- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Menün güzel bence canıım afiyet olsun :)Bence de canım, ben yazmaya geliyorum kimse yok diye çıkıyorum. Hadi bugün yazayım, sabah sucuklu yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 2 zeytin, azıcık acıka, 2 dilim de ekmek yedim. Öğlen 1 tane mini magnum yedim. Akşama da canım kızartma istedi, ben de her sebzeyi doğradım, attım fırınayağ da koymadım hafif bir şey olacak umarım. Daha pişmedi. Yiyince tavsiye ederim siE
Teşekkür ederiim canım :)Sağol kozacım, tek kötü tarafı biraz fazla pişirmişim cips gibi kıtır kıtır olduolsun ama yedik işte Sana da afiyet olsun
Yok canim cok yememissin gayet iyi, bana sorarsan az bileHerkese iyi gecelerBugün çok yedim gibi geldi bilmiyorum bu haftadan umutlu değilim zaten çok
Menüm:
Sabah:
1 yumurtayla omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir
1 bardak süt
Ara:
1 maden suyu
Şekersiz türk kahvesi
5 badem
Öğlen:
Ton balıklı,peynirli salata
2 dilim karpuz
Ara:
Biraz üzüm
1 kare çikolata
Türk kahvesi
Akşam:
Fırında yağsız patlıcanlı etli yemek
1 incir
Ara:
Maden suyu
Su:2.5 litre
Spor: 1.5 - 2 saat fitness
Ben de cumadan beri istediğim gibi beslenemiyorum hiçKizlar yuz karasi oldum ciktim biliyorum. Bugun semizotu yemegi yaptim ama sadece yaptim, aksam yemegine kadar canim saglikli olan hicbir sey istemedi. Gerci oglen de sut ile nesfit yedim. Kacamak olarak kurabiye yedim 3 tane =(
Öyle mi diyosun ya bana çok geliyo kaç gündür her gün kaçamak yapıyorumYok canim cok yememissin gayet iyi, bana sorarsan az bile
Bazen insana bikkinlik gelir canim normaldir. Onemli olan bir gun fazla kacarsa ertesi gun telafi edebilmekBen de cumadan beri istediğim gibi beslenemiyorum hiçDaha dikkatli olmam lazım ama bilmiyorum noldu bana Yarın sabah da misafir geliyo kahvaltıya annemin yemeklerinden köşe bucak kaçmam lazım Şurda cumaya 2 gün kaldıı off
Telafi etmeye çalışıyorum da pek olmuyo sanırımBazen insana bikkinlik gelir canim normaldir. Onemli olan bir gun fazla kacarsa ertesi gun telafi edebilmek
Tabi bunlari senin icin yaziyorum, sen benim dedigimi yap, yaptigimi yapma
Tatlim yarin annenin hesap benim de kahvaltiya misafirim var hem de yurt disindan ve senede bir gun gorebildigim bir dostum. Yani dokturmem kacinilmazTelafi etmeye çalışıyorum da pek olmuyo sanırımHadii senden de yarından itibaren bomba gibi menüler bekliyoruz
Canım yaaa iki gündür akşamları yemiyorum bu üçüncü günüm.. gazzzz aynadaki löpür löpür durumlarına bakınca geliyooo bi de mağazaya gidip kıyafetlere giremeyince acaip gaza geliyo insanKızlar bu ara toparlanamadık, biri gaza getirsin bizi
Bişi yememişsin ki çok iyi.. su içtiysen süper.Haklısın canım yaa.. Ben bugün sabah her zamanki kahvaltım, öğlen koşturmam vardı yiyemedim. Akşam da 1 karnıyarık, 4 yk pilav ve cacık yedim. Şu an da domindurma yiyorum.. Yine fena sayılmaz dimi
Ayy ben çok su içerim, içtim içtim. Zaten o kadar suya hala fazlalığım olmasına şaşırıyorlarBişi yememişsin ki çok iyi.. su içtiysen süper.