- 28 Eylül 2022
- 1.318
- 4.861
- 37
-
- Konu Sahibi stres topu
Eşim iş yaspti diye kahrolmadim kaynimda iş yaptiginda önüne geçip usulen teklif ettim abi ben yaspyim diye burda büyükten ne görüyorsak saygi için onu yapiyoruz. Hiç teklif etmeden gecseydim saygısızlık olurdu ben sasygimi korudum aynı konu eşimle onun arasında oldu o sadece oturdu. Biz hastayiz orada o anda olayda. Kaynanamda dahil. O sadece oturdu biz uğraştık. Sıfır saygı diyorum. Vicdan merhmet ,siz ywpmwazsa ywpmaz. Wanlwdik tamam insasnlikta olmuş. Ama sizde ölü kalsın burlarda halen var eltim gibilerde olmasa daÖnce kendi kafasını değiştirsin sanki kendi eşitlikçi. Karadeniz adetlerinden bahsediyor, eşine süpürge çek derken eltiye imalı bakış atıyor, eşi azcık iş yapsa kahroluyor. Sanırsın herkes ataerkil de konu sahibi eşitlikçi.
Ben de kendi kafasını değiştirsin demek istemiştim ama anlatamadım galiba.Önce kendi kafasını değiştirsin sanki kendi eşitlikçi. Karadeniz adetlerinden bahsediyor, eşine süpürge çek derken eltiye imalı bakış atıyor, eşi azcık iş yapsa kahroluyor. Sanırsın herkes ataerkil de konu sahibi eşitlikçi.
Tavrım değişti. Ezilen moddan bayramın ikinci günü çıktım zaten. İçimi döktüm buraya Ama anlasilmasi için geçmişten süren sessiz olayları ywazdim yoksa bayram zamani olan olay büyük meseleBakın aşırı iyi anlıyorum söylediğiniz ortamı ve tavrı. Ama yapsın diyince yapmıyor işte. Hürmet etsin diyorsunuz etmiyor. Ne yapacaksınız saçından mutfağa mı sürüyeceksiniz.
Siz sadece kendi davranışınızı değiştirebilirsiniz. Kendinizi siz koruyabilirsiniz. Eltiniz oh çok iyi yapıyor diyen yok zaten. Ama çözümü yanlış yerde arıyorsunuz.
Neden her haftasonu her tatilde köye gitmek zorundayım diye biraz düşünürseniz çözüme çok yaklaşırsınız.
Siz bu kafayla daha çok çekersiniz.Eşim iş yaspti diye kahrolmadim kaynimda iş yaptiginda önüne geçip usulen teklif ettim abi ben yaspyim diye burda büyükten ne görüyorsak saygi için onu yapiyoruz. Hiç teklif etmeden gecseydim saygısızlık olurdu ben sasygimi korudum aynı konu eşimle onun arasında oldu o sadece oturdu. Biz hastayiz orada o anda olayda. Kaynanamda dahil. O sadece oturdu biz uğraştık. Sıfır saygı diyorum. Vicdan merhmet ,siz ywpmwazsa ywpmaz. Wanlwdik tamam insasnlikta olmuş. Ama sizde ölü kalsın burlarda halen var eltim gibilerde olmasa da
Umarım bundan sonra mesafesini koyup kendinizi ezdirmezsiniz.Tavrım değişti. Ezilen moddan bayramın ikinci günü çıktım zaten. İçimi döktüm buraya Ama anlasilmasi için geçmişten süren sessiz olayları ywazdim yoksa bayram zamani olan olay büyük mesele
Yazacağım amas gece çocuklar uyuyunca olur. Darp ettik eltimle birbirinizi ben tarihci o ilhiyatci
Bir yıldır ayrıyız ama bu evi acerken anlasmamizda her tatilde köyde olmak şart koymustu eşim bende uydum duruma. Eşimde eltimde nefret ediyor ama susuyor onu haddiz dengesiz biri olark görüyor muhattap olmuyor ki onun için kolay bu ondan yemek ve su istemiyor ,bağ bahçe de zaten eltim olmuyor. Ortak paydalri yok çocuk ev işi ve misafir olarak yük bana biniyor. Şimdi bile kırk beş gün sonra üç ay boyunca köyde olacsagin ve gelen misafir çabası olacak. Ama bu durumdan sonra açıkçası herkesle yüzleşmeyi düşünüyorum. Bir çay bardaginun etrafında kim beni ne kadar anlarsa.
