ölüyorum 1 aydır ölüyorum

pardon dıger konularınızıda okudum orda oglunuz oldugunu yazmıssınız hatta gelıp oglunu sevdı onunla uyudu fln demıssınız.. bu konuda cocugunuzdan bahsederken kızım dıyorsunuz????????

bu konuda önceki cevaplarımda açıklamıştım nedenini

bence boşanma ailesi ile aranızda ne geçti bilmiyorum ama bence eşin seni seviyor yoksa sana karışmazdı seni umursamazdı ne yaparsa yapsın umrumda değil der çekilirdi bence eşinle güzelce konuş

bence boşanma ailesi ile aranızda ne geçti bilmiyorum ama bence eşin seni seviyor yoksa sana karışmazdı seni umursamazdı ne yaparsa yapsın umrumda değil der çekilirdi bence eşinle güzelce konuş

bende böyle düşünüyorum şimdiye kadar neyaparsan yap deyip,irtibatı keserdi,konuştum ama ailesini hiç araya katmıyor sorunu hep benmiş gibi gösteriyor sadece bikere ailem bile artık silecekti beni dedi ama arkadaşlarıyla konuşmalarında babam bunu dedi,annem böyle dedi demiş birde ben buralardan gidicem dediğimde çok çaresiz kalıp nelurdu ailemle iyi geçinseydin,beni biraz sevseydin dedi...nasıl bir konuşma yapsam,sonuçta barışırsak aile yine aynı aile hatta dahada baskıcı olacaklar ve benim için bir tehdit olacak eşim yine böyle birşey yaparsa aniden karşıma çıkıp yine bunları söyler çeker gidrse ben bu korkuyla nasıl yaşarım ama yuvamı yıkmakta istemiyorum yardım edin lütfeeennnnn nediyim nasıl konuşuyum

bende böyle düşünüyorum şimdiye kadar neyaparsan yap deyip,irtibatı keserdi,konuştum ama ailesini hiç araya katmıyor sorunu hep benmiş gibi gösteriyor sadece bikere ailem bile artık silecekti beni dedi ama arkadaşlarıyla konuşmalarında babam bunu dedi,annem böyle dedi demiş birde ben buralardan gidicem dediğimde çok çaresiz kalıp nelurdu ailemle iyi geçinseydin,beni biraz sevseydin dedi...nasıl bir konuşma yapsam,sonuçta barışırsak aile yine aynı aile hatta dahada baskıcı olacaklar ve benim için bir tehdit olacak eşim yine böyle birşey yaparsa aniden karşıma çıkıp yine bunları söyler çeker gidrse ben bu korkuyla nasıl yaşarım ama yuvamı yıkmakta istemiyorum yardım edin lütfeeennnnn nediyim nasıl konuşuyum

bak canım eger eşini seviyorsan boşanıpta pişmanlık duyacagına gerekeni eşinle konuş ve yeniden birleşmeye bak eger yeniden baktın olmuyor gerekeni yaparsın ama aklında kalıp keşke şunuda deneseydim demek istemiyorsan aklında keşkeler olacagına elinden geleni yap eşimle konuş ailesiyle daha iyi olmaya bak yoksa ilerde pişmanlık duyacakmışsın gibime geldi bende aylardır çok zor günler yaşıyorum şuan bile öyleyim sırf keşke şunuda deneseydim az daha sabır etsedim keşkelerle kalmayayım diye deniyorum ama birgün eşimle yollarım ayrılırsa keşke diyecegim hiçbirşey kalmayacak içim rahat olacak bence gururu biraz bırak ve dene baktın olmuyor içinde hiçbirşey kalmaz ve yeni hayat kurarsın kendine inşallah herşey gönlünce olur canım aile yuva huzursuzlugu herşeyden kötü bunu aylardır iyi biliyor yaşıyorum malesef :KK43:

