Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sılacım ben derslere biraz ara verdim. yatılı misafirim vardı. aklım hep sizdeydi biraz fafla calışıp arkadaşlara yetişirim.
sağ el yüzük parmağı k deydi alt sıra ö harfinden de bu parmak sorumlu biraz sağ açı yapıyoruz.böyle yazmışım .yani yanlışlık olmuş.iyi ki hatırlattın.zaten k harfi orta parmak.----orta parmak k deydi alt sıra ö harfide bu parmak kullanacak olacaktı.hata için özür dilerim.kontrol ediyorum ama olmuş.ee ufaklıkta pek rahat bırakmıyo.sen son derstesin yeni dersi pazartesi vereyim cts pzr tekrar yaparsın canım.
butterfly 'ım kelebeğim , ben teşekkür ederim .siz mutlu oldukça ben de çok mutlu oluyorum.ne güzel bi insanı mutlu etmek.Senden de Allah razı olsun.sen artık baya yazıyosundur zaten üç dört ders anca kaldı,harflerden.sonra klavyedeki özgürlük başlayacak.CANIM BENİM TEŞEKKÜRLER BENDE BEN YANLİŞ Mİ YAZIYORUM DİYODUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN NASIL MUTLU OLUYORUM YAZARKEN Bİ BİLSEN ÇOK TEŞEKKÜRLER YENİDEN SILACIMŞeniz
saol canım .kolay gelsin . öptüm.arkadaşlar iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum selam vermek için uğradım dersler tam gaz devam sılacım canım öğretmenim.yakında ingilizce sınıfına katıla bilirim.öptüm hepinizi.
f Klavyeyi Hiç Kullanamiyorum...q Klavyeye Cok Alişmisim Ya Nasila Lişcam F Kalvyeye ...sila ögretmen Bana Da ögret Ama F Klavyeyi
butterfly'ım çok çalışkan gördüm seni maşallah.kızlar bakın ögrendiğimiz harflarden cümleler yazdım isterseniz alıştırma yapabilirsiniz
ertesi gün tilki evi gözler ve jalenin evine gider
sezon sonunda indirim var
sahilde insanlar güneşlenir
geride kalanlar mutsuz ve üzgünler
toka güzel ve şirindi
kalem tuttu ellerim
bn tek parmk yasıorm ve hızıma bütün arkadaşlrm şaşıo :1rolleyes: