Ömrümü yedi bu elti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynisi. Benim kvde de gorumceme kaynanana yardim et, kaynananin yanina git vs diyor. Gorumcem banane demiyor sanirim.

Eltinin sahip çıkmasıyla ne ilgisi var çocuklarla süremem güvenli değil diyemiyo musunuz ağzınız mı yok. Traktör kazaları nasıl oluyo fikriniz vardır nasıl böyle bir risk alabilirsiniz ? Hangi kaynana koca bilmem nesi çocukların güvenliğinden önce geliyo sizin için. Eltini bal gibi kıskanıyosun çünkü sen sinmiş birisin onun böyle olmaması seni delirtiyor.

Okuduğum kadarıyla sana hak verdim. Sen kaynanan eşin yemek ve toplama için uğraşırken onlar karı koca semirmiş oturmuşlar. Madem iş yapmak zorunda değil yemesinler de. Ayrıca ne demek başı açık gezemezsin eşimin yanında. Belki sen açık gelin olacaktın mini etek giyen Bi gelin olacaktın o zaman ne yapacaktı ne hakkı var karışmaya. Sen de onlarla aynı zamanda bir daha gitme. Adam üstüne yürümüş hala abi diye bahsediyorsun. Bi daha asla görüşme iletişim kurma.

Ben ilk defa burada gördüm okudum.Beni gördü duydu o da hemen doğurdu hamile oldu vb diye.Biz de üç elti (ikisinin 2.ydi üstelik) aynı sene hamile olup doğurduk.Benim asla aklıma gelmedi.Onlarında gelmemiştir.Çok gülerim bunlara.Burada duydum zaten.Çok basit şeyler bunlar.Benim ilk çocuğumdu onlar neden beklemedi mi diyecektim..Bunlar nasıl düşünülebilir .İnanılmazsınız.Herkesin evi ayrı yolu ayrı.Doğuran doğurur.Bırakın bu düşünceleri.Çocukları da bahane etmeyin.Yeni nesil siz gençlere hiç yakışmıyor bunlar.
Burada yazdıklarınız konusunda da yönetmeyi bilmiyorsunuz demek ki.Eltinize kızgınlığı çocuklardan falan çıkartıyorsunuz Eltinizi karşınıza alıp kendinizi böyle düşündüğünüzü rahatsız olduğunuzu açık açık söyleyeceksiniz .Sakin sakin konuşun neden biz millet olarak kaçıyoruz konuşmaktan.Hatta eşleride alın beraber konuşun.İnanın o kadar rahatlayacaksınız ki.Neden yapmamışız daha önce diyeceksiniz.Tabi bağırıp çağırmadan adabı ile yapacaksınız bunu

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama problem sizde eltiniz olması gerektiği gibi davranıyor. Siz gereğinden fazla hizmet ediyorsunuz diye ondan da bunu bekleyemezsiniz. Ayrica ona karşı kıskançlıği ben sizde sezdim kadın kendi halinde takılıyor

Neden sürmeyi kabul ediyorsunuz peki.Çocuklarla böyle bir tehlikeyi göze alamam ve bu şekilde süremem diyemediniz mi.Siz de ilginçsiniz.Gerçekten cevabınızı çok merak ediyorum.Red etmek neden aklınıza gelmedi.

Siz niye eşinizle sadece üzülüp üzülüp duruyorsunuz?
Siz niye durmadan temizlik, yemek, bulaşık içindesiniz?
Eltiniz de kaynınız da çatlak o kesin ama niye inatla görüşmeye devam ediyorsunuz?
Niye o iş yapmıyor diye siz iki katı yükleniyorsunuz?

Eşinize de yazıklar olsun. Pısırık. Kusura bakmayın ama adam olup en başından arkanızda durmalıydı. İyi ki ileri gitmemişsin ne demek, ileri gitse oturup ağlayacaktı herhalde.

Ben olsam ne giderim ne de konuşurum bir daha.

Kavgacı olmamak ezilmek anlamına gelmez. Darp nedir yahu, bu ne coşku.

bence sen gereginden fazla hizmet ediyorsun. niye ezdiriyorsun bu kadar kaynin nasil olurda uzerine yurume cesareti bulur. tavrini koy muhattap bile olma. canından onemlimi. eltinin senin cocugun icin kayinvalidene anneeee dov şunu diyosa demekki sen baya taviz vermissin. kendini kurban secmissin ama sen yapmissin bunu onlar degil.. bazi insnalar malesef iyi niyeti suistimal eder seninkilerde boyle yapmis. tabiri caizse bir cinnet herseyi halleder. yani sert cik tersle kimseden çekinme. kimseye hizmet etmek zorunda degilsin degiliz. mesafe koy su an ayni evdemisin kv ile derhal tasin derim. tasindiysan da gidip gelme esin senin huzurunu mutlulugunu dusunmuyorsa oyle es mi olur

Eltiyi tebrik etmek lazım akıllı kadınmış...sınır çizmesini bilmiş.sizin yaşantınız eltinizin suçu değil.sınır koymayı bilin kendinizi ezdirmeyin.hasta misiniz çekilin köşenize dinlenin, o gün birsey yapmak istemiyor musunuz yapmayın. Neden tüm görevleri üstlendiniz onu anlamadım.

Ben sinmiş biri değilim. Büyüklerin o olmasasydi evlenemezdi,aman iyiki geldi diyerek onun yapması gerekn işlerin bile bana yuklendigi biriyim. Gorumcem bile yüzüme karşı kaynıma es bulunmazdi ama benim eşime bulunurdu diyen biri. Bende işleri az çok biliyorum yardım edeyim de iş tez bitsin diyen biriyim,çünkü köyde beden işi yapılır ki iş işi kovalar genelde. Eltimde laz kızı yani biri birşey yapıyorsa diğerine baskas işi yaspmali bunu net bilen biri bu kültüre. Ait. . Abim de orada bunu görüp eşini aramalı ve çocuğu aldirmaliydi. Oradaki hata tek bana yuklenilmemeli. Ben kendi çocuğumdan saorumluyum , ayrica şunu da anlamiyorum evet ben ezilmiş biriyim yadas öyle görülmüştür inandirilmisim. Kiskanma bunun neresinde eşitlik elbette olma ama yaspasbilecegini bile yapmiyir olması beni yadas eşimi annesini saf ve salak yerine koymak değil mi tutturmussunuz bir kiskanma da kiskanma da kiskanma öyle olsam onun hayat standardını yakaslamaya çalışırdım. Misasl kendisi evini sıfır esyasyla düzdü a dan Z ye ben ikinci el eşya yada onun bunun verdiğini aldım. Pawramiz var altınım var imkanım var. Benim tercihlerim farklı. İkinci çocuğu sakladim aynı denk olmasın diye ben ondan ayrı olmaya caba gosteriyorum. Alenen salak yerine koyulmak zoruma gidiyor hepsi bu şimdiye kadar bunu gizli ywapti sezdim asmas birşey demedim şimdi göstere göstere yapiyor. Size yapsaslasr bulunduğunuz bir ortamda aman kıskanırım ben deyip köşede mi oturursuniz

Eltimin konusunun açılma nedeni bu zasan kadar olanları saessiz sedası yapmasiydi ama şimdi abimin agzindan dökülen sözler bile bir kadının dikkat edip rahatsız olwacasgi şeyler. Misal sabah neden pijamalı Durmuş'un basım acikmis. Bunu kadınlar dikkat eder erkek değil heleki sabah kalkmayan ve beni pijamalı görmemisse .mesele burda. Sanki kaynimin içine eltim kaçmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…