Sizin hatanız köye gittiğinizde bizim kültürümüzde erkeğe iş yaptırılmaz deyip tüm işleri yapmanız.Yazacağım amas gece çocuklar uyuyunca olur. Darp ettik eltimle birbirinizi ben tarihci o ilhiyatci
Bir yıldır ayrıyız ama bu evi acerken anlasmamizda her tatilde köyde olmak şart koymustu eşim bende uydum duruma. Eşimde eltimde nefret ediyor ama susuyor onu haddiz dengesiz biri olark görüyor muhattap olmuyor ki onun için kolay bu ondan yemek ve su istemiyor ,bağ bahçe de zaten eltim olmuyor. Ortak paydalri yok çocuk ev işi ve misafir olarak yük bana biniyor. Şimdi bile kırk beş gün sonra üç ay boyunca köyde olacsagin ve gelen misafir çabası olacak. Ama bu durumdan sonra açıkçası herkesle yüzleşmeyi düşünüyorum. Bir çay bardaginun etrafında kim beni ne kadar anlarsa.
Yazacağım amas gece çocuklar uyuyunca olur. Darp ettik eltimle birbirinizi ben tarihci o ilhiyatci
Ben de korkmuyor değilim eltim gelip de benim için 'kaynanalar geliyor hiç iş yapmıyor. köşe yastığı gibi oturuyor' vs yazacak diyeBı an benim eltim yazdi sandımbizimde düğün aramız iki ay ilk çocuklarımız arka arkaya. Kimse kimseye bakıp çocuk yapmaz. Evliliklerinizin arka arkaya olmasi çocuklarında arka arkaya olmasının sebebi olabilir bence. Ben de eltim her işe atlıyor diye sinir oluyorum. Ama kendi tercihi deyip yerime oturuyor yapmak istemediğim ya da mecbur olmadığım işi yapmıyorum. Kaynimin elinden de süpürge almam. Mesele sizle ilgili tamamen. Elti çalışan biri mi?
İyi ki kaynım yok, kesinlikle bu konudaki elti ben olurdum. Durduk yere kendi kendine kurulan bir eltim olurdu, hazır batı Karadenizli ile de evlenmişim ahahahhahahBen de korkmuyor değilim eltim gelip de benim için 'kaynanalar geliyor hiç iş yapmıyor. köşe yastığı gibi oturuyor' vs yazacak diye
Aynen çocuklarla sürdüm. Eltim sahip cikmadigi için. Eltim kiskanmiyorum hayastimi onun düzeninden ayırmaya caslisiyorum. İkici çocuğu bu yüzden sakladim yaparken. Herşeyim aynı olsun istemiyorum. Çünkü iş olwrak ağırlığı yükü bana kitliyorlar
Eltim de bana baya kuruluyor tahminimce.İyi ki kaynım yok, kesinlikle bu konudaki elti ben olurdum. Durduk yere kendi kendine kurulan bir eltim olurdu, hazır batı Karadenizli ile de evlenmişim ahahahhahah
Her yere atlamasın o da Allah AllahEltim de bana baya kuruluyor tahminimce.
Çaylarımız bitti çaydanlığı getirebilir misin diyorum eşime. Ay ben getiririm diyor acayip lüzumsuz bir şekilde. Sonra suçlu biz oluyoruz
İyi ki kaynım yok, kesinlikle bu konudaki elti ben olurdum. Durduk yere kendi kendine kurulan bir eltim olurdu, hazır batı Karadenizli ile de evlenmişim ahahahhahah
Aaa olur mu en hamarat, en birinci gelin ve ennn müko anne ödülünü başkasına mı kaptırsın.Her yere atlamasın o da Allah Allah