Javelin, senin kocan koca bir bebek.Gercek ailesinin kim, yuvasinin neresi oldugunu dahi ayirt edemeyen ana kuzusu. Sana siraladigi kahvaltimi hazirlamadin, dizi seyrediyorsun gibi laflar anasinin belletmesi besbelli. Kadin oglu dert yanarken cimbizla cekip almis bazi seyleri ve buna ustelemis bosa bunu diye anlasilan. Bir erkek anasiyla gecinemedi, babasi sevmedi diye sevdigi, cocugunun anasi kadini bosar mi Allahaskina? Bak.. sen kadinsin, onun kadinisin, sende ona anasinin veremedigi birsey var, onu iyi kullan. Butun cazibeni, tatli dilini, kadinligini, sana geldiginde yuvasi, ailesi neresi gorebilsin diye, hissedebilsin diye.. Ben sevdigimden, onun da beni sevdigini bilerek bosanmam, asla, yuvamla oynayan hic kimseye galebe caldirtmam, gobek attirtmam. Bence kocanin seni sevdigine inaniyorsan hala, asla bosanma canim, hic kimse istedi diye bosanma.
Kocanin bir kabahati daha var aslinda, aranizda ne gecse anasina anlatiyor gibi gorunuyor.. Soyle ona oyle yapmasa idi onunkilerle araniz da bu kadar bozulmazdi. Geri donerse sana, ailesinle eskisi gibi gorusmeyecegini ve mesafe koyacagini da bilsin. Kendisi istedigi kadar gorusebilir tabii, ama bunca seyden sonra sen mecbur degilsin.

Javelin, senin kocan koca bir bebek.Gercek ailesinin kim, yuvasinin neresi oldugunu dahi ayirt edemeyen ana kuzusu. Sana siraladigi kahvaltimi hazirlamadin, dizi seyrediyorsun gibi laflar anasinin belletmesi besbelli. Kadin oglu dert yanarken cimbizla cekip almis bazi seyleri ve buna ustelemis bosa bunu diye anlasilan. Bir erkek anasiyla gecinemedi, babasi sevmedi diye sevdigi, cocugunun anasi kadini bosar mi Allahaskina? Bak.. sen kadinsin, onun kadinisin, sende ona anasinin veremedigi birsey var, onu iyi kullan. Butun cazibeni, tatli dilini, kadinligini, sana geldiginde yuvasi, ailesi neresi gorebilsin diye, hissedebilsin diye.. Ben sevdigimden, onun da beni sevdigini bilerek bosanmam, asla, yuvamla oynayan hic kimseye galebe caldirtmam, gobek attirtmam. Bence kocanin seni sevdigine inaniyorsan hala, asla bosanma canim, hic kimse istedi diye bosanma.
Kocanin bir kabahati daha var aslinda, aranizda ne gecse anasina anlatiyor gibi gorunuyor.. Soyle ona oyle yapmasa idi onunkilerle araniz da bu kadar bozulmazdi. Geri donerse sana, ailesinle eskisi gibi gorusmeyecegini ve mesafe koyacagini da bilsin. Kendisi istedigi kadar gorusebilir tabii, ama bunca seyden sonra sen mecbur degilsin.

aynen öyle cnm çok huysuz aksi bir bebek,onun derdi bendim ailesinde sevgi görmemiş benide aşırı sevdi ama hastalıktı onunki,biran gözümü başka yere çevirsem sen beni sevmiyorsun gözünü çevirdin oluyordu..bende kıyamıyorum bu sebeplerden yuvama...o birini bulur hemen ha nekadar mutlu olur bilmem belkide bu kızla ciddi bişeyi vardır onuda bilemem herşey belirsiz..bir tarafım artık olmuyor bitir diyor ama biliyorumki bitirirsem meydanı boş bırakıcam herşey bitecek bırakmassamda çok mücadele etmem lazım buda benden çok şey alıp götürecek..eve gelmiyor çünkü annesinde kalıyor,il dışına çıkıp orda kalıyor günlerce bu haytmı sabredilirmi bilmiyorum

ne yani anne babası aileside çocuğuyla siz ailesi değil misiniz kusura bakmayın ama çocuğunuza rağmen sizi bir aile olarak görmüyorsa zaten hiçbir zaman kendini size ait hissetmemiş demektir ama bu onun kendi hatası madem öyleydi çocuk yapana kadar aklı nerdeydi bence geç olmadan kurtulun o insandan.

Yuh ya şu adama bak. laflara bak. kendi ailesi için çocuğundan vazgeçen adamdan hayır gelmez. Ya başka biri var, başına bela olma diye duygu sömürüsü yapıyor. (kuzenimin nikahlandığı çocuk aldatmasına rağmen ne yalanlar söylemişti sırf probelm çıkarmadan boşanmak için. Yok hepatitliyim, yok eşcinsel eğilimlerim var. sonuna kadar boşanmak istemiyormuş gibi yapmıştı. halbuki planı başkaymış) yada gerçekten kişiliği bozuk bu adamın.

