- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Bu arada birşey sorucam tartı günü ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederiz canim. Valla ne kpss'ymiş arkadas. İnsallah her sey gonlune gore olur...İyi akşamlar kızlar hepinize süt konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederim
demlicaykeyfi üzülme canım nasipte ne varsa o olur ben de iibf mezunu olarak 2016 da kpss ye gircem de atancam da evlencem de ohoo şu an önemli olan bu stresle yemeğe saldırmamak :) hemen bugünün karışık menüsünü yazıyorum
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek peynir domates salatalık bi fincan az şekerli çay
Ara
1 şeftali, orta şekerli türk kahvesi
Öğlen
1 tabak bamya 2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 adet un kurabiyesi ve dondurma
Akşam
Kavun ve yarım paket form klasik bisküvi
Spor yaklaşık 30 dk bacak ve karın hareketleri
Hos geldin, tabi ki katilabilirsin. Hergun menu ve spor paylasiyoruz =)merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza
Gecen hafta konunun ilk haftasi oldugu icin herkesin ilk kilosunu ogrenmistik. Aslinda yarin yani cuma gunu tartilabiliriz, listenin ilk gunu yarin olsun artik baya kişi de toparlandi, duzene girerizBu arada birşey sorucam tartı günü ne zaman
Ben perşembe diye mesajını görmeden koydum fotoğrafı.. cuma günü de koyarım hatta bakarız bir günde ne değişmiş görürüzGecen hafta konunun ilk haftasi oldugu icin herkesin ilk kilosunu ogrenmistik. Aslinda yarin yani cuma gunu tartilabiliriz, listenin ilk gunu yarin olsun artik baya kişi de toparlandi, duzene gireriz
Canım aynen, 1 sene ders çalışıcaz kasıcaz sonra bir ömür rahat edicez. O kadar kararlıyım ki, hem hamile kalmak hem de atanmak istiyorım. İksini bir arada yürütemeZsin diyenlere harika bir cevap vericem!!!Canim ogretmenim evet. Bir sene daha ders calismak... Bunu göze alabilecek miyim bilmiyorum. Aslinda şöyle uzaklara atansam da kiymetim anlaşilsa fena olmaz sen beni gazla valla ihtiyacim var çokkk. Hatta bir de kpss topiği acariz
Kızlar merhaba. Dün yazamadım. Çünkü uzak bir yere denize gttik. Kahvaltıya da ordaydık ve tel çekmiyordu kahvaltıda peynir domates menemen( çok yemedim) ve yarım bazlama yedim. Zaten denize gireceğim için çok çekmedi canım. Akşama kadar bir şey yemedim. Akşam kayınvalidem mantı yapmış. Koca bir tabak yedim kiiii birden bir bulantı yediğim her şey gitti sonra bir üşüme yatmışım erkenden. Sanırım güneş çarptı mantı da ağır geldi.
Bugüne gelirsek. 1 yumurta(tavada) peynir domates 4 zeytin sivri biber 2 dili. Kızarmış ekmek yedim.
Kiloma gelirsek 0,6 gr aldım galiba şimdi resmi yüklüyorum. 61,6 55 yaa çok şey istemiyorum.. Ama yememe de dikkat etmiyorum ki.. Ahh ahh[
Çok geçmiş olsun canım.. İyi tatiller, aman sakın nasıl olsa yüzüyorum su içiyorum diyip yeme
Dikkat etmiyorsun da ne yiyosun şekerim?? Hareket ediyosun sen sanmam senin kilo veremeyeceğini?? Aaa sen bizim motive kaynağımızsın sen yapma böyleGunaydin guzeller
Nasilsiniz?
Ben birkac gundur pek dikkat edemiyorum, bu işin sonu ne olacak hic bilmiyorum.
Sanki 70i hic goremeyecek gibiyim.
Canlarım günaydın süper iki gün geçirdim piknikler vardı hem c.tesi hem pazar iyi şeyler seçtim ama en mühimi akşam 7 den sonra yeme işini kestim..
Ben bu hafta izinliyim. Yazamayabilirim evde çocuklardan bilgisayara hiç giremiyorum gezer tozarım bi de ev dışında tlfnumda internet yok.
Demliçaykeyfi canım arkadaşım yavaş yavaş gitçek moral bozmak yokkk.. hayatımıza devam edicez. gulit_me çoook haklı motivasyonumuz düşemez.. sen bizim motivasyon kaynağımızsın!
Ayyy çok sevindim valla senin adına yaaa.. Ohhh şöyle bir dinlen, insan mutlu olunca motivesi de artıyor zatenCanlarım günaydın süper iki gün geçirdim piknikler vardı hem c.tesi hem pazar iyi şeyler seçtim ama en mühimi akşam 7 den sonra yeme işini kestim..
Ben bu hafta izinliyim. Yazamayabilirim evde çocuklardan bilgisayara hiç giremiyorum gezer tozarım bi de ev dışında tlfnumda internet yok.
Demliçaykeyfi canım arkadaşım yavaş yavaş gitçek moral bozmak yokkk.. hayatımıza devam edicez. gulit_me çoook haklı motivasyonumuz düşemez.. sen bizim motivasyon kaynağımızsın!
bence son günlerdeki yaşadığın sıkıntılı günlerden kendini toparlayamadın sanırsam demliçay kilo vermemenin sebebi psikolojik gibi geldi arkadaşım bence silkelen ve kendine gel arkadaşım sen herşeyi başarırsın bütün kadınlar güçlüdür .Canlarim 80.1 kilo olmusum
Tartida fazla cikinca daha cok yiyesim geliyor
Cok sag ol tatlim, ev arama sureci oldukca stresli geldi bana. Baktigimiz muhit sınırlı, evin hangi kat olacagi şusu busu her seyi cok sınırlı eşimin kafasinda. Bir yandan kimseye duyurmayalim dedim yedi sulalesi duydu akrabalari hergun arayip ev buldunuz mu diye soruyor.bence son günlerdeki yaşadığın sıkıntılı günlerden kendini toparlayamadın sanırsam demliçay kilo vermemenin sebebi psikolojik gibi geldi arkadaşım bence silkelen ve kendine gel arkadaşım sen herşeyi başarırsın bütün kadınlar güçlüdür .
evet malesef bazen stresli ortamlar yüzünden bizim gibi hassas insanları çabuk etkileniyor ve kendimizi yemeğe veriyoruz uzmanların dediği gibi duygusal açlığa bağlıyoruz kendimizi. hadi silkelen ve kendine gel hiç bir sorun sonsuza kadar devam etmez herşey yoluna girecek eminim bu durumdan kurtul arkadaşım.Cok sag ol tatlim, ev arama sureci oldukca stresli geldi bana. Baktigimiz muhit sınırlı, evin hangi kat olacagi şusu busu her seyi cok sınırlı eşimin kafasinda. Bir yandan kimseye duyurmayalim dedim yedi sulalesi duydu akrabalari hergun arayip ev buldunuz mu diye soruyor.
Ben de hala sabahtan aksama kafar how i met your mother dizimi izliyorum