- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi lightblue87
-
ben o doğum gunu gecesi aşırı şaşırdım. "hadi şu kül tablasını dök gel" dedi. tamam kalkarken giderim dökerim de, direkt hizmet beklentisi. benim maaşım, param var zaten. hani hiç tepesine binmeye çalışmadım. hatta aksine doğum gününde falan çaktırmadan hesabı ben ödedim vs. pahalı hediye aldım. ne bileyim o bana yaptığı için eksik kalmak istemiyorum para konusunda. atıyorum yanına giderken sigarasını da alıp gidiyorum vs. küçük şeyler ama ne yapayım.
biraz emir gibiydi. hadi kalk şu küllüğü dök dedi herkes normal otururken. hani ortamda bi o ses net duyuldu öyle diyeyim. ben de gayet aldım şirin şirin yaptım. bozuk davranamazdım onun yakın arkadaşlarıydı.Bana tipik Türk erkeği gibi geldi hesabı kendi ödemesi ve herkes otururken kül tabağını size döktürmesi gibi şeyler bana batmazdı tabi nasıl söylediğide önemli emir verir gibiyse bozulurdum ama tatlı dille rica ederse sorun yok kıyafet konusunda size normalde karışıyor mu karışmıyorsa çok üstünde durmayın bir kayınvalideyle tanışmaya giderken kısa şort uygun bir seçim değil nerde ne giyiceğinizi siz zaten bilirsiniz.
o kadar rahat değiliz ki ama. 6-7 kez buluştuk. uzun vakit geçirdik evet. geçmişten tanışıyoruz o da var ama özel ilişkimiz 7 buluşma. biri evde.Bana hizmetten ziyade iki insan arasındaki rahatlık gibi geldi
Ama diğer zamanlarını siz biliyorsunuz tabi
Ama anneylede tanışmaya siyah kısa short ve sivri topuk ayakkabıyla da gidilmez sanki , bilemedim
siz benden de agresif çıktınız ya. şöyle diyeyim ben bazen evde alkol alırsam mesela, geceden toparlarım içkileri falan. sabah o halde görmek istemem. o da rahatsız olur diye düşündüm. toplamaya bi başladım gerisi geldi.adamin ilaclarini kutuya koymayin mesela?
ev savas alaniysa evdeki herkesin ayibi o, evi de toplamayin. anac anac evin sahibi gibi davranip gorevimmis gibi davrandi muhabbeti de yapmamis olursunuz.
35 yasindayim bende, kimse bana annemle tanistircam seni ama boyle giyinme diyemez. bu, su demek tamam ben boyle begendim seni ama, annem begenmez annemin tarzi degilsin ben kabul edip annemde etmedigine gore bu tarzi, yari yariya annemle evlenceksin, gonlunu hos tutsan iyi edersin.kimsenin annesiyle evlenmeye niyetim yok su saatten sonra.
kul tablasi dolmussa hortum gibi sigara icmemesini soylerim, yok tiryakiyim icerim diyosa da, al bosalt bosaltirkende bana bi nescafe getir icelim derim.
ya da asla yormam kendimi, acabam varsa tohumuna para vermedim ya der yol veririm
yasimin 35 olmasi muhim degil...muhim olan bu yastan sonra defolu biriyle omrumu zehir etmemek. 45te evleneyim ama, evlilik nedir dediklerinde HUZURUN DIGER adi diyebileyim.
sanırım ilişkinin cicim ayında bu kadar derin konuşmak istemedim. rahatsız olduğum şeyleri de izleyip göreyim diye düşündüm. ama konuşsam iyi olacak.Bence kendisine kiyafetinize karısilmasini hoş karşılamadığınızi, temizliğin sizin görevinizmis gibi davrandığını ve bunlardan rahatsız olduğunuzu dile getirin. Kimseyle %100 uyumlu olamazsınız zaten önemli olan kişinin karşısındakinin önceliklerine saygılı ve değişime açık olması. "Yok bizde boyle ben Buyum" falan diyosa abartmiyosunuzdur.
Hmm o zaman sizin oturup açıkca bir güzel konuşmanız lazım ona göre ne yapmanızı düşünürsünüz.biraz emir gibiydi. hadi kalk şu küllüğü dök dedi herkes normal otururken. hani ortamda bi o ses net duyuldu öyle diyeyim. ben de gayet aldım şirin şirin yaptım. bozuk davranamazdım onun yakın arkadaşlarıydı.
işte onu diyorum kayınvalideye giderken zaten şort giyecek değildim beni boyle uyarınca "nooluyoruz" oldum. işe ceket gömlek falan gidiyorum çoğu zaman. beni öyle de defalarca gördü yani bu adam. az çok kıyafetimi ayarlayabileceğimi bilir.
tabiki kızlar. zaten işim gereği ceket etek falan giyinip akşam onla buluştuğum oldu. yani her an seksi seksi dolaşmıyorum. o gün doğum günü diye ve bluz baya kapalıydı. şortu özellikle patlatmak için giydim. bir tık hani seksi olsun dedim. anneye öyle gidilir mi...Peki bunu konu sahibi hesaplayamiyormu sence? Hangi ortamda ne giyeceğini konu sahibide bilir.