Bak ne güzel demiş ne istersen vereyim diye. Çocuğun ve kendin için ne kadar alabilirsen al. ev, araba vs. mutlaka kendi üstüne yaptır. sonra da sorunsuzca boşan gitsin. boşandıktan sonra karışamaz senin gideceğin şehire.
Aile falan bahane,evlilik sorumluluğu fazla gelmiş bu adama. Satır aralarını oku. bak kendi ağzıyla demiş artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum diye. azıcık kurcalasan neler çıkacak altından kim bilir. Erkekler canları isteyince çok güzel ağlayabiliyorlar.

O bahsettiğim kuzenimin kocası yere diz çöküp yalvarmıştı beni terk etme diye. Ve o haldeyken cebindeki fotoğrafı gördü kuzenim. (Birlikte olduğu kızın fotoğrafı) sonra da ne yalanlar ne yalanlar. yok beni tehdit etti. cebimde taşımazsam sana zarar verecekmiş vs. Sonradan anladık ki meğer hepsi oyunmuş. Sorun çıkarmadan boşansın diye, hem boşanmak istemiyor gibi yapmış hem de kendinden soğutmaya çalışmış.

o tlefonda ağlamalara inanma derim. seni öfkelendirip, hırslandırmamak için duygu sömürüsü yapıyor bence.

eski mesajlarını şimdi okudum. Tam tahmin ettiğim gibi. Başka biri yada birileri var. Sorun çıkarmadan senden ayrılmak için suçu sana atıyor. tam çakal. kanıtlayabiliyorsanız kanıtlayın. mahkemede işinize yarar. ama bence ondan önce ne alabiliyorsanız alın. boşanmak her erkeğin ve kadının hakkı. ama önce bedelini ödemek lazım. yoksa tavşan gibi her buldukları kadından çocuk sahibi olur bu erkekler. önce senin ve kızınızın geleceğini sağlamalı sonra istediği gibi yaşayabilir hayatını. :KK47:

Son düzenleme:
eşimle konuştum bugün dayanamıyorum artık dedim n eolcksa konuşalım ddim,eve gel dedim tmm dedi..sonra msj attı bana şukadar veriyim mahkemede nekadar nafaka belirlerse filan..bende dedimki öyle msjla olmaz dedim gel adam gibi karşıma konuş ..sonra o hırsla kzın işyerini aradım ben xin eşiyim sen onu nerden tanıyosun dedim kaldı kız kemküm etti biyerden tanıyorum dedi peki dedim kız kardeşini nerden tanıyosun düşündü düşündü eskiden tanıyorum dedi şok oldu hakaret ettim bende evli adamlarla yatıp kalkmaya utanmıyormusun dedim ben sizi sonra aryım dedi numaramı istedi işyerinde konuşamıyrm dedi,tmm dedim kapadım..eşimi aradım tmm yarım saate gelrm dedi eve sonra kızdan haber bekledim aramadı ben aradım yarım saat sonra tamamen ağız değişti önce x bey dedi sonra x dedi ismiyle hitap etti iş dolayısıyla tanıyrm dedi,kızkardeşini dedim tanımyrm öyle birini dedi oo dedim güzel eğitöişler seni yarım saatte hakaretler ettim bunu eşinizle konuşun dei bende konuştum senin için gönlümü eğlendirdim dedi dedim,snirlendi ozmn ona sorun dedi ben sonuçta dışkapının mandalıyım dedi,o sırada babbam geldi hakaret etti tel kıza suratına kapttım..eşim nsj attı sonra 10 dk evdeyim kimse yoksa geliyim diye korktu babamlardan gel bekliyorum dedim geldi,kabul etti kızı ama sadece geçici birşey dedi kardeşini nerden tanıyo dedim hayır tanımıyo dedi bende açtım msni göstedim bune dedim ortak arkadaşlar bişey diyemedi ve dedim otel kayıtlarınızı buldum kızada dedim evet dedi gittim ama eğlence içindi dedi ...neyse nediyodun şimdi dedi bende boşanıyorum dedim oda bende boşanmıyorum dedi kalktı gidiyodu neye boşanmıyosun dedim ben boşanıcm böyle hayat sürmez dedim.konuştuk babasını söyledi yine ya seni seçecektim yada ailemi dedi istemiyorlar dedi...en sonda sen konuşmada babamla ben konuşurum dedi yani lafımı yerim dedi..ya zamna kaznıyor yada başka bir plan bu ve hemen kızkardeşine anlatmış msn olayını kız face yazıyo benim hesabımla uğraşanları mahvededim filan diye..

