Bakın eltimle ayni olmak istemedim ve sakladim ilk cocklar aynı yaş ve zararını çok çektim. (Hatta buraya yazmdin sonraki konuda yazascasktim asma sonraki kavgasmizda abim üç yıl öncesi annesi ve eşimin çocuklar oyuncak için kavga ettiğinde, kaynimin oğlunun elinden almış benim kızıma vermişler oyuncağı sonra cocuklar susunca tekrawrdan oyuncağı abimin oğluna geri vermişler) adam bunun hesabını kardeşinden annesinden sormak yerine benden soruyor hesabını ki ben asla böyle birşey yapmadim aksine kızımı dövdüm
illede tutturmasin diye. İkincide benzer sorun olur diye korkuma çocuklar aynı yaş uyumsuzluğu olmasın diye ikinci çocuğu sakladım. Ama yine denk getirdi. Üstüne çocuk bir buçuk yaşındaydı abim tarlaya getirdi ,ben traktör kullanırken kıza da sahip çıkmaya çalıştım eltim evde oturdu dreksiyonda sürekli kipirdaywn bir kıza ve yanimda iki yas oğlum vardi böyle zorluklarla sinandim. Troktor yanında beş yaş onun ve benim kızım vardı. Yük çok yorucu. Dört çocuğum varmış gibi cwnlwrini korumak ve traktör kazası yapmamak yoğun dikkat gerektiri.