L lightblue87 Ben şahsen ilk görüşmede bile senin fotonu whatsapp gruba atmasinda kaldim. Cok kolay bir şekilde başka bir bahane bulabilirdi.
Bana kadinlari birey olarak görmeyen biri olarak geldi. Eğlenmeniz iyide, derin konulari hiç konuştunuzmu? Hayata bakiş açiniz? Kadin/erkekten beklentiler,..
bir iki basit şeyde yanıldığım oldu çünkü.sanırım ilişkinin cicim ayında bu kadar derin konuşmak istemedim. rahatsız olduğum şeyleri de izleyip göreyim diye düşündüm. ama konuşsam iyi olacak.
tabiki kızlar. zaten işim gereği ceket etek falan giyinip akşam onla buluştuğum oldu. yani her an seksi seksi dolaşmıyorum. o gün doğum günü diye ve bluz baya kapalıydı. şortu özellikle patlatmak için giydim. bir tık hani seksi olsun dedim. anneye öyle gidilir mi...
derin konuları konuşmadık sanırım yani konuştuğumuz mevzular onun anlatımıyla, ailesi çok önemli. ailesine ters bir şey demiş eski sözlüsü, o yüzden ilişkiyi bitirmiş. aldatma vs çok karşı çıktığı mevzular. bu tarz konuştuk.
Duygularıma tercüman oldunuz resmenadamin ilaclarini kutuya koymayin mesela?
ev savas alaniysa evdeki herkesin ayibi o, evi de toplamayin. anac anac evin sahibi gibi davranip gorevimmis gibi davrandi muhabbeti de yapmamis olursunuz.
35 yasindayim bende, kimse bana annemle tanistircam seni ama boyle giyinme diyemez. bu, su demek tamam ben boyle begendim seni ama, annem begenmez annemin tarzi degilsin ben kabul edip annemde etmedigine gore bu tarzi, yari yariya annemle evlenceksin, gonlunu hos tutsan iyi edersin.kimsenin annesiyle evlenmeye niyetim yok su saatten sonra.
kul tablasi dolmussa hortum gibi sigara icmemesini soylerim, yok tiryakiyim icerim diyosa da, al bosalt bosaltirkende bana bi nescafe getir icelim derim.
ya da asla yormam kendimi, acabam varsa tohumuna para vermedim ya der yol veririm
yasimin 35 olmasi muhim degil...muhim olan bu yastan sonra defolu biriyle omrumu zehir etmemek. 45te evleneyim ama, evlilik nedir dediklerinde HUZURUN DIGER adi diyebileyim.
ben hic agresif degilim sadece haddini bilmeyen insanlari sevmiyorum.siz benden de agresif çıktınız ya. şöyle diyeyim ben bazen evde alkol alırsam mesela, geceden toparlarım içkileri falan. sabah o halde görmek istemem. o da rahatsız olur diye düşündüm. toplamaya bi başladım gerisi geldi.
anne konusunda da saçımı istersen siyaha boyatayım dedim tersleyerek, sarışınım platinim yani. saçmalama o kadar da değil. annem anadolu kadınıdır biraz dedi. zaten böyle giyinmem kotum yok, dizaltı etek giyerim dedim. bozmak istemedim doğum günüydü.
küllük mevzusu da doğum günü gecesi oldu, arkadaşları vardı. orada utandırmak istemedim. aksine çok doğal bişi söylemiş gibi davrandım kalktım.
sanırım bu adamın ilişki konusundaki hızı, beni düşündüren şey oldu. en ufak şeyler de batmaya başladı. sana anahtar yaptırayım dediğinde mesela, bozuldum. normalde bozulmamam lazım. evimiz çok yakın bişiye ihtiyaç olur, şehir dışına gidiyor geliyor vs. böyle düşünebilirim. ama o denli hızlı kendimi ilişkide bulmak zorladı.
benimle ilişkisi daha başlamadan tatile gitmişti, tatil dönüşü buluştuk. tatilde ne kızlar vardır falan gibi konu açtım, "sence ilişkime böyle bir leke sürer miyim vs" diye sert çıktı. benimle ilgili değildi aldatma konusu yani. kestiremiyorum.Ufaktan bir ana kuzuluğu kendini gösteriyor. Sözlüsü ne demişte?
Ve elbette aldatmaya karşi da, hangi şekilde dedi? Asarim keserim şeklindemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?