eşimle konuştum bugün dayanamıyorum artık dedim n eolcksa konuşalım ddim,eve gel dedim tmm dedi..sonra msj attı bana şukadar veriyim mahkemede nekadar nafaka belirlerse filan..bende dedimki öyle msjla olmaz dedim gel adam gibi karşıma konuş ..sonra o hırsla kzın işyerini aradım ben xin eşiyim sen onu nerden tanıyosun dedim kaldı kız kemküm etti biyerden tanıyorum dedi peki dedim kız kardeşini nerden tanıyosun düşündü düşündü eskiden tanıyorum dedi şok oldu hakaret ettim bende evli adamlarla yatıp kalkmaya utanmıyormusun dedim ben sizi sonra aryım dedi numaramı istedi işyerinde konuşamıyrm dedi,tmm dedim kapadım..eşimi aradım tmm yarım saate gelrm dedi eve sonra kızdan haber bekledim aramadı ben aradım yarım saat sonra tamamen ağız değişti önce x bey dedi sonra x dedi ismiyle hitap etti iş dolayısıyla tanıyrm dedi,kızkardeşini dedim tanımyrm öyle birini dedi oo dedim güzel eğitöişler seni yarım saatte hakaretler ettim bunu eşinizle konuşun dei bende konuştum senin için gönlümü eğlendirdim dedi dedim,snirlendi ozmn ona sorun dedi ben sonuçta dışkapının mandalıyım dedi,o sırada babbam geldi hakaret etti tel kıza suratına kapttım..eşim nsj attı sonra 10 dk evdeyim kimse yoksa geliyim diye korktu babamlardan gel bekliyorum dedim geldi,kabul etti kızı ama sadece geçici birşey dedi kardeşini nerden tanıyo dedim hayır tanımıyo dedi bende açtım msni göstedim bune dedim ortak arkadaşlar bişey diyemedi ve dedim otel kayıtlarınızı buldum kızada dedim evet dedi gittim ama eğlence içindi dedi ...neyse nediyodun şimdi dedi bende boşanıyorum dedim oda bende boşanmıyorum dedi kalktı gidiyodu neye boşanmıyosun dedim ben boşanıcm böyle hayat sürmez dedim.konuştuk babasını söyledi yine ya seni seçecektim yada ailemi dedi istemiyorlar dedi...en sonda sen konuşmada babamla ben konuşurum dedi yani lafımı yerim dedi..ya zamna kaznıyor yada başka bir plan bu ve hemen kızkardeşine anlatmış msn olayını kız face yazıyo benim hesabımla uğraşanları mahvededim filan diye..

esinin o kizla iliskisi var ve bunu bosanmadan önce dile getirmek istemiyor cünkü kendi zararli cikar mahkemede
sakin esinin dediklerine inanma su an cok yipranmis durumdasin ne dese inanacaksin sakinnnn artik esine güvenme ailesi icin kesinlikle degil hersey o kiz icin,ailesi icin olsaydi ailesine karsi cikip senle evlenmezdi ailesini bukadar sevseydi senin degil onlarin yaninda olurdu,ne olduda simdi birden ailesi kiymetli oldu ??? ailesi degil o kiz kiymetli yeni heyecan ask
sizi coktan gözden cikarmis ltffff sende artik esini gözden cikar yalvarma inan o adama degmez
sende esin gibi kapali oyna evini al arabani aldirt bankaya yüklüce miktarda iste anlasmali bosanmada .bosanincada kizini al git istedigin sehirde yasa kendini yenile cevreni yenile
bu sekil oturup esinin dönmesini bekleyerek kendine aci vermekten baska bisey degil,esin secimini coktan yapmis

kimseye kolay kolay bosan demem kimsenin yuvasi yikilsin istemem ama sizde ortada yuva kalmamis,esini cok sevdini bildigi icin istedi gibi at kosturuyor artik durdurun bunu ltf

Konunun ilk açıldığı gün söylediğim şey gerçi ama.
Aile falan bahane.
Ya seni seçecektim ya ailemi.
Yaptıklarını konuşsun o. Sanki hayırlı evlatmış da ailesinden vazgeçememiş gibi duruma getirmek çok aptalca.
Evliyken başka bir kadınla ilişki yaşamaktan çekinmiyır, tüm bunları yaparken tercih ettiği ailesini yani anne babasını düşünmüyor da, eşiyle yuvasını devam ettirmek için çabalamaktan çekiniyor. Bunu onlara yapamıyor.
Çok komik.....

