyyyyyyy... uykusuzluktan kafamı duvarlara vuracagımmm .. eyyyy anacımmmm bende bu kadar huysuzmuydummm
kızlar sütüm yetmemeye basladım mama vermeye calısıyorum benım oğlanaa kattiyen almıyorr mama öğürüyor mememı verıyorum cuk cuk cekıyorrr .. dr a sorduk kabul etmıyor demekkı hepsi almaz bebklerın dedı . bende bıberondandır dedım kesın kasıkla verdım tükürdü hepsını bende gunde 5 bardak stıll tea ıcıom napayımmm .. camasır makınasının yanında uyuttuk ömürü dün gece boş calıstırdım makınayı kısa programda actım mısıl mısıl uyudu tecrubelı anneler benım oğlum gece ve gunduzu karıstırdı 40 cıkınca duzelır miii

canım benım ben kımyonlu su ıctım beni de oğlumuda bozdu cok gazlı sütüm kucaklayıp sevmekten meme vermekten baska bısey yapamıyorummmmmm .
gaz ıcın yaptıklarını zamanın varsa ayrıntılı yzarmısın mestil ne demek ?? o yazdıklarınla neler yapıyorsunnn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…