pardon dıger konularınızıda okudum orda oglunuz oldugunu yazmıssınız hatta gelıp oglunu sevdı onunla uyudu fln demıssınız.. bu konuda cocugunuzdan bahsederken kızım dıyorsunuz????????
bu konuda önceki cevaplarımda açıklamıştım nedenini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon dıger konularınızıda okudum orda oglunuz oldugunu yazmıssınız hatta gelıp oglunu sevdı onunla uyudu fln demıssınız.. bu konuda cocugunuzdan bahsederken kızım dıyorsunuz????????
bence boşanma ailesi ile aranızda ne geçti bilmiyorum ama bence eşin seni seviyor yoksa sana karışmazdı seni umursamazdı ne yaparsa yapsın umrumda değil der çekilirdi bence eşinle güzelce konuş
bende böyle düşünüyorum şimdiye kadar neyaparsan yap deyip,irtibatı keserdi,konuştum ama ailesini hiç araya katmıyor sorunu hep benmiş gibi gösteriyor sadece bikere ailem bile artık silecekti beni dedi ama arkadaşlarıyla konuşmalarında babam bunu dedi,annem böyle dedi demiş birde ben buralardan gidicem dediğimde çok çaresiz kalıp nelurdu ailemle iyi geçinseydin,beni biraz sevseydin dedi...nasıl bir konuşma yapsam,sonuçta barışırsak aile yine aynı aile hatta dahada baskıcı olacaklar ve benim için bir tehdit olacak eşim yine böyle birşey yaparsa aniden karşıma çıkıp yine bunları söyler çeker gidrse ben bu korkuyla nasıl yaşarım ama yuvamı yıkmakta istemiyorum yardım edin lütfeeennnnn nediyim nasıl konuşuyum
Bir gelişme var mı acaba?
galiba başka biri varmış
nitekim kk yine haklı çıktı desene :2:
başka biri hayatı burnundan getirir inşallah
Javelin, senin kocan koca bir bebek.Gercek ailesinin kim, yuvasinin neresi oldugunu dahi ayirt edemeyen ana kuzusu. Sana siraladigi kahvaltimi hazirlamadin, dizi seyrediyorsun gibi laflar anasinin belletmesi besbelli. Kadin oglu dert yanarken cimbizla cekip almis bazi seyleri ve buna ustelemis bosa bunu diye anlasilan. Bir erkek anasiyla gecinemedi, babasi sevmedi diye sevdigi, cocugunun anasi kadini bosar mi Allahaskina? Bak.. sen kadinsin, onun kadinisin, sende ona anasinin veremedigi birsey var, onu iyi kullan. Butun cazibeni, tatli dilini, kadinligini, sana geldiginde yuvasi, ailesi neresi gorebilsin diye, hissedebilsin diye.. Ben sevdigimden, onun da beni sevdigini bilerek bosanmam, asla, yuvamla oynayan hic kimseye galebe caldirtmam, gobek attirtmam. Bence kocanin seni sevdigine inaniyorsan hala, asla bosanma canim, hic kimse istedi diye bosanma.
Kocanin bir kabahati daha var aslinda, aranizda ne gecse anasina anlatiyor gibi gorunuyor.. Soyle ona oyle yapmasa idi onunkilerle araniz da bu kadar bozulmazdi. Geri donerse sana, ailesinle eskisi gibi gorusmeyecegini ve mesafe koyacagini da bilsin. Kendisi istedigi kadar gorusebilir tabii, ama bunca seyden sonra sen mecbur degilsin.
eşimle konuştum bugün dayanamıyorum artık dedim n eolcksa konuşalım ddim,eve gel dedim tmm dedi..sonra msj attı bana şukadar veriyim mahkemede nekadar nafaka belirlerse filan..bende dedimki öyle msjla olmaz dedim gel adam gibi karşıma konuş ..sonra o hırsla kzın işyerini aradım ben xin eşiyim sen onu nerden tanıyosun dedim kaldı kız kemküm etti biyerden tanıyorum dedi peki dedim kız kardeşini nerden tanıyosun düşündü düşündü eskiden tanıyorum dedi şok oldu hakaret ettim bende evli adamlarla yatıp kalkmaya utanmıyormusun dedim ben sizi sonra aryım dedi numaramı istedi işyerinde konuşamıyrm dedi,tmm dedim kapadım..eşimi aradım tmm yarım saate gelrm dedi eve sonra kızdan haber bekledim aramadı ben aradım yarım saat sonra tamamen ağız değişti önce x bey dedi sonra x dedi ismiyle hitap etti iş dolayısıyla tanıyrm dedi,kızkardeşini dedim tanımyrm öyle birini dedi oo dedim güzel eğitöişler seni yarım saatte hakaretler ettim bunu eşinizle konuşun dei bende konuştum senin için gönlümü eğlendirdim dedi dedim,snirlendi ozmn ona sorun dedi ben sonuçta dışkapının mandalıyım dedi,o sırada babbam geldi hakaret etti tel kıza suratına kapttım..eşim nsj attı sonra 10 dk evdeyim kimse yoksa geliyim diye korktu babamlardan gel bekliyorum dedim geldi,kabul etti kızı ama sadece geçici birşey dedi kardeşini nerden tanıyo dedim hayır tanımıyo dedi bende açtım msni göstedim bune dedim ortak arkadaşlar bişey diyemedi ve dedim otel kayıtlarınızı buldum kızada dedim evet dedi gittim ama eğlence içindi dedi ...neyse nediyodun şimdi dedi bende boşanıyorum dedim oda bende boşanmıyorum dedi kalktı gidiyodu neye boşanmıyosun dedim ben boşanıcm böyle hayat sürmez dedim.konuştuk babasını söyledi yine ya seni seçecektim yada ailemi dedi istemiyorlar dedi...en sonda sen konuşmada babamla ben konuşurum dedi yani lafımı yerim dedi..ya zamna kaznıyor yada başka bir plan bu ve hemen kızkardeşine anlatmış msn olayını kız face yazıyo benim hesabımla uğraşanları mahvededim filan diye..