çok acı çekiyorum,eşim bana deli gibi aşıktı hergün bişiyler alır,çiçekler gönderir aşk mesajları yazardı .nezamanki ildışında işyeri açtı ozmn değişti 1 senedir.ben bişiyler hissediyordum ama konduramıyordum..uzaklaştı benden bende ondan ama yatakta hep istiyordu beni ben istemiyordum hissediyordum çünkü ama ispat edemiyordum,sormadımda...son üç aydada tamamen kaydı gitti ellerimden..ailesinin doldurması,beni kötülemeleri,benim en ufak isteğim battı onlara tamam onlar için yapmadı ama eminimki huzur aradı arada kalmaktan sıkıldı ve kolay olanı seçti beni sildi..babamda annemde seni sevmedi sende onları dedi babam bastırdı ben babanım diye sen bastırdın ben eşinim diye dedi,ya babamı silecektim işimi herşeyimi kaybedecektim ayda seni dedi..ne acı değilmi 11 yıllık eşim benim ağzıma bakan adam ne hallere geldi neler söylüyor...okızlada ilişkisi hangi boyutta bilmiyorum ama şunu biliyorumki sadece bukız yok başkalarıda var.
bende bu saatten sonra yanıma gelse nasıl eşim derim zaten soğumuştum dokunamam bile aklıma gelir,güvenemem asla kıskanmazdım şimdi paranoyak olurum..dışarı çıksa hep bişiy yapıcak hissine kapılırım yada ailesi yine alttan alttan dolduruyomu diye tedirgin olurum,kızkardeşi bile işin içindeymiş ve bu kişi dini bütün bir insan namazında,kuranında..benim bir evladım var bir kadın bunu nasıl yapar yuvamı yıkamaya uğraşır abisi böyle birşeye kapıldıysa bile benimle konuşsaydı,yardımcı olsaydı keşke,yazıklar olsun onada..dönmesse alacaklarımı sonuna kadar almak istiyorum çok zor olacak benim için çokkk,allah yardımcım olsun

arkadaşlar eşim bugün dönmek istediğini söyledi eve ailesiyle konuşmuş onu tamamen sileceklermiş,benimlede görüşmeyeceklermiş..aynı zamanda benim ailemlede görüşemezmiş bukadar olaydan sonra ama yinede dayanamadım sana olan sevgim ve tutkumu herkes biliyor senden vazgeçemedim dedi,eşyalarını al bitir diye baskı yaptılar alamadım dedi,bitiremedim dedi..kızıma dayanamdım dedi
bende 2 gün önce kızla otelde kaldıklarını ispat ettim oda kabul etti,ondan sonra biranda döndü boşanmıyorum,dönersem ailem siler beni,ölürüm dedi...bugünde kızın,kardeşlerinin msn facebook hesapları silindi bende dedimki elimde başka deliller var bunları silmekle biryere varamazsınız yazık dedim yazık seni tanıyamıyorum oda bitti bu evlilik,artık olmaz dedi bende tmm bitsin ne olacaksa bende önümü görürüm gelyrm işyerine konuşalım dedim konuştukcada kabul etti ama eskileri açıp yüzüme vurma,ailemi silicem sadece sen olacaksın sende beni ezme bugün konuşuyum 2 güne dönücm dedi..bende il dışındaki işyerinin olduğu,o kzında yaşadığı yere taşınmayı teklif ettim olmaz dedi çok zor burda bir düzenim var dedi..
ama ben şüphelendim bu korktu elimde kozlar olunca babası bilmiyor kızı babasından korktu maddi olarak onu bitiricmden korktu ve böyle bir plan yaptı diye düşünüyorum neden taşınmak istemedi?acaba ortalığı yatıştırıp benimle devam edip okızlamı görüşücek belki aşk yuvaları var orda..off allahım yaa neyapayımben

eline delil geçiriyorsun onuda ortalara döküyorsun.delilleri yok ediyorlar msn kayıtlarını falan...bu saatten sonra azcık dur herşeyi bildiğini gösterme ki sana göre strateji belirleyemesinler.bütün delilleri yok ederlerse ne yapacaksın?

neyle ispat edeceksin davada?

herşeyi söyleme

sizi aldattığını öğrendiniz hemen boşanma davası açıp ıspatlayıp iyi bir tazminat alabilirsiniz. ama aldattı öğrendiniz ama devam ettiniz birkaç ay sonra anlaşamayıp ayrıldınız, aldatmadan dolayı tazminat vs alamıyosunuz çünkü affetmiş sayılıyorsunuz. bunu neden söylüyorum eğer bir araya gelseniz bile artık mutlu olamayacağınıza inanıyosanız eninde sonunda biter gibi düşünüyosanız şimdi bitirmekte fayda var gibi... çok zor Allah yardımcınız olsun...

X